maandag 21 augustus 2017

4256De Brusseleir…
*
Zondag 20 Augustus 2017

4256 - IS CATALONIË ONDERWEG  NAAR ONSTERFELIJLKHEID?  
*
INHOUD: SPANJE / CATALONIË / 10de KRUISTOCHT: zijn de recente aanslagen tegen de samenleving in Barcelona, Cambrils en Alcamar niet alleen het startschot voor een Tiende en Definitieve Kruistocht tegen de islam, maar meteen voor de lang bevochten Onafhankelijkheid? Woorden wekken, maar voorbeelden trekken.
RIDERO Gérard zit zoals elke avond na zijn werk in zijn stamcafé en er komt een man binnen die reclame maakt om leden te werven voor de onthoudingsbond. “Noteer mijne name ook maar” zegt Gérard, “want ik kan tegenwoordig ook niks meer onthouden.”
VANDAAG H. Pius X: paus, z. Sibrand   (gisteren Sint-Bernard van Clairvaux, stichter van de abdij van Clairvaux)

OP DE IJTKIJK
*
De Geschiedenis herhaalt zich voortdurend….
Catalonië, een landstrek in Spanje, die via Baskenland overgaat in de Franse Pyreneeën: dat is de plaats van het gebeuren… Ook in vroegere tijden(711-1492) is de islam er nooit in geslaagd die ‘uithoek’, (met o.a. Galicië, Asturië), net als de rest van het Iberisch Schiereiland, te veroveren. Die bezetting duurde toen bijna 8 eeuwen, om te eindigen met het verdrijven van dat geboefte, gekend onder  de naam ‘Reconquista’…
Naast ‘Poitiers” ter Zuiden van Bordeaux (732), ‘Lepanto’.(1571), de grootste zeeslag van de Middeleeuwen waar de Ottomaanse vloot met man en muis ‘verloren ging’, en ‘Wenen’ (1683) waar ze na maanden beleg, tot  een smadelijke aftocht werden gedwongen, is de islam dus niet aan zijn proefstuk om ook nu weer te proberen  nauwgezet de instructies van hun Koran te gehoorzamen. De Koran en de Hadith, hun ‘Heilige Boeken’ die we de dag van vandaag in al onze steden en dropen kunnen vinden….
**
De naam Aragon komt bekend voorr…
*
De hedendaagse aanslagen va de islam over de hele beschaafde wereld zijn het best te vergelijken met  blikseminslagen uit een inktzwarte hemel. Onweerswolken gretig hierheen gelokt op uitnodiging van onze bloedeigen Overheden. Overheden die telkens zogezegd vol  medelijden, verwonderd de andere kant opkijken.
**

*
Neen hoor, de toevallige calamiteiten waar de bliksem keer op keer inslaat, hebben niets te zien met die dreigende onweerswolken. Ze zjn het werk van ‘verwarde geesten’, van ‘psychopaen’, van geradicaliseerde ‘lone wolves’, kortom van ‘mannen’ of van ‘jongeren’ in de straat.
**
*


Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek
‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’
**

De Rambla
*
Zolang onze grenzen openblijven en islam zich kan blijven verspreiden, zal dit beeld bepaald niet de laatste keer zijn geweest. (6)

Nadat gisteren bij de zoveelste serie islamitische terreuraanslagen 14 mensen werden vermoord (13 in Barcelona en 1 in Cambrils) en er meer dan 100 gewond raakten, van wie zeker 15 ernstig, werd wederom de inmiddels grijs gedraaide plaat met ‘geschokte’ reacties van de Europese politiek afgedraaid. Steeds meer Europeanen beginnen deze huichelarij spuugzat te worden. Als je de deur van je woning dag en nacht open laat staan voor wie er ook maar wil binnenkomen, moet je niet klagen als je hele huis stap voor stap wordt leeggeroofd en de bewoners worden aangevallen en mishandeld. Zoals onze lezers weten is alles wat er nu in het kader van massa immigratie en islamisering gebeurt volledig gepland en gewild. Zolang wij op dezelfde partijen blijven stemmen die deze nieuwe toekomst mogelijk hebben gemaakt, zullen er nog hoogstwaarschijnlijk nog vele duizenden doden gaan vallen.

Tweede Kamer wil wel spoeddebat over eieren, maar niet over terreur

‘Geen islam meer. Genoeg is genoeg. Niet meer,’ twitterde PVV leider Geert Wilders, die de Tweede Kamer wilde terugroepen van reces voor een spoeddebat over de gruwelijke aanslagen. Maar een Kamermeerderheid wil dat voorlopig niet. Wilders: ‘Wel over (besmette) eieren praten (waar de Kamer wèl met spoed voor terug kwam), maar niet over terreur.’ (2) Het zegt alles over de impliciete houding van vrijwel al zijn collega’s: aanslagen met massa’s  doden, ze horen er gewoon bij, wij zijn niet van plan daar ook maar iets aan te doen door onze grenzen te sluiten en de verspreiding van islam te stoppen.

 ‘Met diepe treurnis... blablabla’

‘Mevrouw Merkels open-grenzenbeleid is verantwoordelijk voor deze aanslagen – haar verklaringen van medeleven zijn pure huichelarij,’ vat een reageerder in Duitsland het samen. ‘Met diepe treurnis, staan vast aan hun kant, onze gedachten zijn bij hen, wij laten onze levenswijze  niet.... blablabla,’ vulde een ander aan, een commentaar dat net zo goed over ‘onze’ premier Mark Rutte had kunnen gaan.
Op Hartgeld eenzelfde reactie: ‘Gaan we weer met dat huichelachtige beleid: ‘Wij laten onze verworvenheid, vrijheden, democratie en blablabla niet afpakken. Onze gedachten zijn bij de familieleden, blablabla.’ Terwijl achter onze rug doelbewust de volgende stoot terroristen door de EU wordt geïmporteerd. Hopelijk komt dit inwonersvijandelijke EU-theater snel aan zijn einde.’ (4)

De Duitse vrijheidspartij AfD vaardige een officiële verklaring uit waarin werd gesteld ‘dat wij treuren om de slachtoffers, maar niet meer bereid zijn om holle frasen te accepteren.’

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’
Op Journalistenwatch: ‘Alles zal niet stoppen totdat wij alle potentiële daders hebben uitgezet. Dat betekent heel duidelijk dat er in Europa geen islam meer is.’

‘De islam hoort niet bij ons en is een vijand van onze grondwet, van het doel is de onderwerping van de (islam)ongelovigen en de heerschappij van de Sharia. In de Koran staan meer dan 200 bevelen van Allah om de ongelovigen te vermoorden. Niemand kan ons garanderen of en wanneer de ‘fijne tolerante Turkse groentehandelaar om de hoek’ radicaliseert en onze kelen doorsnijdt.’

‘In de islam zijn maar twee soorten moslims: gehoorzame en niet gehoorzame. Zijn ze gehoorzaam, dan vechten ze tegen ons en vermoorden ons. Zijn ze niet gehoorzaam, dan volgen ze de moordbevelen van Allah niet op. Niemand heeft de garantie dat een ongehoorzame moslim zijn hele leven lang ongehoorzaam blijft. Hij kan op ieder moment besluiten om Allah te gehoorzamen. Dan wordt ons leven als ‘ongelovige’ direct bedreigd.’ (3)

Op GeenStijl: ‘Het wachten is overigens op de in westerse landen gebruikelijke reactie op ziek & pervers islamitisch geweld: Kaarsjes, waxine-lichtjes, teddy-beertjes, bloemetjes, knuffels, witte ballonnen, en het zingen van zeik-liedjes van Lennon en Oasis. In plaats van een ongenadige crack-down op elke radicale moskee & sluiting ervan, in plaats van sluiting van elk islamitisch "cultureel centrum" waar de cultuur van de dood en de haat wordt verspreid. In plaats van het gedwongen uitzetten en de-naturaliseren van elke als radicaal bekend staande moslim. In plaats van een bouwstop voor moskeeën.... In plaats van een Europa-wijd verbod op het rabiate fascisme vermomd als religie en genaamd 'islam'. (6)

Media draaien zoveelste keer grijsgedraaide excuusplaat af

Ook is er weer veel kritiek op de media, die zoals gebruikelijk alle moeite doen om de islamitische achtergrond en motieven van de daders te verbloemen of te negeren. Bij de uitzonderingen andersom, zoals afgelopen weekend in Charlottesville, wordt na één blanke of rechtse dader onmiddellijk alle conservatieven, alle Trump aanhangers, en alle blanken de schuld gegeven.

Maar als een moslim(migrant) –al dan niet onder luid ‘Allahu Akbar’ geschreeuw- weer eens onschuldige burgers in Europa neersteekt, op hen inrijdt, neerschiet, of zichzelf te midden van tieners opblaast, haasten diezelfde propagandakanalen zich te verklaren dat het allemaal ‘niets met de islam te maken heeft’, ook al worden dit soort aanslagen steevast massaal gevierd op nationale en internationale moslimforums.

Op Twitter (via GeenStijl): ‘Gaan we na Barcelona een discussie over de islam hebben, zoals we ook al een week –terecht- discussie voeren over extreemrechts?’’Links: Aanslag Barcelona: neutraal, gereserveerd. Rechts: Aanslag Charlottesville. Duidelijke uitspraken, probleem benoemen. Twee maten dus.’ (7)

 ‘Waar zijn nu de Antifa’s? De massademonstraties bij moskeeën?’

Op ThePostOnline: Hé, linkse jankerds.....hé........Dat is wat anders dan Charlottesville, hé.....stelletje huichelaars...... Nou eens kijken hoe jullie gaan reageren.....Is het de schuld van al de Europese politici, die wegkijken en laf hun mond houden als het over de islam gaat? Of is het de schuld van die genderneutrale bn-ers met hun bordjes "Welkom vluchtelingen"?
Waar zijn de antifa's en de linkse verontruste media en burgers nu? Waar blijven de massademonstraties bij de moskeeën? Waar blijven de koranverbrandingen?.. . Het bloed van de onschuldige slachtoffers kleeft aan jullie handen......Ga maar weer liedjes zingen en bedenk maar weer verhaaltjes over 'verwarde mannen'....... Geloof mij maar.....jullie tijd komt ook....’ (5)

Deze reacties zijn slechts een kleine greep die een duidelijke trend laten zien: de Europeanen, en ook wij Nederlanders, zijn het spuug- en spuugzat – de islam, de massa immigratie, maar jullie politieke ‘leiders’ ook. Als jullie nu niet heel snel het beleid volledig omgooien en ons met gesloten grenzen en hard optreden tegen islam en asielmisbruikers gaan beschermen, dan kunnen wij burgers uiteindelijk geen andere conclusie trekken dat ook jullie onze vijanden zijn, omdat jullie beleid al deze en toekomstige ellende heeft gefaciliteerd.

Nürnberg 2.0 komt voor jullie steeds dichterbij. Hoeveel duizenden Europeanen eerst nog moet omkomen, hangt af van onze wil om onze toekomst en die van onze (klein)kinderen veilig te stellen. Niets doen en niet reageren, en steeds weer op dezelfde partijen stemmen, betekent namelijk een even zeker als verschrikkelijk einde.
Xander
(1) Epoch Times
(2) Twitter / Telegraaf
(3) Journalistenwatch
(4) Hartgeld
(5) ThePostOnline
(6) Getty Images (vrij voor niet-commercieel en redactioneel gebruik)
(7) GeenStij
*
NADER BEKEKEN
**
Amaai! Wat ’n tegenslag, die anonieme woning waar 3 ‘mannen’ samen per ongeluk de lucht in gingen. Het vervaardigen van allerlei ontploffingstuig door amateurs is inderdaad een risicovolle onderneming….. Gelukkig voor de daders – die anders nog doder zouden geweest zijn – speelden de 100 daar klaarstaande gasflessen niet mee in de lol.. Niks te zien met ede islam, buiten die ene, dan. ’n rasechte ‘Geestelokle’ die recent nog in…. Vilvoorde woonde. Vilvoorde, dat is zo goed als Bruxellabad zelf. Trump had dus weer eens gelijk, over onze Hoofdstad te spreken als over een ‘hellhole’. Ik voeg daar aan toe: een francofoon hellegat waarvan het riooldeksel ten enenmale ontbreekt…
**
Meer hoeft er niet over gezegd te worden. Reconquista N°2 kan liefst van start gaan zonder verder uitstel. Liever vandaag dan morgen. Het is voor ons allemaal pompen of verzuipen. Er is geen andere keuze.

De Eerste Kruistocht (1096) was succesvol, want het doel, de Bevrijding van Jeruzalem, werd bereikt. Spijtig genoeg hield men het daarmee (noodgedwongen?) voor bekeken en werd er afgezien van het verwoesten van de hele santekraam rond Mekka, het roversnest.
De opdracht voor de Tiende en Definitieve Kruistocht is dus duidelijk. Want het is ofwel WIJ ofwel ZIJ die er teveel zijn. Paus of geen Paus: als de hemel invalt, zitten we er allemaal onder….
(Digitalia)


Geen opmerkingen: