donderdag 19 juli 2018

5054

5054 - GE MOET HET MAAR KUNNEN UITLEGGEN
*
Trump: ‘Ik heb me versproken over Russische inmenging’
Vandaag 18/7 om 00:53 door rdc, dgs | Bron: BELGA, FOX NEWS
*
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een bocht van 180 graden gemaakt en de conclusies over Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen dan toch aanvaard.
Donald Trump heeft dinsdag gezegd dat hij de informatie van de inlichtingendiensten omtrent Russische inmenging in de verkiezingen van 2016 aanvaardt. Maandag zei hij in Helsinki nog dat hij ‘geen grond’ ziet waarom Moskou zich zou hebben ingelaten met de verkiezingen. Tegelijk noemde hij de ontkenning van zijn Russische collega Vladimir Poetin ‘extreem sterk en krachtig’.
Daarmee had de bewoner van het Witte Huis zich openlijk gekeerd tegen de inschatting van zijn geheime diensten en onderzoeksautoriteiten dat er wel degelijk een Russische inmenging was geweest. Daarvoor kreeg hij bakken kritiek over zich heen, ook van politieke zwaargewichten binnen zijn Republikeinse partij.
Trump verduidelijkt nu dat hij tijdens de persconferentie had willen zeggen dat hij geen grond zag waarom de Russen zich niet zouden gemengd hebben met de verkiezingen. Maar door dat woord ‘niet’ te vergeten, kreeg zijn uitspraak ‘een tegengestelde betekenis’.
‘Ik aanvaard de conclusie van onze inlichtingendiensten dat Rusland zich in 2016 heeft ingelaten met onze verkiezingen’, klinkt het daags nadien. Maar ‘het zouden ook nog andere mensen kunnen zijn’.
Tegenover verslaggevers in het Witte Huis herhaalde Trump wel dat de inmenging geen impact op het resultaat, zijn overwinning, heeft gehad. Hij hamerde ook nog op zijn ‘respect’ voor de inlichtingendiensten.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Ge werkt als hoernalist voor een kwal-krant als DS, en dan zit ge niet eens in nesten, zelfs niet al moet ge volharden in de boosheid. Een domme lapsus, zoals jullie dat nooit voorhebben, wordt dan ineens ’n haarspeldbocht recht den dieperik in. Lijk in de Tour de Zwans….
*
Komt daarbij, jullie grote Voorbeeld van de Amerikaanse fake-nerwszender. Als de fox de passie preekt, boer let dan op Uw ganzen…
Maar is er soms iets meer aan de hand? Wat mij opvalt, is de gematigdheid vab de kwaadsprekerij waarmee Trump zich ineens behandeld ziet. De Media tonen hun tanden maar ze bijtten niet door. Daar zit meer achter. Want iemand die vandaag zwart zegt, en morgen wit, heeft zich alleen maar versproken… Dat wordt aanvaard, maar toch maken ze er een bocht van 180° van…
*
Ik antwoord U dat ik U geloof, maar daarbij het woordje ‘niet’’ ben vergeten te gebruiken…
Of speelt den Donald opnieuw een spelletje ‘kat en muis’? Het muisje vliegt de kamer door en ziet alle kleuren van de regenboog. In afwachting van die ene scherpe klauw die haar uit haar lijden verlost.
Een mens zou door het bos van Blauwe Bloempjes dikwijls niet eens de bomen meer zien….
*
Wat ik wèl geloof, is dat de President van de Verenigde Staten genen uil is.. In tegenstelling tot zijn slungelige voorganger, de lullende showverkoper van gebakken lucht. Trump zit met een bergketen hoger dan de Himalaya aan bewijzen tegen de C.C.C. (Clinton Clan Club) maar wacht het gepaste moment af om ze één voor één uit te spelen. Om dan genadeloos toe te slaan. Die geheime mails van Kletskous Clinton waren met speciale wensen naar een of andere moslim-entiteit zoals Iran en voor wat betreft het afluisteren en het maken van combines met bepaalde ‘duistere krachten in Russia, daar liggen de bewijzen slechts te wachten op de goede gelegenheid. Eerst het vòòr en tegen zorgvuldig afwegen, zoals elk goed zakenman. Die ‘club’ is nuet alleen één enkele ‘ton’ klinkerts maar ‘staat’ voor duizenden tonnen vergiftigde ‘clints’. Denk daarbij gewoon aan dat zenuwgas novitsjok
van die ‘dubbelspion’ met die Russische naam in Salisbury, Sergej Skripal
Ze meten Poetin dus met de eigen maat en denken hem zi stom te vinden als zijzelf zijn…Ge moet het maar kunnen uitleggen. En de Leugenpers aan Uw kant hebben…
*
PS
Bij DS is de nennis van de engekse taal ook maar belabberd. Zij hebben nameijk de vertaling genomen die hen het best paste. Maar het was wel een totaal andere uitleg ‘loud and clear’ dan die van Trump zelf.

Geen opmerkingen: