donderdag 19 juli 2018

5055

5055 - OVER HET ONDERSCHEID TUSSEN TWEE MATEN EN TWEE GEWICHTEN
*
Democraten beschuldigen Rusland van oorlogsdaad tegen Amerika
18-07-2018 18:07
*
Democratische parlementariër pleit voor cyberaanval op Russische banken en overheid.
Terwijl de Westerse media zich vooral bezighouden met Donald Trumps veronderstelde ‘verspreking’ over het al dan niet inmengen van Rusland in de Amerikaanse verkiezingen, zijn de Democraten, de massamedia en verder alles wat ‘links’ is op oorlogspad. De in realiteit volkomen onbewezen Russische inmenging in 2016 wordt zelfs een ‘oorlogsdaad’ genoemd, wat niet alleen extreem overdreven is, maar ook buitengewoon gevaarlijk. Het lijkt er dan ook sterk op dat het Amerikaanse establishment alsnog probeert om de onder beoogd president Hillary Clinton geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland te veroorzaken.
Frances Townsend, voormalig Homeland Security en Contraterreur adviseur van president Bush en tegenwoordig top analist bij CBS News, twitterde gisteren dat ‘Putins aanval op de VS ons Pearl Harbor is. Het was een oorlogsdaad die we als zodanig moeten erkennen.’
Na Perm Harbour (1945) volgde dan Hiroshima én Nagasaki….
*
Ook Politico sprak van een ‘oorlogsdaad door het Kremlin’.
Marketwatch analist Rex Nutting sprak van een ‘Russische aanval op onze democratie, wat neerkomt op een oorlogsdaad.’ CNN presentator Chris Cuomo nam eveneens het woord ‘oorlog’ in de mond. De Democratische afgevaardigde Steve Cohen, die de in ongenade gevallen FBI agent Peter Strzok de hoogste onderscheiding wil geven, pleit er zelfs voor om terug te slaan door middel van een cyberaanval op de Russische banken en overheid.
Officiële pers wil ons wanhopig in een oorlog storten’
Gelukkig zijn er naast deze hysterische waanzin ook gematigde stemmen, zoals Business Insider redacteur Josh Barro, die vindt dat degenen die het nu over oorlog hebben ‘er niet echt bij nadenken wat dit betekent. Een oorlogsdaad vereist namelijk militaire actie.’
Auteur Michael Malice herinnert eraan dat de ‘hack’ van Sony Pictures door Noord Korea destijds ook een oorlogsdaad werd genoemd. ‘We moeten niet onderschatten hoe wanhopig de gevestigde pers en de regeringen zijn om ons in een oorlog te storten.’
Mogen landen nu ook de ‘oorlogsdaden’ van de VS vergelden?
De meer dan terechte vraag op Zero Hedge luidt dan ook: ‘Is ieder land waar de VS zich inmengde in de verkiezingen nu gerechtvaardigd om terug te slaan vanwege onze ‘oorlogsdaden’?’ (1) Want als er één land is waarvan bewezen is dat het werkelijk overal de verkiezingen probeert te manipuleren, en als het even kan een ‘ongewenste’ regering omver te werpen (ook al is deze democratisch gekozen) en een marionettenregime van Washington te installeren – zoals in Oekraïne is gebeurd - is dat Amerika wel.
‘Russische trollen’?
Gisteren werd er ook op sommige Nederlandse nieuwssites, waaronder NU.nl, weer eens op de inmiddels beruchte Russofobische wijze bericht over ‘Russische trollen’ die zouden hebben geprobeerd ‘de publieke opinie te beïnvloeden’ (2).
Sinds wanneer is het verboden voor buitenlanders om hun mening te geven over bepaalde zaken in andere landen? Het antwoord: alleen als het om niet politiek correcte, dus conservatieve, rechtse en ‘populistische’ meningen gaat. Dan hebben deze media het ineens over ‘ongeoorloofde beïnvloeding’ door ‘trollen’. Ben je echter anti-Rusland, anti-Trump, pro-EU, pro-immigratie en pro-islam, dan is dat politiek-correct en valt het plotseling wèl onder de vrijheid van meningsuiting.

Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Dedju! Is men daar bij de Democ Rats van de USA toch wel even vergeten, dat de Poet korte tijd geleden bewezen heeft dat hij een 7 x snelste atoomwapen bezit van de hele wereld. Maar dat hij dat slechts zal gebruiken om terug te slaan…. Hij heeft er niet een, maar verschillende honderden!
Het zou goed zijn moesten de Europese Democ Rats even hun eigen (veel te) kort geheugen raadplegen… Meer hoeft er niet te worden gedaan om Trump gelijk te geven met zijn toenaderingspogingen bij datzelfde Rusland.
In Amerika zijn ze daar ’n beetje dur de comprenuur! ‘Pay back’, voor wie het liever in zijn eigen moedertaal hoort, zodat het goed doordringt…
De uitvinder van de Nobelprijzen…
*
President Vladimir Poetin moet, maar dan als Staatshoofd, zich 100 keer superieur voelen tegenover de uitvinder van het dynamiet, Alfred Nobel. Zonder dat plofpoeder zouden de oorlogen nog altijd uitgevochten worden met pijl en boog…
*
Bij ons, in de Lagere School stonden er op een bankje te pronk, een serie tinnen inhoudsmaten, van zéér groot tot zeer minuscuul, en een tweede serie gewichten met dezelfde uitstraling. Als ’n kameraadje dan een verkeerd antwoord had gegeven, wees de stok van de Meester altijd nar een van die uitgestalde pronkstukken, met de vraag uit welk vaatje zo’n stom antwoord wel gekomen was. En dan moest de dommerik alle maten een na een opsommen, om, tot jolijt van de hele klas, altijd uit te komen bij het vat van 5 Liter. Dat was Meester zijn manier om, gewichtig en belangrijk voor het verdere leven, de juiste maten te onthouden. Toen was inderdaad de schoolplicht nog maar tot 14 jaar. In de moderne pedagogie zou dat nu het opdoen van begripservaring heten.
Over naar de Moderne Hoernalitiek.
Ik geloof nooit dat er ook maar één van de hoernalisten van onze Staatsmedia zo’n lesbeurt zou overleefd hebben. Want Meester zag al zijn leerlingen even graag en hij spaarde de roede dus niet.
Voor wat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen bestaat er inderdaad geen vergelijkbare inhoudsmaat. Want er wordt altijd helemaal zonder maat noch getal geschreven of gerapporteerd. Zij herkauwen, tot honderd keer toe, wat hen van Overheidswege werd opgedragen.
Ergens las ik, dat in Amerika ’n Franse Diplomaat zich kwaad had gemaakt op ’n standup comedian, die spotte, dat de bekerwinnaar van het WK Voetbal, niet Frankrijk was geweest, maar Donker Afrika.
’n Doordenkertje, ziet U. Maar het brengt U wel naar de uitdrukking ‘2 maten en 2 gewichten. Hoe ZIJN de zaken in werkelijkheid en hoe worden ze ons voorgestel
Ja Ja, van oorlogsdaden gesproken….Tegenover criminele immigranten moeten wij, zoals Jomme Docks het wist te verwoorden; vergeveningsgezeid zijn. Tegenover het Eigen Volk niet.
*

Geen opmerkingen: