dinsdag 2 juni 2020

161 - HET DAGELIJKS BROOD NA DE WERELDWIJDE COVI-19 PANDEMIE NU DE WERELWIJDE RELLEN ZOLAS IN 1789????

161 - HET DAGELIJKS BROOD
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Maandag 1 juni 2020

**
*
CORRECT GESTORVEN
VOOR HET GOEDE DOEL?
*
Al die overdrijvingen elders en ook hier? Waartoe toch allemaal? Overal leest en hoort men over enorme oproer-golven aan de Overkant der Grote Plas. Wie of wat zit hier achter? Is Amerika ineens dermate interessant dat niemand er nog kan over zwijgen? Zelfs De Tijd is dit schouwspel een hoofdtitel waard.
En niemand die nagaat wat Covid-19 hiermee te maken heeft. Tenzijn dat Trump weer veel te weinig heeft gedaan voor zijn Volk.
Zit, de Gangster-Regering Sophie II hier achter? ‘Amerikaanse Rellen’ zijn immers koren op de molen van hun volgende Staatsgreep.….Een vaudeville op de dikte-maat van Almacy? Tja, geografisch correct, die ‘rellen’ gebeuren daar, dat wel.
Maar heeft de lezer dan nog nooit gehoord van 'bijklank’, ondertoon, bij-betekenis, gevoelswaarde, in één woord van connotatie? De RTBF is er anders goed mee vertrouwd om er het VB mee te ‘tinsen’. You remember? Van suggestieve nawerking in ’s mensens geest, en zo? Even nadenken.
Een zin eindigt met ‘Hitler’ en de volgende zin begin met ‘Vlaams Belang’… O die traagheid van Slinxe hersenen toch!
Als de verkiezingen ginder met alle Slinxs, Schots en zo Scheef mogelijke middelen bekampt worden, is dat in het voordeel van de Democ Rats, de Zwartjes, de Beiden. En vooral voor Djoe Biden, de wijvenzot.…
Hoe geraken Slinke klunzen als diene Biden anders aan de Macht? Ze leven als God in een land dat als hoerenkwartier is ge-herorganiseerd. Waar alleen nog de blote onderbuik als Gouden Kalf wordt aanbeden. Er wordt daaraan in Coburgia zo hard meegewerkt, in de hoop dat wat vandaag in de Nieuwe Wereld gebeurt, morgen ook zal gelden in de Oude Wereld, bij ons.
Dar daarvoor de Zwarte Medemens vooruit in het hellevuur der ‘rellen’ wordt gestuurd, verhoogt alleen maar hun duivels genot.
Eenmaal, zoals in 1789, Orde, Gezag en Regelmaat omver geworpen zijn, denken zij ook daaropvolgend de menselijke Geest te kunnen berijden.
**
*
Maar dat schunnig verhaal is zo oud als de straat. De Beschaafde Wereld heeft daarvoor zelfs een niet mis te verstane naam bedacht…. De Vier Ruiters van de Apocalyps
**
*DE MORGENSTOND
HEEFT GOUD IN DE MOND
  
*
IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
Als we goed nadenken, dan is na de zo geprezen Franse Revolutie (1789) het Feodale Stelsel van Koningen, Leenheren, baronnen en Hertogen, gewoon vervangen door Presidenten en Partijleiders die allemaal voorhouden dat ze in naam van het Volk…..
Een soort van ‘verandering van spijs scherpt de eetlust’… Wat niet meer is dan een wensdroom met alleen andere Meesters.
Waaruit de ‘verbetering’ dan wel zou bestaan? Na de nederlaag van Napoleon gevolgd door het Congres van Wenen (1813-4) waren de Europese Mogendheden ervan overtuigd dat er ‘Vrede zou heersen in onze dagen’, zoals de Engelse Chamberlain nog wist te stamelen in Mei 1940 net even vóór de Duitse Socialisten buurland Polen binnenvielen…
Er wordt weliswaar beweerd dat de Mensheid, sedert de EUSSR, en vooral dank zij de voortuitgang van de digitale wereld, veel slimmer is geworden. Maar heeft dat de COVI-19 tegen gehouden? Houdt dat de uitdeinende ‘rellen’ in de VS tegen? Is China en het Rode Regime daar niet bezig met doen wat Hitler met Polen deed op 1 September 1939?
De vraag stellen is ze beantwoorden. Allez de Groene van afgunst en nijd verziekte Dubbele Nationaliteiten Almacy, het woord is aan U. De milieu relschoppers horen we haast niet meer.
Dat Gretchen horen we zelfs helemaal niet meer. Ze laat ons aan ons (Nood)lot over….How sha dares….
*

 

Geen opmerkingen: