donderdag 4 juni 2020

5363 - CORONA GEEN VALSER SCHOON DAN EIGEN KROON DE VERSCHILLENDE KANTEN VAN DE DEZELFDE MEDAILLE BIJ NADER TOEZIEN VAN OP DE VOORGESCHREVEN AFSTAND


Donderdag 4 juni 2020
**

Foto: YouTube/Ärzte für Aufklärung
*

**
VOORGESCHRIFSEL
Eerst was het maar ’n nieuw soort griepje. Import op vleugels aangebracht helemaal uit China, de nieuwste wereldverbeteraars. Ski-verlofgangers bij de vleet uit de (opzettelijk?) besmette o zo gezonde eeuwig besneeuwde Alpen-toppen van soms wel 5.000 meter hoog.
De Planeet bleef draaien, zodanig dat de hersenkwabben in de hoofden van bepaalde politici mee gingen zwabberen. Tijd voor ‘Ouderlingen Taks’. Wie een bepaalde leeftijd overschrijdt is de medemens verantwoording schuldig. Onnutte eters die het uitgangsgenot van de jongeren lelijk in de weg staan.
-
Daarjuist op de borrelklets ’n dappere buurvrouw over de vloer gehad. Wilde er even uit nu ook wij vrijelijk mogen gaan en staan waar we willen. Of kunnen betalen… Eigenlijk geen buurvrouwtje, maar ’n buurvrouw, fors gebouwd en beresterk in de bloei van haar jong leven.
Gesprek gevoerd op de voorgeschreven afstand, en zij met mondmasker…
Het ding stond haar als gegoten…
Ha ja natuurlijk had ze ervaringen met
De Meers, het plaatselijk Welzijns Zorg Huis. Had daar, als vrijwilligster, vier maand gewerkt in de fatale ziekenboeg. Dagelijks verschillende doden. Van ziek tot zieker en ziekelijkst, tot de dood er op volgde.
Daarvoor enige speciale vergoeding opgetrokken?
Geen antwoord, dus rijk zal ze er niet van worden...
*
*
DUITSE ARTS SLAAT ALARM: ‘100.000 DODEN DOOR CORONAMAATREGELEN’
*

coronamaatregelen zijn overdreven, zei arts Heiko Schöning eind mei tijdens een demonstratie in de Duitse stad Hamburg. Hij verwees naar een intern document van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken waaruit blijkt dat in maart en april dit jaar 90 procent van de noodzakelijke ziekenhuis operaties niet is uitgevoerd. “Dit treft 2,5 miljoen mensen.”

Experts wijzen erop dat er tot wel 125.000 mensen gestorven zijn als gevolg van de coronamaatregelen, aldus Schöning. “Daarom staan we hier. Het gaat hier om leven en dood. De maatregelen zijn buitenproportioneel.”

Schöning zegt vele duizenden e-mails te hebben gekregen van radeloze artsen en verpleegkundigen over mensen die sterven vanwege de maatregelen omdat operaties veel te laat of helemaal niet uitgevoerd worden.
Eerlijkheid

“Het coronavirus is niet dodelijker dan de griep. De onderdrukkende maatregelen lijken te suggereren dat we te maken hebben met een killervirus, maar dat is niet het geval. Het enige wat tegen dit virus helpt, is eerlijkheid. Daarom roep ik op: heb de moed om de echte cijfers te noemen.”
Schöning ziet hoe de maatschappij kapot wordt gemaakt en hoe de middenklasse kapot wordt gemaakt, zodat uiteindelijk alleen de grote bedrijven overblijven, die de rest voor een prikje kunnen kopen.
Opstaan

Hij verwijst naar de Mexicaanse grieppandemie van 2009, toen de Duitse media waarschuwden voor honderdduizenden doden in Duitsland. Er stierven uiteindelijk 159 mensen. Ondertussen had de farmaceutische industrie al een fortuin verdiend met de verkoop van het middel Tamiflu.
De arts noemt ook Donald Rumsfeld, de voormalige Amerikaanse minister van Defensie, die in 2006 na de uitbraak van vogelgriep 5 miljoen dollar verdiende met zijn aandelen in Tamiflu-producent Gilead.

“Het is een feit dat de maatregelen tegen corona overdreven zijn,” sloot Schöning af. “We moeten hiertegen opstaan en we hebben hiertoe het recht. Samen kunnen we veel bereiken.”
Bekijk zijn speech hieronder:

 
*
NASCHRIFT
*
Zo zien we maar hoeveel kanten er aan een medaille zijn.
Zus en zo of zo en zus, wat maakt het uit.
Noem het de Gesel Gods, de menselijke vervuiling door overbevolking of het Chinees imperialisme. Wat maakt dat de doden uit?
-
Wat de toekomst brengen zal? De penicilline is al uitgevonden en ooit komt er wel eens ‘n middel tegen van alles. De vraag is alleen overleven we tot zolang?
Maar dat is een vraag die net zo belangrijk is, als is er leven na de dood? Wie komt er ooit terug om daarover verslag uit te brengen? CARPE DIEM zou daarop het antwoord kunnen zijn…
*
Een mens op jaren echter, leeft van dag tot dag. Weliswaar in de overtuiging, na deze Corona-ervaringen van de edelvrouw, waarvan wij het geluk hebben haar buren te zijn, op de fatale dag niet meer te moeten ontwaken. Een voltooid leven, zeg maar, met de boeken toe zonder wakker te worden….
Één zaak echter, daar is absoluut geen haast bij. Want de Eeuwigheid duurt, naar ’t schijnt, toch zo lang als dat er geen einde aankomt.

Geen opmerkingen: