woensdag 10 juni 2020

170 - HET DAGELIJKS BROOD 698 VERZAMELEN GEBLAZEN VOOT WEER EEN NIEUWE REGERING TERWIJL DE VS HUN LIEVE DODEN BEFRAVEN WORDT DE KLIMAAT-HYSTERIE STILAAN VEVANGEN DOOR DE HYSTERIE VAN HET RACISME

698
170 - HET DAGELIJKS BROOD
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
Woensdag 10 juni 2020
**
Dienstmededeling
De Corona Maatregelen; ook op dit medium lopen gewoon door. Zij het dan als Lijdend Voorwerp. Elders contact gezocht dus en gevonden bij Twitter.
Binnen afzienbare tijd kan de lezer ook reageren op dit gestilp. Tweet-Kompas instellen op Digitalia9.
Te noteren. Of iemand nu instemt, goed-of afkeurt, dit zal niets wijzigen aan het persoonlijk gedachtengoed van een Oude Wijze Uil….
-
Voor het overige verwijs ik naar TWITTER (Digitalia9) waar de discussie wèl kan, vermits die openbaar is. Eventuele persoonlijke beledigingen worden gewoon – met dubbele kracht – via het spiegelbeeld van de afzender, terug gekaatst….
*
Voorproefje: HNB gisteravond
*
George Floyd, de vriendelijke reus die iedereen liet lachen ondanks zijn eigen problemen: portret van de man wiens dood de wereld gaat veranderen
*
RECHT VAN SPREKEN????
Persoonlijke schroomvolle benadering van dit Hoofdartikel in wat wel de Hoofdkant is van dit apenland.

Welk belang hebben die heden ten dage nog, de ‘beurzen’ voor Het Groot Kapitaal? Racisme scheert de hoogste toppen, zelfs hogere dan de klimaat-hysterie.
Zouden er dan andere tijden komen, die nog ouder zijn dan de Aarde?
Een verhaal zonder einde. Franse Revolutie, tumult, wanorde, Communisme en Globalisme: één grote dwaaltocht door de woestijn, net als de Joden na de Vlucht uit Egypte, onderweg naar het Beloofde Land dat overloopt van melk en honing….
**
P
De wandelende jood
  • Boekverslag door Kees van der Pol
  • Docent | 1339 woorden
  • 1 oktober 2004
Ahaverus, De Wandelende Jood, thans gedrapeerd in boernoes en tulband, of voor vrouwen, in jutzakken van de kruin tot op de grond.
De vooruitgang schrijdt met passen als Gulliver, per dag mijlenver…. achteruit
*
DE MORGENSTOND
HEEFT GOUD IN DE MOND
   ***
*
De kans dat Vivaldi, de droomcoalitie voor de PS, kan lukken, is bijzonder klein, zo erkende Magnette aan de eigen troepen. “De prijs die de liberalen zetten, om zonder de N-VA te gaan, is gewoon veel te hoog”, zo omschreef de voorzitter het, stelt een partijbron.
En zo kom je onvermijdelijk bij constructies met de N-VA uit, want alle andere scenario’s zijn door de crisis uitgesloten. “De voorzitter heeft dat allemaal toegelicht, de positie van de andere partijen overlopen, maar het is niet zo dat er keuzes gemaakt zijn”, zo onderstreept een aanwezige. ”Maar wat overschiet aan opties is beperkt, en zal vermoedelijk met N-VA zijn, of het worden verkiezingen.”
**
*
Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie van de hand van de Meester. Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…
*
SPEAKERS CORNER
*
VIVALDI naar af? Nee, ik geloof niet in mirakels. Alhoewel: om zowel het PS-Profitariaat als dit apenland op de been te houden… Een in het nauw gedreven kat kan soms rare sprongen maken.
IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
OU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHSHE LEUGENTAAL
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
Gegrasduind bij TVG
 
 Geen enkele democratische partij met iets of wat van waarde en zelfrespect zal nooit met een racistische partij willen samen werken...Geen enkele democratische partij met iets of wat van waarde en zelfrespect zal nooit met een racistische partij willen samen werken...µ
*
Die vent heeft groot gelijk. Alleen vreest hij dat die niet weet dat 2 x negatief terug positief is….
Geen enkele nooit niet ….Komaan, zeg.
Niet opgelet in de les Nederlands?
-
@SaidBataray
20 u
Benieuwd wat Tom en de 4 ranzige ridders der racisme hierover te zeggen hebben.
Ik kijk alvast uit naar de tweets.
**
*
Stop het bestaande hedendaagse racisme en draai het daarna 180° om, tegen alles wat Blank is. Winkel-vitrines inbeuken zal er dan niet meer inzitten, want er zullen er geen meer zijn.
Zie naar De Hut van Oom Tom uit de oude kinderverhaal: geen ramen, geen deuren. Wel wat gedroogde koemest om op te slapen…



 

Geen opmerkingen: