vrijdag 6 juli 2018

5038

5038 - HET NET SLUIT ZICH DANK ZIJ HET VOLK DAT ONS OOIT ONZE BESCHAVING BRACHT…
*
Italië ondersteunt Oostenrijkse grensbewaking: “Italië kan alleen maar profiteren”
5 juli 2018
*
Senatus Populusque Romanus
*
De Italiaanse minister van binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (Lega), begroet de Oostenrijkse plannen om de zuidelijke grens te sluiten. “Voor Italië zou dat een goede zaak zijn. Er zijn meer migranten die van Oostenrijk naar Italië trekken dan omgekeerd. Ik ben bereid om vanaf morgen al aan de Italiaanse kant controles op
de Brenner-pas
uit te voeren, want daarvan kan Italië alleen maar profiteren”, zei Salvini in een interview met de tv-zender RAI.e
Duits - Zuerst
Salvini´s duidelijke standpunt zorgde onmiddellijk voor scherpe kritiek in oppositie-kringen. “Eerste effecten van de scherpe immigratiekoers van Salvini: Oostenrijk sluit de Brenner-pas”, becommentarieerde de sociaaldemocratische afgevaardigde Filippo Sensi op Twitter.
Salvini bevestigde dinsdag bovendien nogmaals de Italiaanse politiek van de “gesloten havens”. “Ons doel is zero migranten-afvaarten en zero doden in de Middellandse Zee. Op dit moment zijn er in de wateren tussen Italië en Libië geen NGO-schepen onderweg die mensensmokkelaars ondersteunen”, zei de minister van Binnenlandse Zaken. De handel met de mensensmokkel zou voor maffiose organisaties aantrekkelijker zijn dan de drugshandel.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Het Hoge Woord is er uit. Eindelijk!
*
Holder de bolder
Zat op de zolder
Met zijn bek vol mensenvlees..
*
Dat was ooit een raadselke afgedreund als kinderversje. En wie of wat was dan wel dat monster? Antwoord: een klomp.
*
Daaraan moest ik denken, want klompen, dat zij voor ons dingen uit Grootmoeders tijd. Nochtans zijn die ttot vandaag heel normaal in dat bergdorpje waar onze Di Rupu vandaan komt…
Nu zijn dat geen klompen meer, maar Nke’s geworden, in die aanleghavens voor die NGO-schepen die met dozijnen worden toegestoken aan al die arme ‘vluchtelingen’ die ons straks komen uithongeren…
Hier in Coburgia zien jullie zoiets niet. Maar in Italia is dat op de RAI gewone dagelijkse kost. Italia, waar de pensioenen nog niet eens een derde bedragen van wat hier als ‘Beloning om er te komen leven’ (= Leefllon voor Verrijkers) liefst maar drie keer groter is.
Ik kan het weten, want heb 15 jaar gewoond in dat dat land, dat toch ‘n Aards Paradijs had kunnen zijn, moest het zijn Lira ipv de Euro hebben kunnen behouden.
*
Handel in mensenvlees is dus lucratiever – voor wie allemaal? - dan de handel in drugs…. Van dat soort ‘zaken doen’ is de Arabische achtergrond altijd al de absolute draaischijf geweest. Slavenhandel is lange tijd hun hoofdartikel geweest. Tot ze de pietrol hebben ontdelt… Handel in verdovende middelen gaat in tegenin alle bestaande Wetten, maar islamitische slavenhandel gebeurt open en bloot onder het oog van de welwillende gastvrije Burger. Een Burger die voor dergelijke futiliteiten absoluut geen oog heeft, de Gouden Duivels spelen inderdaad bijna wereldkampioen. Het is meteen gemakshalve dan ook de Wil van Allah dat onze portemonnee wijd open gezet blijft.. Ook is het mooi meegenomen, dat in de te veroveren gebieden, overal ‘godsdienstvrijheid’ heerst. En dat het ook meteen landen zijn, waar de welvaart als manna uit de hemel komt vallen. Waar de gebraden kippen zomaar in de mond vliegen van elke ‘Nieuweling’…
Het is dan ook zeer goed begrijpelijk, dat ze daarvoor op de kniën vallen,, kont omhoog, om hun God te danken voor al deze weldaden.. En het is meteen een duiidelijk signaal voor de thuisblijvers in de landen van herkomst.
Want die bonte bende ‘Nieuwelingen’ is het kiesvee dat Linx zou moeten weer aan de Macht brengen. Allez, ik wil zeggen: voorlopig toch, tot ze zelf op ’n mooie dag het heft in eigen handen nemen. Om ons dan, de originelen, in het verdomhoekje te schoppen.. Onder het roepen, dat hun Allah de Grootste is.
Godsdienstvrijheid en een luilekker leventje met vrouwelijk wild dat zo maar voor het grijpen in de straten rondloopt. Een leventje ‘lijk God in Frankrijk’, dank zij het zweet van anderen. Dat is de zedig gezwegen mening van alles wat hier dagdagelijks aanspoelt.
En er zjn nogal wat fabeltjes in omloop om die invasie diametraal anders uit te leggen. ‘Diversiteit’ bijvoorbeeld. Of ’Verrijking’. Allemaal       begrippen die bezongen worden in het Europese Volkslied. Zo van ‘alle mensen die broeders moeten worden’ …
*
Wedden dat telkens bij die melodie Beethoven zich omdraait in zijn graf? Hij componeerde een instrumentaal muziekstuk dat achteraf, lang nà hem, voorzien werd van teksten, zo dikwijls als die van pas kwamen voor de aab de Macht zijnde Elite.
Dit Europa vaart dus weeral eens met valse naamdracht onder een valse vlag…
Deze kennis zuig ik niet uit mijn duim. Ze staat vrij en vrank te lezen op Wikipedia… Zie


Geen opmerkingen: