woensdag 10 juni 2020

261 – DOORBRAAK: RACISME, LEOPOLD II & GRANATEN IN DE STRATEN HELL GILE II IN COBURGIA. MAAR GEEN NOOD: DE POLITIE VOLGT ALWEER ’N SPOOR EN HET PARKET IS HET TER PLAATSE AFGESTAPTT

395
261 - DOORBRAAK RACISME, LEOPOLD II & GRANATEN IN DE STRATEN
                         
         
Woensdag 10 juni 2020
*
VOOR GESCHRIJFSEL
*
Dat is dan Hell Hole II in dit onmogelijk geworden en op zijn einde lopend apenland. Iets gebeurt, het Parket komt ter plaatse en meteen is de werkzekerheid niet alleen in de Paleizen van Justitie, maar ook in de Flokkerij voor vele maanden verzekerd.
Maar… zij we wel zeker dat dit niet een van de zoveelste ‘Pakbond Acties’ is? Paul Sid El Magnietibus is toch, voor ’s Lands Bestuur na Dofia II, op zoek naar toenadering tot de Nieuwe Vlaamse Arrogantie? Welnu, als er wat golven gewekt worden in de Vlaamse aard, zoals in Deurne, is dat koren op de molen van Comèer Sliefkens, de Noord Belse strijdgenoot voor het wereldwijde Socialisme.
-
Wat ’n verheffende combinatie voor de toekomst! Chinese Gele Pest, globalisme, hersteld klimaat en omgekeerde discriminatie…. –
Om erbij onwel te worden….
GRANAAT ONTPLOFT ONDER AUTO IN DEURNE
**
*
Deurne -
Afgelopen nacht is een granaat ontploft onder een auto in de Ten Eeckhovelei in Deurne. De politie onderzoekt de granaataanslag.
Het parket bevestigt de explosie. Die gebeurde even voor 4u. Er zijn geen gewonden. “Er is een onderzoeksrechter gevorderd en wij zijn ter plaatse afgestapt”, zegt woordvoerder Kristof Aerts.
Er wordt bekeken tegen wie de aanslag gericht was en of er een link is met het drugsmilieu. Het onderzoek is in handen van de federale gerechtelijke politie.
De politie heeft de Ten Eekhovelei afgezet tussen de Lakborslei en de De Gilmanstraat. Enkele wagens zijn beschadigd, maar alles is opgeruimd ondertussen.
-
NA GESCHRIJFSEL
*
U bent toch niet vergeten deze laatste link te openen? Daar staan echte bewegende beelden van het politie-optreden achteraf.
Kijk, iedereen staat voor de verpletterende persoonlijke keuze. Verder leven en zich goed bevinden bij café- of gazettenpraat – wat op hetzelfde neerkomt – op verder kijken dan zijn neus lang is. Bijvoorbeeld speuren naar wat er juist gaande is op het Hoogste Kleuren-Partij-Niveau, waar 80% van de 6 mio Vlamingen van uitgesloten blijven.
Roep dus gewoon verder Leve de Koning, in de valse veronderstelling dat de huidige (Flup I) al het onrecht aan de Zwartjes door zijn voorouders aangedaan, zal schadeloos stellen…
Vive le Roi et son Femme….
   

Geen opmerkingen: