zondag 27 augustus 2017

4268


Zaterdag 26 Augustus 2017

4268 - EMKE DAG MINSTENS EEN  ‘GOEDE DAAD’ STELLEN IS IETS OVERGENOMEN VAN DE SCOUTS
         *
INHOUD: ISLAM INVASIE:  IN Londen heeft de aanvaller, toevallig weer ’n man van het mannelijk geslacht, verder onbekend hier op aarde, het overleefd. In Bruxellabad niet: 72 dagverse maagden stonden hem op te wachten om samen ten eeuwigen dage voor het oog van de Profeet Piepke-Duuk te spelen.
De Moslim Executie Raad houdt voorlopig de lippen stijf op elkaar. Maar betwijfelt of deze ‘man’ wel dege;ijk tot tweemaal toe ‘Allahuu Akbar’ zou geroepen hebben. Zij hebben getuigen die gehoord hebben ’Allo hu ’t is ik maar’, want de man, volgens zijn familieleden,  sprak moeilijk de Vloms.
Na het 2de schot zei die asl door de hand Gods geslagen, helemaal niks meer.

OP DE IJTKIJK
*
Over het “incident’ bij de poorten van Buckingham Palace zullen we verder wel nooit meer iets horen. Londen is ook zo ver van ons bed.
Maar Bruxellbad, da’s andere paé.. Daar zijn doden gevallen Ten getalle van één. Maar aan de verkeerde kant. Moslims zojn er om te doden en niet om zelf gedood te worden.
Het is dan ook godgeklaagd dat racistische politie-luyden zomaar mogen geweervuur afgeven om iemand van het lijf te houden die gewapend is met en pennemesje. Zoiets eist gerechtigheid. Zulks niettegenstaande Jan Achterhesp spreek van wettige zelfverdediging. Daar waar wij, rechtgehaarde medeburgers, spreken van vettige zelfverdediiing. Het slachtoffer verdiende niet te moeten sterven. Hij was een zeer godvruchtige man, die zelfs geen appel zou stelen die niet van hem was.
En al de rest is achterklap en leugen!
**
*
Man valt politieagenten aan voor Buckingham Palace
*
In Londen is ‘een man’ opgepakt die politieagenten aanviel aan Buckingham Palace. Twee agenten raakten gewond.
De man werd gearresteerd op verdenking van het aanvallen van personen en het toebrengen van ernstig letsel. Hij werd tegengehouden buiten het grondgebied van Buckingham Palace.
De twee agenten liepen volgens de Metropolitan Police lichte verwondingen op terwijl ze de man arresteerden. Hij was in het bezit van een mes. De politiemannen werden ter plaatse verzorgd, maar moesten niet naar het ziekenhuis. De politie is ter plaatse en het onderzoek loopt, aldus de Metropolitan Police nog.
*
NADER BEKEKEN
**
*
Ach! Warum weinst du, kline Tamara, ‘t is allemaal nog goed afgelopen. Morgen? Da’s dan weer ’n andere dag. A sakke zoer suffie sa peine. Wat wil zeggen:’t is genoef voor vandaag. ’t Weekeind staat voor de deur.
Eigenlijk is al die miserie onze eigen stomme schuld.  Die ‘Nieuewelingen’ willen ni eenmaal ons land: waarom geven wij hen dat niet? Desnoods voor het Ambt van een goede Notaris, dat voor wat betreft de rechtszekerheid.
En wij, de ‘autochtonen’ trekken er uit met pak en zak. Op die manier brengen we de vee bootjes terug waarmee die Nieuwelingen hier zijn beland.
‘Omvolkiing’ hoeft dan niet meer zo armlastig te verlopen. En wete wa? We laten onze Verlichte Grote Verstanden gewoon achter op het strand van Blankenberge. Aan het Blanklenbergse strand. An het strand van Blankenberge, aan het Vlankenbergse strand… In een eindeloze herhaling… En kunnen we net  heimwee daar nog vele jaren aan terugdenken.
**

*
(Digitalia)Geen opmerkingen: