zaterdag 19 augustus 2017

4252


Zaterdag 19 Augustus 2017
4252 – ZIJN DE VERENIGDE STATEN VAN GERMANIA  BIJNA KLAAR VOOR DE VOLGENDE AANVAL OP ONZE VRIJHEDEN?
*
INHOUD: DUITSLAND / ISKAMISERING: de gebuisde socialistische Eurocromissaris Schulz zet tegenover Murri alles op alles voor de verdere… islamisering van, om te beginnen, eerst Merkelland in het bijzonder.
De rest van Europa volgt dan wel eenmaal Duitsland na 2 verloten  pogingen (’14-’18 & ’40-’45)  er eindelijk zal in slagen de Baas te spelen van Pool tot Evenaar.
Net als voorheen: Heil Merjel!  ‘Deutschland, Deutschland  über Alles‘.

OP DE IJTKIJK
*
‘Ja Ma, nooit iemand op zijn uiterlijk beoordelen. Heb ik goed onthouden, hoor, Ma, ‘want daar kunnen die mensen zelf niets aan doen’ …
Neen, zij zelf niet, maar de gezagdragers uit hun leefwereld wel. Daar zou men, zekerlijk bij het tanende Rode Kameraden, toch wat meer aandacht mogen aan besteed worden. Een man als Martin Schilz (zie afbeelding bovenaan) boezemt die wel degelijk nog vertrouwen in?  Die ziet er meer uit als een verwaarloosde struikrover. Idem dit voor wat betreft
**
schepen van Personeelsbeleid Martine De Regge van de stad Gent
Uit respect voor ons Ma geef ik alleen een nog toonbare  afbeelding van het mens. Maar de vogelschrik zoals ze nijdig-weg voor de camera’s verscheen over de stunt van Homans met de 508 Vast benoemde Ambtenaren die terug naar af vliegen: neen, dat was te erg. Op en top de veruitwendiging van de afgang van haar Partij. Of heeft ’t Crombeen geen andere keuze, bij gebrek aan bekwame kandidaten?!
Zoals Trump dat ziet: ‘voortgaan op de feiten’ is dat toch maar een magere geit voor de Stroppen. En dan dat taaltje! Zelfs een viswijf als  la Lieten zou van schaamte zich in haar eigen voorschoot verbergen!
**
Schulz zet vol in op de opvang van vluchtelingen
*
Martin Schulz, de belangrijkste tegenstander van Angela Merkel bij de komende verkiezingen in Duitsland, zet vol in op de opvang van meer vluchtelingen in Duitsland.
Dat bleek gisteren bij zijn eerste officiële campagnetoespraak in de aanloop naar de Bondsdagverkiezingen. Op felle toon sprak Schulz in Berlijn over immigratie, een van de belangrijkste thema's van de komende verkiezingen. Hij maakte gehakt van de kritiek op de opvang van de ruim miljoen vluchtelingen die in de afgelopen twee jaar naar Duitsland zijn gekomen.
"De conservatieven willen migranten het liefst buiten de deur houden. Maar het is nu eenmaal de realiteit dat ze naar ons komen. De conservatieven blijven de samenleving indelen in wij en zij. De SPD is er al lang over uit dat iedereen voor de wet gelijk moet zijn en dat wij migranten nodig hebben om het land verder te ontwikkelen."
Migrantenkinderen
De SPD-leider waagde er zich niet aan om zijn opponent Merkel openlijk aan te vallen. Maar hij presenteerde wel een paar voorstellen die het CDU niet met gejuich zal ontvangen. Schulz is voor gratis kinderdagverblijven voor migrantenkinderen. Ook wil hij dat jonge vluchtelingen meteen naar de universiteit kunnen en dat ze bij het halen van de studie automatisch een verblijfsvergunning krijgen.
De komende weken moet blijken of het genoeg is om de achterstand op de christendemocraten in de peilingen weg te werken. Als Schulz nog bondskanselier wil worden, moet hij een enorme sprint trekken. Het CDU schommelt tussen 37 en 40 procent. De SPD staat op hooguit 25 procent.
Merkel hield haar eerste officiële verkiezingsspeech afgelopen weekend. De bondskanselier koos voor Dortmund, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het is de thuisbasis van de sociaal-democraten en Schulz maar tot verrassing van iedereen won de CDU er begin dit jaar bij de deelstaatsverkiezingen. Merkel gaf de Amerikaanse president Donald Trump een sneer. Ze haalde uit naar de Duitse auto-industrie, die door gesjoemel een deuk in het imago opliep. En ze deelde wat plaagstoten uit naar haar concurrent Schulz. Over immigratie, sociale ongelijkheid en terrorisme, de drie belangrijkste thema's in de Duitse verkiezingen ging Merkel nauwelijks in.
Verkiezingen niet gewonnen
Na afloop realiseerde de bondskanselier zich dat ze nog wat vergeten was. "Oh, ik heb helemaal niet gezegd dat de mensen op het CDU moeten stemmen en dat de verkiezingen nog niet zijn gewonnen", klonk het door de microfoon die nog open stond.
Merkel vertrouwt op haar comfortabele voorsprong. Zelfs op de verkiezingsposters van haar partij zijn ontspannen stemmers te zien. Luierend in het gras. "Nu van de zomer genieten, straks de juiste beslissing nemen", staat er onder.

Schulz blijft ondertussen in een moordend tempo campagne voeren. Anders dan Merkel zocht hij de afgelopen maanden overal in het land de kiezer op. De bondskanselier zelf begint er pas nu mee. Tot de verkiezingen op 24 september heeft ze ruim 50 afspraken.

*
NADER BEKEKEN
**
Merkel, iemand die breed en autoritair  is als een broedse kip vindt, samen met de Spaanse autoriteiten na de eerste calamiteiten in  Catalonië, dat we gene bang moeten hebben. Hebben zij ook niet, kijk maar. Als die bende lijfwachten even wil uit beeld gaan?  Ja, danke schöïn. Dat we dus integendeel manmoedig moeten stand houden. De moed niet verliezen. Dit is nog maar het begin.
Es geht alles vorüber, es geht alles vorbei. Nach jedem Dezember, kommt wieder ein Mai……
Maar over het bestrijden of terugdringen van deze aan de gang zijnde invasie: geen woord. Besluit: als onze Overheden daarover zwijgen, is dat dan misschien het bewijs dat ze instemmen met de islamisering met al dat geweld als ‘collateral damage’? Waardoor ze dus spreken met een Janus-kop?  Er gebeuren in serie in onze landen, op ons grondgebied, ware  oorlogsmisdaden tegen onschuldige burgers. En al wat bvb de Spaanse Overheid doet, is 8 dagen van Nationalle Rouw afkondigen. Terwijl in eigen land Patrick Dewael daarvan dankbaar gebruik maakt om weer eens zijn naambekendheid in de verf te zetten. Met het aanbod voor ’n rouwregister voor een gestorven stadsgenote van hem.
Waar lees ik berichten over wraakneming, door bvb in elk land  10 ‘gebedshuizen’ definitief te sluiten? Door per land een paar honderd als potentiële terrorist bij Interpol bekend staande “immigraten’ dik in de boeien en voor de camera’s, uit te wijzen met chartervliegtuigen? Door te eisen dat in alle, maar dan ook alle ‘gebedshuizen’ (ter bevordering vande integratie…) alleen en uitsluitend in de eigen landstaal mag gepredikt worden? Onder bestendig toezicht van de Gewapende Arm der Wet. Door ‘Koranlessen’ te verbieden. Door kopvodden en tentzeilen-kledij  publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Door nog duizend andere dingen in te voeren, voor wie een hond wil slaan wordt rap een stik gevonden.
In dit Europa zoekt men geen stokken. Integendeel, stokken worden zoveel mogelijk wèg geredeneerd. Want de mensen die dat wel zouden willen, worden het zwijgen opgelegd.
De Oude Grieken wisten het reeds: wie niet voor ons is, is tegen ons. Simpeler kan het niet gezegd worden.
Maar zolang er geredeneerd wordt zoals Schulz, namelijk
…… het is nu eenmaal de realiteit dat ze naar ons komen….
zal er niet veel veranderen. Want wat Schulz er niet bij zegt, is dat ‘ze blijven komen’ omdat zijn soort he daartoe blijven uitnodigen….
En Merkel. Die vlucht in haar verkiezingsspeeches juist  wat de mensen bezig houdt. Immigratie, terrorisme, sociale ongelijkheid.
Zi cloot men Frederik! En altijd maar weer naast de kwestie argumenteren.
**
Al die zaken zullen slechts aangepakt worden, als ze, net als alle Verlichte Grote Verstanden,  die ziet verschijnen in haar achteruitkijkspiegel… Weeet U nog? De Dikke van Diksia heeft ze allemaal geleerd de problemen  maar aan te pakken als die er eenmaal waren.
**
*

(Digitalia)


Geen opmerkingen: