zondag 1 juli 2018

5030

5030 - NET ALS IN AMERIKA ZIJN ONZE EIGEN DEMOC RATS DE UITVINDERS VAN HET NEP NEWS
*
Merkel houdt spoedberaad met minister Seehofer
Gisteren 30/6 om 21:23
Nieuwe Versie
*
De Duitse Bondskanselier heeft zaterdagavond 30 Juni 2018 op de kanselarij minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer ontvangen voor een spoedberaad. Onderwerp is de migrantencrisis die voor verdeeldheid zorgt tussen beide chris-democ rats regeringspartners.
Seehofer van de Beierse CSU heeft ermee gedreigd aan de grens migranten terug te sturen. En dat gaat in tegen de instructies van kanselier Merkel (CDU). De politica zal hem ervan proberen te overtuigen dat haar inspanningen om de instroom van migranten in te perken het sluiten van de grenzen overbodig zal maken. Merkel coördineert daarvoor met andere Europese landen.
Eerder al had Merkel de regeringscrisis proberen te temperen met een brief aan de partij- en fractievoorzitters van de CSU en de SPD, haar coalitiepartners. Daarin kondigde ze een reeks maatregelen aan om het Duitse migratiebeleid iets strikter te regelen.
Zo zouden asielzoekers die al in een ander EU-land geregistreerd zijn, teruggestuurd worden naar dat land. Merkel heeft naar eigen zeggen al toezeggingen van 14 Europese landen om die maatregel door te voeren.
‘Nog niets ondertekend’
Maar vanuit die landen wordt nog veel nuance aangebracht op dat akkoord. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken benadrukt dat er nog niets ondertekend is.
…/…
‘Fake news’
Is Merkel te snel geweest in haar communicatie over ‘bilaterale akkoorden met 14 Europese landen’? Ook Tsjechië en Hongarije hebben zaterdag namelijk ontkend dat zij met de maatregel van Merkel hebben ingestemd. En ze doen dat in niet mis te verstande bewoordingen.
‘Duitsland heeft ons niet benaderd en op dit ogenblik zou ik een dergelijk akkoord niet ratificeren’, zei de Tsjechische premier Babis. ‘We plannen geen onderhandelingen. Er is geen reden tot onderhandelen. We verwerpen dit beslist’, klonk het vanuit Praag.
De Hongaarse premier Viktor Orban gewaagde zelfs van ‘fake news’ en zei tegen het Hongaarse persbureau MTI dat er geen overeenkomst is.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Het ultimatum tegen het Rood-Zwarte Gross Deutschland zoals bedoeld door Hitler, door de ‘Deelstaat’ Beieren is om middernacht van 30 Juni 2018 inderdaad verstreken. Daar dienen ultimatums nu eenmaal voor. Om in de diplomatie de bla-bla te stoppen. Er ligt geen enkel resultaat voor, niet op de tafel en zeker niet er onder, noch enerzijds noch anderzijds. Zelfs dat spreekwoordelijke kleine schaamlapje zoals gebruikelijk ook bij onze eigen Tsjeven (Koen Geens, Ktis Peeters, wouter Beke), die andere louche figuren, eens te meer en ten overvloede allemaal uit de fabrieken van de Christian Democ Rats, de CDR. Wat gewoon de actuele benaming is voor de E.V.P., de Tsjeven fractie in de Europese Eenheids Partij in het Europarlement.
Gezegd ‘Parlemtn’ is trouwens niets meer dan een voorgeprogrammeerde stem uitbreng-machine die fungeert als Hus Masters Voice. Een systeem eigen aan alle naar Communistisch Model, ‘Geleide Deemocratiën’ zo.ols onder Stalin, de ‘Duma’ in het Kremlin. Zelfs de Nazi’s onder Hitler durfden dat niet. Hitler was de Führer aller Germanen en daarover hoefde niet eens gestemd te worden. En Merkel is de reïncarnatie van wijlen de Führer.
Ze staat daar nu voorlopig met lege handen en de mond vol tanden, maar met de zakken vol met Judas-geld. Dit is de beloofde uitkering in baar geld van dividenden haar toegezegd door de ‘migranen smokkelaars’. Dat smerig zaakje zal dus meteen moeten stoppen, al laten die moedwillig een paar honderd ‘drenkelingen’ in de golven van de Middellandse Zee verdwijnen. Om op ons gemoed te werken, want er zijn zeer duidelijk (zie de vervalste beelden) weer vrouwen en kinderen bij de slachtioffers. Och arme.
‘Ni vu ni connu’, zou Macroni zeggen. Want de Zee is barmhartig….
Ziet U, het is maar één woord letter. De U van Union vervangen door de R van Rats.
Zo’n nieuwe wereldtaal als het Amerikaans is toch gemakkelijk! Want ik zou het echt niet weten hoe deze Partij zou moeten heten in het Arabisch of het Turks pf het Marokhaans. Maar is dat niet eerder he probleem voor onze kleinkinderen, eenmaal deze aan de gang zijnde invasie afgerond zal zijn. Ja, in die cowboytaal! Is ‘Nep News’ zowat hetzelfde als Nep Nieuws in het ABN, zowel in beeld als in klank. Men krijgt het gratis toe bij een pak zeeppoeder, zou ons Ma gezegd hebben! En zeg nu zelf, ’n rat, meervoud ‘rats’ hoeft nergens ter wereld een vertaling, want ratten zijn universeel en globalistisch, precies zoals de Linxe Blauwe Geschelpten dat zien.
Dit is een even rake vaststelling, als die van de Duitse Kanselier Ster die na al haar mislukte topjes, spreekt van een globaal akkoord die alleen maar voor haarzelf duidelijk is. Ook Hitler leefde in zo’n fatale droomsituatie. Tot er, naar het einde toe, de strijd stil viel, ‘faute de combattants’ lijk bij Le Cid’ van de Franse klassieker Corneille.
Bij de Nazi’s schreeuwde Goebbels door alle micro’s die hij kon bemachtigen, een paar dagen voor de Capitulatie, of ‘das Deutsche Volk al-dan-niet ‘einen totalen Krieg wollte’ en da’s nu precies wat Merkel haar Duitse Volk met ’Jawohl’ wil doen antwoorden. Als het moet, met het mes op de keel. Wa    nt ze wil van die ’Goudstukken’ niet af. Goed voor de portemonnee en voor de economie!
‘Zakkelorum’ zou een beter woord zijn…
*
Anders gezegd: aan die bla-bla van Angela komt voorlopig geen begin en geen einde. Tenzij die Beieraar (Beierling??) Seehofer kaarten op tafel eist. ‘Sie haben das nicht gemacht’, dus doet ze maar lijk de Ottomaanse bevelhebber (Kara Moestafa ) na het verloren Beleg van Wenen (1683), de eer aan zichzelf houden door zichzelf te wurgen met een zwarte zijden koord, speciaal voor dat doel vastgelegd in de Turkse diplomatentaal. Je moet zoiets maar doen, hé, maar het is nu eenmaal ’n vaste gewoonte bij de Religie van de Wrede..
Wat echter weer speciaal opvalt, is dat het maandenlange Beleg doorbroken werd en de stad dus gered werd, door het verrassend opduiken van een legertje van ter hulp gesnelde Poolse ruiters.
Die Polen toch! Altijd willen dwarsliggen!
*
Eindelijk komt het Gezond Verstand in de ganse wereld terug. Toch minstens om vast te stellen, dat de aangerichte schade onherstelbaar is. Er is een breuklijn ingesteld die maar al te vaak dwars door onze gezinnen loopt. Want niet allen de politiek in het algemeen, maar vooral het lijdzaam toezien van de Kerkleiders zijn daar de schuld van. Want na het aanbieden van de tweede wang, weten ze het ook niet meer. Tenzij dat voortaan niemand nog anders kan, dan de keel aanbieden.
Gelukkig zijn daar de Polen, en de Hongaren. Die doen het anders en houden hun landen kiemvrij van alle soort bacteriën. Het zal veel tijd vergen, maar eenmaal het ‘op-schonen met volle scheepsladingen kan beginnen, kan het snel gaan.
Het eerste signaal is gegeven. (Not in my bakgarden’ en de tam-tam zal de rest doen. Al die ngo’s buiten de Wet stellen en wie illegalen helopt, is zelf illegaal en moet daarvoor de gevolgen dragen.
‘Hulp aan de vijand’ is in Vlaanderen inderdaad een duidelijk afgetekend begrip dat velen van onze medeburgers tijdens die verschrikkelijke repressie, ten onrechte met hun leven hebben bekocht. Want men wilde het Vlaamse bewustzijn weg. Het was immers toch de tijjd van het eausradieren’. Net zoals men nu alle bewustzijn wil vernietigen, om als zombies binnenkort te woden onthoofd, ofwel de Halve Maan te aanbidden.
*
Als jullie niet naar de Halve Maan gaan, komt de Halve Maan naar ons.
*

Geen opmerkingen: