woensdag 9 augustus 2017

4242Dinsdag 8 Augustus 2017

4242 - ONSCHULDIGE GENCER- NEUTRALE MAN LASTIGGEVALLEN DOOR POLITIE AAN EIFFELTOREN
*
INHOUD: FRANKRIJK / ISLAM INVASIE        : (penne)mes-trekker gevat tussen massa feestvierende rond     Eiffeltoren. De Politie vraagt zicjh af waarom die man wilde vluchten. Want 222 miljoen Euro voor slechts één voetbal-ster is toch het bewijs dat het dank zij Macroni en de EU dat het met de Franse samenleving financieel voor de wind gaat. Waardoor er dus nog plaats is voor miljoenen ‘vluchtelingen’. Het kan gewoon niet op!

OP DE IJTKIJK
*
De hoernalisten van de als uit één mond sprekende Coburger verkopers van bedrukt gazettenpapier zijn het er als bij bevel, over eens dat zelfs op Zon- en Feestdag de lezers recht hebben op weer een portie indoctrinatie. Het moet niet altijd eierkoek zijn.
Tout va bien, Madame la Marrquise.
*
We schrijven Zaterdagnacht, d.i. de nacht van zaterdag op zondag. Plaats van het gebeuren: aan de voet van de Eiffeltoren. In Franrijk. Meer bepaald: in Parijs. Deze vol slanke metalen constructie van 324 meter hoog, is dus met klank veel hoger dan alle Katholieke Kathedralen van vroeger.
Vive la France!
Het ding is genaamd naar de ontwerper ervan, een zekere Meneer Gustave Eiffel. ‘Staf’ voor de vrienden. Die man behaalde de 1ste Prijs voor zijn ontwerp om ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling van 1889 .
**
Gewapende man opgepakt aan Eiffeltoren
*
In Parijs heeft de politie zaterdagavond een gewapende man opgepakt die aan de Eiffeltoren probeerde de veiligheidscontroles te omzeilen. Er vielen geen gewonden.
Dat meldt de uitbater van de Eiffeltoren zondagochtend. De feiten vonden zaterdag rond 23.30 uur plaats. Een man gewapend met een mes probeerde de controle aan het monument te omzeilen, maar de politie slaagde erin hem snel te overmeesteren en arresteerde hem. Volgens de politie was de man alleen. Er is nog geen duidelijkheid over zijn motief of precieze plannen.
Bezoekers mogen dagelijks tot middernacht het monument betreden en om 00.45 uur gaan de deuren toe. Door het incident werd de site op bevel van de politie om 00.30 uur geëvacueerd.
Sinds januari 2015 wordt Frankrijk geviseerd door terroristen en zijn er hogere veiligheidsmaatregelen aan monumenten en publieke plaatsen.

De Eiffeltoren was zaterdagavond gehuld in de kleuren van voetbalclub PSG om de komst van Neymar te vieren.
*
NADER BEKEKEN
**
Sorry! Beste lezer-cencuurist: er werd geen bron vermeld bij dit artikel. Was ook niet nodiog want het bericht stond bijna letterlijk in alle gzazetten van zondag. En neen, hoor, nep is het niet. Echtig en techtig: de Eiffeltoren staat effectief in Parijs en zou wel eens op het verlanglijstje van de Islam-terreur kunnen staan. Maar dat wordt niet met zoveel woorden gezegd. Want de stelling is, dat religie een prové-aangelegenheid is.
Hitler heette dat ding, die constructie ‘das Wahrzeichen’ von Paris in de film‚ ‘Paris brêle-elle‘? Stel U even voor dat het hem gelukt zou zijn, wat zouden die gazetten dan wel te vertellen hebben gehad zondag? Toch niet over de kip en het ei, wie van de twee er eerst was. De kip of het ei. In Coburgia was dat de kip, met haar’ dioxine-schandaal dat de CVP en ook De Haen de kop heeft geklost. Heeft U een idee wie deze keer in he zand  zal bijten, door de schuld van dat ei?
Toch nooit onze Sjaral? Federal Te mooi om waar te zijn. Want dan komt een volledig nieuw toom kakelende kippen op de pluche zetels van de Hovaardigheidsbekleders.
*
(Digitalia)


Geen opmerkingen: