maandag 16 juli 2018

5048

5048 – HET ‘NIEUWE’ ITALIË WORDT DE BESTE MAATJES MET ALLE INTELLIGENTE WERELDLEIDERS
*
Italiaans parlement snoeit privilege van politiafgelopen met de “gouden pensioenen”
Geplaatst op 15 juli 2018
*
Italië schrijft zichzelf een nieuwe politieke stijl voor: het Italiaanse parlement heeft nu besloten om de “gouden pensioenen” van zijn voormalige parlementariërs te korten. Hiermee wordt een verkiezingsbelofte van de regerende Vijfsterrenbeweging ingelost.
Duits - Zuerst
Na tientallen jaren zou eindelijk ook voor politici het bijdrageprincipe bij de berekening van de pensioenen worden ingevoerd, jubelde de Luigi Di Maio, de chef van de Vijfsterrenbeweging. Vanaf november moeten de voormalige parlementariërs tussen 20 en 80% minder pensioen dan tot nu toe te krijgen. Dankzij de pensioenkorting zal de staat daardoor jaarlijks € 40 miljoen minder aan voormalige parlementariërs betalen. De parlementariërs krijgen in Italië een pensioen van ca. € 14.000,- per persoon.
De vorstelijke pensioenen van de parlementariërs zijn al jarenlang een hot item in Italië. De Vijfsterrenbeweging had al jaren geleden de afschaffing in haar vaandel geschreven. Zij beschouwt de “gouden” pensioenen als onverdraaglijk privilege van de kaste van politici”. De voormalige parlementariërs kosten de Italiaanse staat jaarlijks een bedrag van in totaal € 236 miljoen, schatten deskundigen.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Ik denk dat alle Verlichte Groe Verstanden in alle Europese ‘Lidstaten’ nu met de bibber op het blote lijf zitten. Want ontdaan van hun luxe. Zij vrezen met grote vreze dat hun luilekker leventje er voortaan op zit. Kregen ze daarbij de morele opdoffer van Trump, die het Meisje May i.v.m. de Brexit, aanraadde om ‘JJustitie’ in te schakelen tegen de EU-criminelen zoals Zaan Cloot JU86, de zakken vol, de Brexit gewoon saboteren. ‘Met alle middelen’, zou den Oiuden Toebakzak gezegd hebben.
Enig in de wereldgeschiedenis! Het doet mij denken aan
*
Alleen was die oproep toen helemaal niet vredevol, maar hij riep op om de wapens op te nemen. En ze kwamen. Ze zagen. En ze overwonnen.
*
Op deze ontnuchterende Maandag, nu iets helemaal aders. Ook gezoen dat de morele winnaar van de WK Voetbal in Moskpi Kroatië was? Die ‘mannschaften’ waren 100% blank, wat niet verwonderlijk is voor een 100% Christelijk Land, dat ten Noorden grenst aan Slovenië, een van de V4. De spelers vao Frankrijk echter, ‘La Fille Ainée de L‘Eglise’ waren voor 99% negroïde. Maar het moest Wereldkampioen worden, zelfs al moesten de regels daarvoor aan kant worden gezet.
En zo kwam voor Frankrijk Le Jour de Gloire met één dag vertraging aan… Wat alleen maar bewijst dat de islamisering er zò van af druipt. Want dank zij de Moslim Broederschap heeft het land van Macroni weder bewezen dat het bloed in de aderen heeft, en geen botermelk. Zo ver s het dus al gekomen.
*
Over de Kleien Finale de dag voordien, tussen de UK en de Gouden Engelen, ook op gelet dat die speelden in de Vlaamse kleuren. Geel truitje en zwart broekje… Geen wonder dus dat ze wonnen.
*
Komt daarbij dat Eben Hazrd in de show op het balkon in Broeksèl bijna zijn tong gebroken heeft door er 4 (vier) woorden Vlaams te spreken. Ja, juist, om feest te vieren, is het Vlaams de betere taal voor het Volk…
*

Geen opmerkingen: