zondag 20 augustus 2017

4254


Zondag 20 Augustus 2017

4254 - WEER ISLAM AANSLAGEN     MET ALLEEN MAAR AANDACHT VOOR DE GEVOLGEN
*
INHOUD: CATALONIË / SPANJE / ISLAM TERREUR: deze keer was het Spanje, die dubbele aanslag in Barcelona en in Cambrilsl. Who is next?
Märkel is goed onderweg om als massamoordenaar Hitler, ja zelfs Stalin te overtreffen….

OP DE IJTKIJK
*
Jammer voor Marino Keulen met zijn publiekstrekker over de Heilige  van Alveringem: de vaudeville   over een ver verleden werd van direct verdrongen door het hellenieuws uit Catalonië. Als naar gewoonte worden deze islamitische oorlogsmisdaden gewoon bewimpeld als een fatale on-afwendbare natuurramp.  Met alleen maar gevolgen, paniek, bloed, doden en gekwetsen. Zonder de minste aandacht voor de oorzaken, namelijk de bloederige pogingen tot overheersing door Moslims overal waar die zich proberen in te nestelen. Die bewimpeling, dat verzwijgen en verdraaien van de feiten die zich voor onze ogen afspelen, gebeurt waarschijnlijk om die ‘Gemeenschap’ niet tegen zich in het harnas te jagen… Want die zou zich wel eens beledigd kunnen voelen. Met alle nare gevolgen vandien.
**
Elk nadeel heb se voordeel. Blijft over, de ongemakkelijke waarheid, de reclame, neen niet voor het toerisme naar Spaanse matten en appetjes van Oranje, maar voor het onafhankelijkheidsstreven van Catalonië. Deze keer in de wereldpers. Het zou de doden een groot plezier hebben gedaan…
**
Deze aanslagen zijn toch nooit tot stand gekomen in samenwerking tussen de Moslims en de door Madrid verafschuwde afscheidingsbewegingen, waarvan de ANC de grootste schijnt te zijn??!
Dat de ‘Leugenpers’ daar nog niet is opgekomen! Zijn er trouwens geen sporen naar Marine La Plume van het Front National? Naar het Vlaams Belang? Naar Geert Wilders? Allemaal ‘populisten’ di de Gevestigde Orde o zo graag jennen…
Neen, zegt Google, het ANC is een beweging ‘van onderen uit’, waarbij de Grote Politiek ooit wel moet volgen….
**
Assamblea Nacional Catalana
*
Wat we nu weten over de terreur in Barcelona en Cambrils
**
arcelona en het kuststadje Cambrils, op zo'n 150 kilometer van Barcelona, werden gisteren getroffen door terreur. Dit is wat we nu weten.
Wat is er gebeurd?
- Een witte Fiat-bestelbus reed rond 17 uur de Ramblas op, de bekendste en meest toeristische staat van de stad. Het busje zou circa 600 meter zigzaggend hebben afgelegd over de voetgangers-promenade alvorens tot stilstand te komen tegen een krantenkiosk. Daarnaast is er een tweede bestelwagen waarmee één of meerdere daders de vlucht zouden genomen hebben.
- Na een klopjacht zijn gisteren twee verdachten opgepakt, deze ochtend volgde een derde arrestatie.

- Tijdens een politieoperatie in Cambrils, op anderhalf uur van Barcelona, werden vannacht vijf vermoedelijke terroristen gedood. Ook daar probeerden terroristen met een busje in te rijden op voetgangers en vielen er verschillende gewonden.
Hoeveel slachtoffers zijn er?
Er is nu officieel sprake van 13 doden en zo'n 100 gewonden na de terreurdaad in Barcelona. Van hen zijn er 15 zwaargewond. De slachtoffers komen uit minstens 24 landen, zo maakte de Catalaanse overheid bekend. Onder de overledenen is één Belgische vrouw, meldt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders. Ook zijn er twee Belgen gewond, waaronder een zwaargewonde.
*
*
NADER BEKEKEN
**
Digitlia zal wel niet de enige zijn die zich gestoord voelt, respectievelijk zich ongerust maakt, door de aangehouden aan kant zetting van de oorzaken van al die aaslagen. Die eigenlijk geen ‘aaslagen’ meer zijn, maar regelrechte oorlogsmisdaden begaan door een achterbakse agressor van onze duur bevochten vrijheden.
De naam van het Satans-kind wil de Overheid moedwillig niet eens vernoemen, en al zekerlijk niet de pietrol-pompers, de verwekkers ervan.
Een mens begint zich terecht af te vragen waarom. Welke zijn hiervan de diepere oorzaken? Zekerlijk om te beginnen, de Clinton Clan Club op aanstoken van de plaatselijke ‘wereldverbeteraars’…
**
Het antwoord ligt besloten in het beeld van de Afgod Europa onder de hegemonie van … eens te meer Duitsland. Wat we zien (en waarvoor onze Verlichte Grote Verstanden de ogen sluiten) is tot op de letter wat er gebeurde in de jaren 1932 à 1939, de jaren waarin de Duitse Socialisten naar de Macht grepen onder  de toenmalige voorganger-Kanselier’ van la Märkalina, een zekere Adolf Hitler.
**
*
Het voelt al lang niet eens aan als heiligschennis, om ‘Mutti’ als opvolger te zien van haar illustere voorganger. De feiten worden met het uur duidelijker.
Vergeet niet, dat Hitler tot de 10de Mei 1940 algemeen over de hele weremd niet allen gevreesd, maar ook bewonderd werd…
*
‘Hier sta ik. Ik kan niet anders’ – Dat waren de woorden van Maarten Luther toen hij voor de Pauselijke Rechtbank in Rome moest verschijnen voor zijn opruiende taal. Zo zeg ik, en velen met mij: dit Europa is ons ontstolen door het Clubje amateurs in Bruxellabad. 
Dat zijn de feiten, zou Trump zeggen. Het is aan ons allemaal om de nodige besluiten te trekken.
**

*
(Digitalia)


  Geen opmerkingen: