woensdag 23 augustus 2017

4261


Woensdag 23 Augustus 2017

4261 VAN EEN VOORGEVOEL OVER DE DUITSERS DIE VOOR DE DERDE KEER DREIGEN ‘TERUG TE KOMEN’
*
INHOUD: EUROPA REBUILT: de rare proeven op mensen (zoals onder de Nazi’s) nu onder de CDU  weer terug ingevoerd.
We weten nu waar zoiets begint, maar niet waar dat zal op uitkomenn.

OP DE IJTKIJK
*
En weer is het verhaal van Dr. Frankenstein daar! Die lukte er (bojna) in om in zijn labo uit de onderdelen van opgegraven lijken een levend wezen in elkaar te knutselen.
Het verhaal kent wel geen ‘Happy End’ en dus moeten we het stellen met het verhaal van De Boze Wolf…
U gelooft toch ook nog altijd in sprookjes? Denk dan maar vlug wat anders. Want gisteren nog hoorde ik op de radio van die ene ‘donor’ die in verschillende ziekenhuizen zo wat ongeveer 100 nakomelingen zou jebben verwekt. Dàt zijn pas nagels met koppen!
**
Wat U hieronder voorgeschoven krijgt gaat inderdaad alle menselijke verbeelding te boven. De lucht die we straks ter inademing onder de neus toegeschoven krijgen, doet het ergste vermoeden. Zelfs onze legkippen zouden dan voor de CDU van Adolfina Merkel kiezen. Ziedaar dus de enige goeie democratie die recht naar de ‘globalisatie’ leidt.! Kiezen zoals de meeste mensen nu al doen: als kippen zonder kop!
Duivelsbreinen zijn werkelijk tot alles in staat. Van speciale neusspray tot stille massa vernietigingswapens. Als die maar efficoënt zijn!
Persoonlijk doet het me denken aan een van de meest eenvoudige Middeleeuwse aanvalswapens, als ingezet werden als een stad of burcht zich maar niet liet innemen door de legerbenden die voor de poorten stonden. Dan werd het drinkwater vergiftigd. Raar maar waar is, dat de Jihadisten daar nog niet zijn opgekomen! Bommen, messen, trucks, bestelwagens, gewone personenwagens: het maakt allemaal wel indruk (!!!) maar de gevolgen blijven beperkt. Wat niet het geval zou zijn, als overal in de stad onverwacht uit het keukenkraantje de Dood zou stromen.
Hallo! Staatsvuiligheid: hebben jullie daartegen al voorzorgsmaatregelen voorzien?  Of wachten jullie, net als onze Verlichte Grote Verstanden, tot het probleem zich eerst stelt. Om dan via de achteruitkijkspiegels op te treden?
**

Absurd maar waar: Regering Merkel test hormonale neusspray om mensen politiek-correct te maken
**
*
Wij vermoeden dat Angela Merkel zelf er dagelijks een compleet familypack van deze ‘knuffel neusspray’ doorheen jaagt.
Het klinkt als een absurde complot theorie, maar is echt waar: Duitse wetenschappers hebben in opdracht van de regering Merkel een hormonale neusspray ontwikkeld, waarmee mensen politiek-correct zouden kunnen worden gemaakt. Het middel is vooral ontwikkeld om Duitsers hun verzet tegen de massale moslimimmigratie op te laten geven, en in het algemeen klakkeloos het almaar extreemlinkser wordende beleid van bondskanselier Angela Merkel te laten accepteren.


Vroeger – en zo lang geleden is dat niet - was er nog ruimte voor een open en echt debat tussen links en rechts, maar in onze tijd is dat er vrijwel niet meer. De enige ruimte die politiek en media nog laten is tussen gematigd links en extreemlinks, maar alles wat ‘rechts’ en/of ‘conservatief’ is, krijgt vrijwel automatisch het stickertje ‘racistisch’, ‘xenofoob’ of zelfs ‘(neo-)nazistisch’ opgeplakt.
‘Progressief’ gaat Mengele achterna
De politiek-correcte ‘progressieven’ in Duitsland willen deze ‘ongehoorzame’ mensen nu met een speciaal ontwikkelde neusspray gaan ‘behandelen’ - alsof ze aan een ziekte lijden. Dit doet sterk denken aan oproepen van linkse / progressieve activisten in de Verenigde Staten om zogenaamde ‘klimaat-ontkenners’ –in werkelijkheid klimaat-realisten die weigeren zich aan de sluiten bij de internationale CCC (Climate Change Church) - in ‘heropvoedings’kampen op te sluiten (= concentratiekampen).
Nog langer geleden dringt een andere zeer nare vergelijking zich op: de wrede ‘medische’ experimenten die Nazi wetenschapper Josef Mengele op Joden in Auschwitz uitvoerde. Deze experimenten werden eveneens gedaan in het kader van de eugenetica, het zoeken naar middelen om de ‘perfecte’ mens te creëren.
Onderzoek naar hoe het laatste verzet tegen Umvolkung te breken
Hoe dan ook, de Klinik für Psychiatrie und Psychotherapie, onderdeel van de Uniklinik in Bonn, heeft onder leiding van professor René Hurlemann een onderzoek verricht naar hoe het groeiende verzet onder de Duitse bevolking tegen de Umvolkung van hun land kan worden gestopt. Hurlemann vindt het namelijk belangrijk ‘een massa mensen, die uit de moeilijkste omstandigheden naar Duitsland komen, bij ons te integreren.’

Dat ongeveer 99% van deze nieuwkomers illegaal is, en zelfs de VN heeft toegegeven dat het aandeel echte vluchtelingen hooguit 1,4% tot 2,5% van het totaal bedraagt, en de rest economische gelukszoekers zijn, maakt deze professor net als de regering in Berlijn niet uit, net zomin als het feit dat juist uit het Syrische oorlogsgebied de minste illegalen komen.
Maar ‘van wiens brood men eet, diens woord men spreekt’: net zoals tal van andere Westerse wetenschappelijke instellingen zal Hurlemann het niet wagen de subsidiestroom naar zijn instituut in gevaar te brengen door iets anders te verkondigen dan wat de politiek voor de ‘waarheid’ heeft verklaard.
74% meer geld voor migranten na inname neusspray

De doelgroep van het onderzoek bestond uit 50 studenten. De WDR berichtte dat die in de eerste ronde informatie over 50 hulpbehoevende mensen van gemengde afkomst hadden gekregen, en 50 euro om weg te geven. Die 50 euro mochten ze ook deels of volledig zelf houden. In de tweede ronde kreeg de helft van de groep via een neusspray het ‘knuffelhormoon’ Oxytocine toegediend. De andere helft kreeg een placebo.

Een opmerkelijke uitkomst was dat linksgroene studenten méér geld gaven aan hulpbehoevende ‘vluchtelingen’ dan aan in moeilijkheden verkerende Duitsers. Dat onderstreept dat de ‘Umvolkung’ van Europa, het streven om de autochtone (Kaukasische) volken en culturen door de islamitische en/of negroïde te vervangen, heel diep in ‘links’ geworteld zit.

Wat bleek: degenen die met de neusspray waren ‘behandeld’, gaven 74% meer aan illegale migranten dan ze van plan waren vóórdat het hen was toegediend. Kortom: het middel werkt heel ‘goed’ om mensen ‘van gedachten’ te laten veranderen.

Gaat regime Merkel over tot gedwongen medicatie?

‘Wat is de volgende stap? Door het regime bevolen inname van neusspray door alle critici en vrijdenkers?’ vraagt men zich op Anonymous af. ‘Of zal iedereen die de brute verkrachting van een 56 jarige vrouw door 4 donkerhuidige daders, die volgens de politie en justitie mogelijk van buitenlandse komaf zijn, veroordeelt, vervolgens met neusspray tot ‘bezinning’ worden gebracht, zodat hij kan treuren over deze (illegale / asielzoekende) vakmannen, die in hun enorme nood geen enkele andere keus hadden (dan een Duitse vrouw te verkrachten)?’
‘Het regime Merkel is onberekenbaar. Het zou ons niet verwonderen als er gedwongen medicatie met oxytocine komt, om de bevolking nog meer onder controle te krijgen.’
Kortom: ook in dit opzicht dreigen we een herhaling van de jaren ’30 en vooral ’40 te krijgen.
Xander
(1)                      Anonymous
*
NADER BEKEKEN
**
*
‘Omvolking’, een typisch Duits woord, dat on-ver-taa-baar is. Maar zeer duidelijk. Want het werkt zelfs zeer goed.
We gaan dus terug naar de tee soorten mensen van de Nazi’s: Heren en ‘Untermenschen’, waar de Heren dus alles zijn wat aanshespoeld is, en de aderen de egïstische oorspronkelijke bevolking. Uiteraard met als gevolg, dat iedereen die politiek denkt zoals Merkel & C°, aan de Macht en in de vetpotten kan blijven. Met als gevolg: Deutschland über Alles! Heue gehört uns die Stadt und Morgen die ganze Welt…
Oxytocine is het tovermiddel dat zal werfken als de aspirine van Bayer, ook al ’n Duitse farmaceutische uitvinging uniek ter wereld. En zeg nu zelf: wat is er mis met Aspirines?!
**
*
(Digitlia)


Geen opmerkingen: