woensdag 16 augustus 2017

4249


Woensdag 16 Augustus 2017

4249  - TWEE KEER BETER NIEUWS: WO 3 EN ISLAMISERING ZIJN VERMEDEN
*
INHOUD: WO 3 / ISLAMISRING /  IMMIGRATIE: twee keer is het gezond verstand net op tijd terug.
Let it be. O!!! Let it be.

OP DE IJTKIJK
*
Fier als ’n gieter, helemaal op kop, de vraagstelling voor de laatste politieke peiling in Merkelland. Neem gerust Uw tijd om punt per punt U af te vragen waaarom in coburgia die vragen niet mogen gesteld worden.
Twee keer beter nieuws is nog niet hetzelfde als twee keer goed nieuws. Maar het gaat in de goede richting.
Het is wat kalmer geworden op het Wereldfront van WO 3. Maar over de konkelfoezerij van Kim-Kong-Fu Dictator in Noord Korea met de Sjiitische  Ayatollahs  van Iran, is het laatste woord nog niet gezegd. De directe oorlogsdreiging is inderdaad iets of wat afgewend. Voorlopig toch. Wat daarbij belangrijk  is, is dat geen der partijen en zeker de USA niet, gezichtsverlies geleden heeft. Zeg maar gerust dat er een zakelijke oplossing uit de bus is gekomen, waartoe de Clinton Clan Club nooit zou in staat geweest zijn. Doodeenvoudig omdat elke oorlog, waar ook ter wereld, in hoofd- of als bijzaak als oorzakelijk gevolg heeft dat de Islam weer met sprongen vooruitgaat.
**
Dat Trump geen ervaren politicus is, brengt alleen maar mee dat niet de pretentie aan de Macht is, maar … het gezond koopmansverstand. Geloof me, die man daar is geen stommeling. Hij zal rap genoeg inzien waar het kalf gebonden ligt.
Een van de vele neven-verdiensten is dus, dat waar de C.C.C. achteruit boert, hun aanhang ‘all over the world’ ook afkalft. In Nederland geraakt men zonder Geert Wilders, al maanden niet meer aan een nieuwe Regering. Bij ons, in Coburgia, in het Verenigd Koninkrijk  en in Frankrijk likken, bijna in stervensnood, de Socialisten hun wonden. Net aangeschoten wild dat wacht op de genadeklop. Belanfgrijker dan een klein rood knipperlichtje ergens in de Ruimte hoeven die nooit meer te worden.
**
 Ja.
 Ik vraag mij in gemoede af, waarover de kranten straks, buiten uit menisnijd, Trump bekladden, gaan schrijven om hun kranten vol te krijgen. Veel meer dan prentjes zetten en uitgebreide kronieken bijhouden over Gebroken Armen en Benen zal dat niet meer zijn dan buikvulling. Rest: de Sport, de festivals en de Opwarming der Aarde. Drie onderwerpen waar vuurwerk achter zit. Zonder geweld (terreur, oorlog) en zonder de aan de gang zijnde volksverhuizingen (Afrika loopt leeg) dreigt voor hen dan ook het uitstervn. Net als een veld met allemaal verdorde distels die het sproeivliegtuig met herbicide ziet komen.
Klein maar goed begonnen is half gewonnen. Overal kiemen de zaadjes van het Verzet. De wereld ontwaakt uit een vieze nare droom…. Zelfs Merkel staat op het punt om pluimen te verlezen. Stilstaan is achteruitgaan. Zo begint het altijd.


*
AfD behaalt weer podiumplaats!

Natuurlijk, verkiezingspeilingen zijn iets voor de afvalbak, maar in dit geval zou de tendens in ieder geval kunnen kloppen. De “Welt” vermeldt dat de AfD volgens Insa weer op 10% staat en zodoende een podiumplaats bij de komende parlementsverkiezingen zou kunnen behalen.
Journalisten watch
“Die Linke verliest daarentegen een hele procent en komt op nog maar 9%. De FDP blijft onveranderd op 9% staan. De Groenen blijven onveranderd met 7% duidelijk achter bij de overige partijen die ambities hebben om in het parlement te komen.”
CDU/CSU staan op 37%, de SPD blijft met 25% de op een na grootste partij.
“Volgens de actuele peiling zou er geen meerderheid zijn voor CDU/CSU-FDP. Zij komen samen maar op 46%. Ook een coalitie met SPD/Die Linke/Groenen zou met 41% geen kans hebben om een regering te vormen. Omdat alle partijen een samenwerking met de AfD hebben uitgesloten, zou behalve een grote coalitie alleen maar een coalitie met CDU/CSU-FDP/Groenen mogelijk zijn.”
Het speelt eigenlijk geen rol wie met wie gaat, want alleen de AfD is het zout in de soep die men ons als eenheidsbrij verkoopt.
Bron:
www.journalistenwatch.com
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

*
NADER BEKEKEN
**
AfD. Met de provocerende slogan vol met nostalgie: een eerder ongelukkige situatie. Eurosceptisch en conservatief, meer moest dat niet zijn.
Reden te over om ook ‘Bei ins in Deutschland’ door de plaatselijke Verlichte Grote Verstanden  in het verdomhoekje gezet te worden.
Net als in Frankrijk gaan de Socialisten er uit. Met als gevolg dat Merkel net als Hollande, bakzeil zal moete halen. Om tenslotte tussen de bladzijden van de Geschiedenisboek te belanden.
Het gaat traag. Tetraag. Veel trager da in Amerika, waar sedert 20 Januari 2017 met en Nieuw  Hoofdstuk de kentering ten goede al definitief is ingezet. May God bless Amerca. Liefst in ons aller belang, zoals onderstaande cartoon uit ’t Pallieterke van vandaag laat uitschijnen….

*
(Digitalia)


Geen opmerkingen: