vrijdag 11 augustus 2017

4246


Donderdag 10 Augustus 2017
4246 - KOUDE OORLOG ALS OPWAEMERTJE VOOR DE WEDERZIJDSE SPLIJTSTOF?
*
INHOUD: WO 3:   Waar en wanneer juist begon de escalatie? Was dat niet onder het bewind van de Clinton Clan Club en de toefevingen aan het streng Islamatisch Iran der Ayatollahs?

OP DE IJTKIJK
*
Digitalia zit momenteel zo’n beetje in de puree. Waardoor zijn motivatie voor de dingen van elke dag het iet of wat laat afweten. Ben in het weekeind gevallen. Op het hoofd. Maar gelukkig niet blijven bonsen.
**
Met een paar flinke hink-stap-sprongen is hier dan het vervolg van dit blogje.
Volgt dus  dat wat op de werktafel lagn op een andere datum. Dit is:

Nummer 4243 - AMERIKA ZOALS DE HOER NALISTEN HET DAAR WEL ZOUDEN WILLEN
Nummer 4244 - WIJST EEN NIEUWE VIJDE MACHT OP DICTATUUR OF OP ONTMASKERING VAN DE KAPERS DER DEMOCRATIE
Nummer 4245 - OVER DE FIGUUR BOVEN OP DE ENGELENBURCHT IN ROME.

Zoals U ziet een hele opgave om met deze onderwerpen in het reine te komen. Of beter gezegd: is ons vertrouwen  in onze bondgenoten machtige wereldleiders  daar ongeschonden onderuit gekomen, of juist niet? Maar de hallucinante berichten over juist de combinatie-spelletjes tussen het land der Ayatollahs en het land van het extreem communistische Noordelijk deel van het verre Korea zijn van aard om alle begrip van redelijkheid te boven te gaan.. Anders gezegd: hoe staan wij in het Avondland tegenover de Entente Cordiale tussen de Duivel en zijn Moer.
En wat stellen we vandaag vast? Dat Bart Eeckout, de ‘opiniërende’ hoofdredacteur van De Morgen’ nog maar eens de (volgzame) heraut speelt van…. zijn eigen verbeelding. Geen woord over het Amerika van vòòr President Trump dat de ogen sloot inzake de verboden atoom-agenda bij een zwaar islamitisch land, maar daarbij moedwillig over het hoofd zag, dat Iraanse atoom-geleerden in Noord Korea hun gang konden gaan. En nu is het moment der Waarheid gekomen. Ineens is Japan en het eiland Huan weer aan de oppervlakte gekomen. Beiden liggen (waren dat glad vergeten!) voor Kim Kong Fu zo maar voor het grijpen. Trump moet het maar oplossen! Hij is het toch die ‘aan de knoppen’ zut?!
De stelling van de Krant die Durft is de volgende. Paars-rood van schaamte en ergernis geef ik die hieronder.

Zijn we zeker dat de van zichzelf onberekenbare en normeloze Donald Trump die redelijkheid zal blijven opbrengen? Terwijl hij in de nauw zit door falend binnenlands beleid, een dalende populariteit en een steeds knellender onderzoek naar zijn campagneteam?

*
NADER BEKEKEN
**
Elke roofvolgel klauwt en zet zijn klauwen zoals hij gebekt is, maar ik had liever gelezen dat een normaal land in crisisdagen als één man achter zijn democratisch gekozen president moet staan. Niet dus. En de waarheid is, dat de verslagen en net als de PS  zo goed als vernietigde ‘sociaal-democraten’ ondertussen dat binnenlands beleid hebben aangevallen met de meest achterbakse uit de duim gezogen verzinsels. Zie ‘zijn relaties’ met Rusland als twee bezorgde commandanten van ieder zijn eigen slagschip.  Daar waar de Clinton Clan Club, onder druk van wapen-lobby, juist dat land hadden uitgekozen om er vijand N° Uno van te maken… Bewijs: de onlusten in Krim en in ‘Dhie Joekrien’, beiden de eeuwenlange private achtertuin van Moskou.
Ook de ‘dalende populariteit’ van President Trump is door de haatdragende ‘democraten’  ge-orchestreerd. Samen met de Verkochte Media die bezorgd is om de steun van de Elite te verliezen. Uiteraard met de al te doorzichtige bedoeling om imet de hulp van de CIA n Trumps plaats te komen. Voor binnenlands gebruik desnoods met geweld, naar het model waarvan J.F. Kennedy ooit het slachtoffer is geweest.. Terwijl ’n gevreesd buitenlands tegenstander (Udo Uffkotte: Pegida) altijd onverwacht kan overlijden ten gevolgde van een verdwaald hart-falen begin dit jaar. Was die te dicht bij de Waarheid gekomen?
Wie wereldwijd de plannen van de Deep State bestrijdt met enig effect, komt auutomatisch op de dodenlijst van de CIA terecht. Een verkeersdode te meer is dan ok slects een statistisch gegeven. Jörg  Hauder (Oostenrijk) is de naam.
Oficieel: nachtelijk dronkenmans gedrag, overdreven snelheid. Maar geen spoor meer van een raket-inslag en een ronde opening in het dak boven het hoofd van de chauffeur. Nadien was inderdaad het wrak van de auto, sijts het aandringen van de familie,  spoorloos van de aardbodem verdwenen. Samen met het succes van de FPö (Oostenrijkse Vrijheids Partij)…
*
(Digitalia)Geen opmerkingen: