woensdag 4 juli 2018

5034

5034 - DANK ZIJ HET DRAAIEN VAN DE ANDERE MET ZIJN SEE-KONT, HEEFT DE DUITSE FEEKS HET ONS WEER GELAPT
*
Doorbraak in Duitse regeringscrisis: er komen transitcentra aan grens met Oostenrijk
Gisteren 2/7/2018 om 02:28
**
Bondskanselier Angela Merkel en CSU-voorzitter Horst Seehofer hebben een akkoord bereikt over het Duitse migratiebeleid.

De Duitse christendemocratische unie CDU en CSU willen voor asielzoekers die al in een andere lidstaat van de Europese Unie geregistreerd zijn, transitcentra inrichten aan de Duits-Oostenrijkse grens. Vanuit die centra zullen die asielzoekers meteen teruggestuurd worden naar de EU-landen in kwestie. Dat hebben beide partijen na urenlang onderhandelen bekendgemaakt.
De partijen verklaren in een mededeling dat ze 'niet onvoorbereid te werk willen gaan, zonder met de betrokken landen administratieve overeenkomsten te sluiten of verdragen op te stellen'.
Het is nog niet duidelijk of de derde partij in de coalitie, de sociaaldemocratische SPD, akkoord gaat met de centra. 'We vinden het goed, want nu zijn we weer over inhoudelijke zaken bezig. Dat hebben we in de laatste weken erg gemist', zei SPD-voorzitster Andrea Nahles na een topoverleg tussen de coalitiepartners. Pas dinsdag beslist de SPD echter of ze de overeenkomst ook steunt.
De CSU/CDU-fractie wordt dinsdag op de hoogte gebracht van het akkoord, aldus een woordvoerder.
'Het loont om voor je overtuiging te vechten'
‘Na intense discussies tussen de CDU en CSU zijn we tot een akkoord gekomen hoe we illegale immigratie op de grens tussen Oostenrijk en Duitsland in de toekomst kunnen voorkomen’, zei Seehofer tegen reporters bij het verlaten van het CDU-hoofdkwartier in Berlijn. ‘Het loont om voor je overtuiging te vechten.’
Seehofer had zondagnacht gedreigd dat hij zijn beide functies als minister van Binnenlandse Zaken en CSU-partijleider zou neerleggen als Merkel niet bereid was om haar migratiebeleid te verscherpen. Merkel noemt het op haar beurt 'een zeer goed compromis'.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste

*
In De Schandaard staat het dus nog maar eens zwart op wit vol met halve leugens, gehele onwaarheden, eigen fantasieën en orakel-uitspraken. Ergwer dan in Delphi en daar was het al zo erg. Echt tatergat als van een raaskallend viswijf. En ja, het gaat over de Duitse ‘Regeringscrisis’ (bedoeld is het Europees en wereldwijd +20 jaar oude islam-immigratie-schandaal, zoiets mag eigenlijk niet luidop gezegd worden, maar eigenlijk feitelijk is wat hierboven in Vlaanderens Schande werd uitgelegd, alleen maar wat van Overheidswege graag gehoord wordt.De Kat en het Smeer van de Kandeleer
*
Het gaat vooral over ‘zullen’, want wat daar precies mee bedoeld wordt, dat is iets voor de volgende maanden. En ondertussen slaan de schokgolven gewoon verder over onze stranden. Ook dààr worden, zolang het ijzer nog heet is, dapper maar illegaal mensen uit het water ‘gered’ die daar geheel uit vrije wil zijn in terecht gekomen. Vooral fanatieke jonge strojders, klaar voor de eind-strijd. Met, naar vaste islam-gewoonte, horden vrouwen en kinderen als levende schilden voor de eigen buik.
Volgens ‘Schengen’ bestaan er geen ‘binnengrenzene’ meer, nog het minst van al voor uitheemse avonturiers, van alle slach en soort, maar meer bepaald de grenzen tussen Duitsland en Oostenrijk worden in deze ‘overeenkomst’ wèl streng bewaakt. En dus ‘gesloten’ Mits, verborgen voor het Grote Publiek, op bepaalde plaatsen zoveel mogelijk open gaatjes te laten. Gaatjes die dan wel geen ‘grensbewaking’ zullen heten, maar ‘transitcentra’.
Zo is de cirkel rond. Transmigranten horen thuis in transitcentra. Als de islam-caroussel maar blijft draaien. Die ‘transitcentra’ sturen dan iedereen terug naar af wie hen niet aanstaat, maar naar waar, daar zijn ze nog niet aan uit. Die verdwijnen dan als zandkorrels in de woestijn, maar zeker niet naar de overkant der Middellandse Zee.
Ja Ja, zo cloot men Frederik! Net op dezelfde manier als Hitler dat deed, zij het alleen wat humaner door de vele bla-bla daarrond. Eeerst bla-bla en dan Boem-Boem, zoal de Grasgroenen dat ooit wilden. Maar dan Boem-Boem in het echt! Ha ja, hé, we zijn immers de Joods-Christelijk-Humanistische Beschaving en doen dus niets meer dan onze Plicht..
*
Allemaal wereldschokkend ’weer van datzelfde’. Nieuwe stappen in oude zevenmijls laarzen.
*

Geen opmerkingen: