vrijdag 20 juli 2018

5056

5056 - FALLING INTO PIECES
*
Spaanse rechter weigert overlevering Puigdemont wegens ‘verduistering overheidsgeld’
Vandaag19/7 om 13:46 Tweet
*
WOORD HELEMAAL VOORAF
Waarom de titel hier bovenaan in ’t Engels? Zeer eenvoudig, iedereen spreekt en verstaat die taal en daarenboven is ‘Falling into Pieces’ veel suggestiever. Men ziet, om zo te zeggen, de brokstukken vliegen.
En natuurlijk bedoel ik de totaal verloederde, misbruikte en bedrogen Prinses, Europa, die we van de Oude Grieken of de Oude Romeinen hebben overgenomen. Het ding is dus al van jaren en is vooral, sedert WO II, in slechte handen gevallen.
Het is één aanhoudende verkrachting, die, net als alle verkrachtingen door onze ‘Verrijkers’, nergens in de statistieken opgenomen mogen worden.
Nu nog ’n Rechtvaardige Rechter op de kop tikken, en de Maagd Europa kan ’n zoveelste nieuw leven oprnemen. Niet Keizers, niet Koningen, niet Sultans of Maradjahs, maar de Burger is de Baas elk in eigen land. Soort bij soort elk in het eigen Land. Waatbij Vlaanderen weer van ons is.
*
Ik citeer hieronder integraal De Schandaard, maar hebdaarbij het tandengeknars achterwege gelaten. Was te opvallend.
*
De VRT*Tanghe zal deze avond het Nieuws brengen met tranen in de ogen en op Canvas/De Afspraak zal men, nagelbijtend, elkaar iedere keer het woord afnemend om hun afschuw uit te drukken voor deze verraderlijke Spaanse Rechter, erger dan de Bloedhond Alva….
Fasten seatbelts. We are taking off….
*
De Spaanse rechter
****Pablo Llarena
trekt het internationaal en Europees aanhoudingsbevel in, maar hij handhaaft het nationale. Dat betekent dat Carles Puigdemont in het buitenland zal blijven omdat hij in eigen land een ‘gezocht man’ is.
Het is de tweede keer dat de Spaanse rechter Pablo Llarena het internationaal en Europees aanhoudingsbevel tegen Carles Puigdemont intrekt. Llarena wil vermijden dat Puigdemont aan Spanje wordt overgeleverd voor ‘verduistering van overheidsgeld’, dat is een delict dat veel minder zwaar wordt bestraft dan ‘rebellie’. Hij neemt die beslissing nadat het Oberlandesgericht in Sleeswijk-Holstein op 12 juli had besloten dat de afgezette Catalaanse minister-president niet voor rebellie kon worden overgeleverd, alleen voor verduistering van overheidsgeld.
Op 5 december vorig jaar trok Llarena voor de eerste keer het internationaal aanhoudingsbevel tegen Puigdemont in. De Catalaanse politicus verbleef toen nog in België en de Spaanse rechter vreesde dat het Belgische gerecht de Catalaanse politicus niet zou overleveren wegens rebellie.
Als gevolg van Llarena’s beslissing kan Puigdemont, als hij uit de handen van de Spaanse justitie wil blijven, niet terugkeren naar zijn land.
Llarena heft ook de internationale en Europese aanhoudingsbevelen tegen de andere gevluchte politici, Antonio Comin, Luis Puig, Meritxell Serret, die in België verblijven en tegen Clara Ponsatí die in het Verenigd Koninkrijk is en tegen Marta Rovira, die naar Zwitserland is gevlucht.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Dus geen ‘verduistering van ‘Overheidsgeld’ dat voorheen door Madrid in Catalonia ontstolen was. Geen ‘rebellie’ meer. Normale democratie! Die Spaanse Rechter is een goed mens. Spijtig dat nergens vermeld wordt dat betrokken ‘opstandeling’ terugkeert naar Vlaanderen. Naar bij ons. Voor jet oog van de gehele wereld! Hij was er weliswaar ook veilig vòòr dat ‘Internationaal Arrestatiebevel’ omdat dit apenland, enig in de EU, niet uitlevert. Maar dat hij naar hier terugkeert is ‘n zegen voor ons eigen onafhankelijkheidsstreven. PVVërs van Geert Wilders, Baken Koerden, Bretoenen, Schotten, enz, enz, zullen met gretige ogen blijven toekijken. Voor zijn Eigen Volk heeft hij al de weg voor getoond door zonder bloedvergieten, de neuzen van alle Catalanen in dezelfde richting te zetten. De Tsjech Vaclav Klaus is hel zelfs voor geweest, met, onder deze man
Vaclav Klaus
de Fluwelen Scheiding in Tsjechoslowakije…om het land naar de Onafhankelijkheid te leiden. De vroegere problematiek van de ‘Sudeten Duitsers’ was meteen van de baan. Gewoon de meerderheid hebben. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. BDW moet eindelijk de uitgestoken hand van DeWinter aanvaarden, om dan samen met de nieuwe generatie Christelijken in het Vlaams Parlement eenzijdig de Onafhankelijkheid uit te roepen. Al de rest zal wel zichzelf oplossen!
Waar we wel zullen moeten voor oppassen, is dat er geen Wallo.brus bevrijdingsleger op ons wordt afgestuurd. Gefinancierd door de de ECB en onder leiding van Mangain of van Di Pipo…. Met de bedoeling ons in zee te drijven…
De democratische werkwijze is gekend. De toekomstige Nieuwe Leiders ook. Waarop wordt er gewacht?
Wij, traditionalisten, smacjrn naar de jeropvoering van een Nieuwe Gulden Sporenslag…
*

Geen opmerkingen: