zondag 27 augustus 2017

4269


Zondag 27 Augustus 2017

 
4269 - LEKKER GRIEZELEN MAAR METEEN GOED TUSSEN DE LIJNTJES LEZEN
*
INHOUD: WERELDOORLOG 3: even griezelen in gezelschap van mensen die het kunnen weten..
*
MANNEKE UIT DE MANE: Bij beenhouwer Buyse is het groot feest want er is een dochterke geboren.  De Jef vindt nochtans dat de beenhouwer niet gelukkig is met de geboorte.  “En waarom niet?” vraagt zijn vriend. “Waarom zouden ze anders een plakkaatje in de vitrine zetten: Jongen gevraagd?”
OP DE IJTKIJK
*
Het is een hele zaak om in onderstaand artikel tussen de bomen door, nog het bos te zien. Het is ook een werk van lange adem als men meteen wil luisteren naar hoe al die vogeltjes die men er hoort fluiten, zingen zoals ze gebekt zijn. Vooral als daar ook kleine kwakkels tussen piepen die zich verbergen tussen het riet …
**
*
Wat er ook van weze, door licht of zelfs zwaarder te overdrijven , blijft de essentie veel beter tussen onze oren hangen.
**
Wie niet horen wil, zal wel voelen
*
Westen op rand financiële instorting en uitbreken terreuroorlog’
*
‘Russisch leger staat klaar om militair in te grijpen in Europa’
Wij hopen met u dat dit niet meer dan een wilde complottheorie zal blijven.
We hebben er lang aan getwijfeld of we er een artikel aan moesten wijden, maar hebben besloten dit alsnog te doen, onder de uitdrukkelijke waarschuwing dat het hier om onbevestigde bronnen en geruchten gaat, en het complottheorie-gehalte daarom hoog is. Desondanks zijn er ook volgens officiële analisten en commentatoren al geruime tijd signalen dat het Westerse financiële systeem op de rand van totale instorting staat. Walter Eichelburg van het veel gelezen Hartgeld.com verwacht dat deze supercrash mogelijk nog binnen een week, maar anders uiterlijk in september of oktober zal plaatsvinden. Deze instorting zal volgens hem gepaard gaan met het uitbreken van de lang gevreesde, door de elite gewilde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking.

Eichelburg beroept zich op tal van soms hooggeplaatste bronnen in de financiële wereld, de politiek, het leger en de politie. Naar aanleiding van inside informatie van een ex-bankier, die zou hebben gezegd dat het ‘financiële systeem dood is’ en ‘dat was het dan!’, reageert hij dat de banken mogelijk aanstaande maandag al dicht blijven, en de terreuroorlog van duizenden door de Europese politiek naar onze landen gehaalde, als ‘vluchtelingen’ vermomde moslimterroristen dan zal losbreken. In zijn artikel van 20 augustus werd nog gesproken van eind september / begin oktober.
Het zal enkele dagen duren voordat het leger kan of mag ingrijpen. In de tussentijd zullen minimaal enkele honderdduizenden Europeanen door de terroristen worden afgeslacht, verwacht Eichelburg. Het aantal slachtoffers zou ook eenvoudig in de miljoenen kunnen gaan lopen, omdat de banken en winkels dicht zullen blijven, en er al heel snel een tekort aan voedsel e.d. zal ontstaan. Volgens een Duitse bron zal het zelfs ‘erger worden dan tijdens de Tweede Wereldoorlog.’
‘Russisch leger klaar om in te grijpen’
Van zijn Russische contacten heeft hij begrepen dat het Russische leger in de hoogste staat van paraatheid is gebracht, en bij de beginnende terreuroorlog en aanverwante totale instorting van Europa zal ingrijpen. Moslims in Europa beweren vaak dat ‘dit straks allemaal van ons zal zijn’, maar ze houden er geen rekening mee dat Rusland nooit een islamitisch, met kernwapens bewapend Europa zullen toestaan, omdat zij dan het volgende doelwit zullen worden.
Jarenlang heeft het Kremlin geprobeerd om de economische en politieke banden met Europa aan te halen, maar de EU koos juist voor de agressieve Amerikaanse koers gericht tegen Rusland, en pro-islam / immigratie. Die keus voor een alliantie met de islam zal ons continent dermate zwaar gaan opbreken, dat het maar zeer de vraag is of we daar ooit van zullen herstellen.
‘Huidige politici naar strafkampen’
**
*
Hoe dan ook, volgens Eichelburg zullen alle politici die de massale immigratie van grote aantallen jihadstrijders mogelijk hebben gemaakt, na afloop wegens volksverraad en hulp aan de vijand worden berecht en in strafkampen worden gestopt. Voor die tijd zullen de terreur zaaiende moslims tot op de laatste man worden uitgeschakeld of permanent naar hun thuislanden worden teruggeslagen.
‘Moslimaanval op Israël’
Eichelburg vermoedt dat de terreuroorlog in Europa gepaard zal gaan met het uitbreken van een moslimoorlog tegen Israël, die wel eens op de Derde Wereldoorlog zou kunnen uitlopen. In de Verenigde Staten zullen de maatschappelijke spanningen kunnen uitbarsten in een nieuwe burgeroorlog.
Complottheorie
**
*
Tot slot benadrukken we nogmaals dat het om onbevestigde geruchten gaat, en dat Walter Eichelburg deze systeemcrisis de afgelopen jaren al meerdere malen vergeefs heeft voorspeld. Onder zijn artikel heeft hij op aanraden van zijn advocaat een disclaimer gezet waarin hij zegt dat zijn teksten ‘pure fictie zijn, die echter een morele waarschuwing zijn, en geen aanleiding voor ‘zieners’ zijn.’ Desondanks laten alle zorgwekkende ontwikkelingen in Europa zien dat een supercrash vrijwel niet meer te vermijden is, en bij ongewijzigd beleid vroeg of laat onherroepelijk zal komen.
Xander
(1) Hartgeld (Afbeelding: Hartgeld)
(2) Hartgeld (PDF artikel)
*
NADER BEKEKEN
**
*
Dat de verantwoordlijken van ak deze toestanden pas achteraf na een soort van Nürenberg II naar ‘strafkampen’ gaan, is geen goede zaak. Want het is altijd beter te voorkomen, dan te genezen. Ze gaan dus best voordien gezgde  ‘kampen’ in. Of erger.
(Digitalia)
Geen opmerkingen: