donderdag 24 augustus 2017

4263


Vrijdag 25  Augustus 2017

4263 - OVER HET VRIJ VERKEER VAN ‘VAN ALLES’ IN DE SCHENGEN ZONE
        *
INHOUD: CATALONIË / ISLAMINVASIE: hoe al die vliegtuigreizen wereldwijd gefinancierd worden: waar huist die geheimzinnige Mecenas? Toch nooit bij The Deep State?!
Waarom worden in de 1ste plaats al die geldbewegingen niet gecontroleerd?
Omdat dat te gemakkelijk is, waarschijnlijk.

OP DE IJTKIJK
*
Jihadisten reizen van hot naar her. Zelfs onder de eigen naam. Ja toch?!!! Het zou dus hebben volstaan om de vlieg-datagegevens ‘all over the world’ even naast elkaar te leggen. Met daarnaast de namenlijsten van iedereen, wit, zwart, groen of geel. Zelfde werkwijze  voor de huurwagens en de internationale treintickets. Vervolgens de betrokkenen in hun blootste blootje onder de microscoop leggen. Tot die bekennen…. Vervolgens de boel opruimen en overgaan tot de orde van de dag.
**
*
Niet iedereen heeft dezelfde alertheid als die wijnboerin in Catalonië die meteen de verdachte aanwezigheid van een ‘onbekende’ in haar wijngaard aan de politie signaleert…. Allah Hu Akbar. Is genoteerd, rikke-tik-tik en klaar is Kees. Weer ’n terrorist minder.
Als die brave vrouw daar maar niets aan overhoudt. Een beenhouwersmes in de buik of zo.
**
*
Verschillende vliegtuigtickets naar Brussel op naam van imam Es Satty gevonden in huis in Alcanar
*
Verschillende vliegtuigtickets naar Brussel op naam van imam Abdelbaki Es Satty, het ‘vermoedelijke’ brein achter de terreurcel die verantwoordelijk is voor de aanslagen in Catalonië, zijn door de politiediensten ontdekt in het huis in Alcanar. Dat meldt Reuters gisteravond, op basis van een statement van onderzoeksrechter Fernando Andreu. Hij ondervroeg gisteren de hele dag de vier nog levende verdachten.
De ‘imam’ die genoemd wordt als spil van de aanslagen in Catalonië had enkele vliegtuigtickets van de Spaanse maatschappij Vueling naar Brussel. De tickets, waarvan niet meegedeeld is of het gebruikte exemplaren waren of documenten voor een toekomstige vlucht, werden ontdekt in het verwoeste huis in Alcanar, waar de imam om het leven kwam bij een explosie, vermoedelijk toen de terreurcel haar aanslag aan het voorbereiden was. Ook werd een document van IS aangetroffen, zo meldt de Spaanse onderzoeksrechter die belast is met de zaak. Het document heeft als titel "Korte brief van de soldaten van IS in het land van al-Andalus voor de kruisvaarders, de haatdragenden, de zondaars, de onrechtvaardigen, de zedenbedervers."
Eerder was al bekend geraakt dat Es Satty begin 2016 drie maanden actief was in de Youssef-moskee in Diegem. Daar werd hij echter aan de deur gezet omdat hij geen bewijs van goed gedrag en zeden kon voorleggen. "Ik hoor nu uit verschillende bronnen dat hij ook na maart 2016 naar België is gereisd, en naar Frankrijk", zegt burgemeester Bonte. "Er moet zo snel mogelijk achterhaald worden waar hij heeft verbleven en met wie hij contact heeft gehad."
De burgemeester vraagt zich ook af hoe Abdelbaki Es Satty ongestoord Europa kon rondreizen. "Het is immers niet zo dat hij onbesproken was. Hij was al eerder veroordeeld en er waren aanwijzingen dat hij contacten had met mensen die betrokken waren bij vroegere aanslagen. Bovendien hoor ik van Spaanse media dat de Spaanse overheid zou geprobeerd hebben hem uit te wijzen. Dat is allemaal zeer bedenkelijk en er blijven nog veel vragen onbeantwoord."
*
*
NADER BEKEKEN
**
*
De visie van de islam, zoals die blijkt uit de teruggevonden brief van IS, is de eenzijdige en geforceerde uitleg over de Reconquista. ’t Pallieterke wijdt er deer dagen een uitgebreide studie aan die iedere week in vervolg-verhalen verschijnt. De moeite meer dan waard om hierop terug te komen.
Toeval of niet, maar de betrokken ‘ima,’ (og moet ik eerder zeggen de bom-expert?) was in Spanje ten tijde van de aanslagen in Madrid 11 Maart 2014. Gevolg: 10 bommen, 4 treinen, 3 minuten… De daders hielden er dus blijkbaar aan om grondig werk te leveren. Ze zagen het groot. Dezelfde ‘iman’ was toevallig ook in Bruxellabad , ten tijde van de (grootdr) aansagen in Zaventem, waarna hij met de noorderzon weer verdween. Weeral een combinatie van gelijktijdige  explosies op diverse locaties, zo goed als het handelsmerk van deze organisator. Had de veel zwaardere bom van ‘de man met het hoedje’ afgegaan, dan was de hele luchthave… de lucht ingegaan… Geen half werk dus.
We weten dat de terreur-aanslagen van Parijs dezelde ‘auteurs’ hebben als die van Zaventem en Maelbeek. Waar was die dodelijke ‘iman’ toen? Wie waren/zijn z’n medeplichtigen?  Er moet aan dat boompje geschud worden, tot alle rotte vruchten er af zijn!
Werk aan de winkel voor de Sherlock Holmes van de Staatsvuiligheid… Al is dat weeral achter de feiten aan lopen…
**
Voorkomen is altijd beter dan genezen. Maar dat is geen goed spreekwoord als het de islam betreft. Tenzij met ‘genezing’ bedoeld  wordt de genezing van de honderden zwaar- en minder zwaar getroffen slachtoffers. Want aan de vele doden is geen remediëren meer aan.
Trouwens, dat soort ‘Kwaad’ is niet te voorkomen. Een hemel vol dreigende onweerswolken produceert bij definitie meerdere bliksem-inslagen. Zaak is dus die dreigende wolken bij voorrang weg te krijgen. Hoe, dat doet er niet toe. Als het maar rap en vooral grondig gebeurt.. Zodat alle lonten uit de bollen van het Atomium kunnen getrokken worden.
**
*
(Digitalia)


Geen opmerkingen: