dinsdag 24 juli 2018

5062

*
5062 – ‘DAS VIERTES REICH’ HEEFT NOOIT ECHT BESTAAN EN TCOH MOET HET AL DE PLAATS RUIMEN
*
Prof. Jörg Meuthen (AfD) in het ARD-zomerinterview
*
Geplaatst op 23 juli 2018 
*
Na lange onvrijwillige tv-afwezigheid mocht de landelijk woordvoerder van de AfD, prof. dr. Jörg Meuthen, een zomerinterview geven aan Tina Hassel, de cheffin van de ARD-studio in Berlijn.
*
Meuthen beantwoordde vragen over de smokkel van migranten naar Europa door NGO´s, Europese samenwerking van rechts-conservatieve partijen, de aangekondigde opstand door
Steve Bannon (met Presiodet Trump)
met betrekking tot de EU-verkiezingen of het pensioenconcept van de AfD. Met video.
Ondanks de te verwachten ondemocratische bezwaren uit de gelederen van de ‘consensuspartijen’ dat de AfD – net als alle andere partijen – haar standpunten in het “Zomerinterview” van de publiekrechtelijke omroep ARD uiteen mag zetten, was Jörg Meurhen in gesprek met
Tina Hassel,
de cheffin van de ARD-studio in Berlijn.
*
“Ik heb aan Minister Salvini mijn felicitaties laten overbrengen”, aldus de woordvoerder van de partij en EU-parlementariër Jörg Meuthen over de vluchtelingenpolitiek van de Italiaanse regering. Hij zou inzetten op het EU-raadspresidentschap van Oostenrijk, dat tot eind 2018 onder het motto “Een Europa dat beschermt” graag buiten de EU opvangcentra wil oprichten. “We moeten onze buitengrenzen dusdanig effectief beschermen, dat we nauwkeurig controleren wie we binnenlaten en wie niet”, aldus Meuthen, die nogmaals benadrukt dat alleen op die manier de illegale migratie gestopt zou kunnen worden. De zelfbenoemde NGO-redders in de Middellandse Zee zouden verkeerde prikkels geven.
“Wat we nodig hebben, is een coöperatie met gelijkgezinden”, aldus Meuthen op de vraag van Hassel naar de bereidwilligheid van de AfD om met “rechts-populistische” partijen over nationale grenzen heen samen te werken. Meuthen verzette zich tegen het begrip “populistisch”. Het doel van de AfD zou een patriottische politiek zijn, die de nationale belangen zou behartigen. Over het initiatief van de voormalige chef-strateeg van de Amerikaanse president Donald Trump, Steve Bannon, die aangekondigd had een stichting (“The Movement”) op te richten en daarmee zou willen zorgen voor een rechts-populistische opstand voor de verkiezingen van het EU-parlement in het voorjaar van 2019, uitte Meuthen zich niet. Daarover zou hij geen actuele stand van zaken hebben.
Wat betreft het thema pensioenconcept zou hij het niet eens zijn met de deelstaatparlementariër Björn Höcke uit Thüringen, die een productiviteitspensioen en een staatsburgerpensioen had geëist. De huidige toestand zou onrechtvaardig zijn, de toekomst van het pensioen echter “een van de moeilijkste problemen”. In de partij zou sprake zijn van een groot meningpluralisme met veel voorstellen. “Daar moet je de tijd voor nemen”, aldus Meuthen.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Eindelijk wordt, in de zogezegde ‘Sociale Media’ een klein tipje van de sluier opgelicht over de snel naderende Europese Verkiezingen. En krijgen we eindelijk de namen van hen die seffens ‘De Opstand’ zullen leiden.
Het verdict namelijk van ‘het voorjaar 2019’, valt in Coburgia op zondag 23 Mei. Die dag komt angstwekkend vlug naderbij. Angstwekkend voor al wie ’n slecht geweten heeft, maar hoopvol voor zij die het échte Europa der Volkeren een warm hart toedragen.
*
Graag speciale aandacht voor de hier boven overgenomen afbeeldingen van de prominenten die gaan voor ‘De Opstand’, die ik met het nodige voorbehoud, liever, zoals gebruikelijk op 4 September1944, de ‘Bevrijding’ zou willen noemen.
‘Das Dritte Reich’ namelijk ging toen ten onder in bloed en schande, ook al een hoopvol ‘voorjaar’ voor 8 Mei 1945 met de Inname door de Russen van Berlijn. De Nationaal Socialisten van De Nieuwe Orde waren welgeteld na 12 jaar aan de Macht geweest (1933-1945), terwijl de Internationaal Socialisten van De Nieuwe Wereld Orde dat niet eens zullen halen. En dat is maar goed ook: ze hebben de tijd niet gekregen om de hele wereld in een, volgens de regels van Max, platgebombardeerd ruïneveld te hervormen.
Wat mij opvalt, is dat de Duitse ‘populisten blijkbaar op de bovenste beste voet staan met de machtigste naties ter wereld. En precies dààr vindt U de reden waarom onze Westerse Verlichte Grote Verstanden (en hun slippendragers van de Media), zowel in het (nieuwe) Rusland als in het (nieuwe) Amerika hun vijanden menen te herkennen.
Bij de Oosterbren heten ze zichzelf de ‘Alternatieven’. Klinkt duidelijk, dat wel. Maar waarom moet men eerst de nadruk leggen op ‘anders zijn’, als het de anderen zijn die anders zijn? Persoonlijk zou ik de voorkeur geven aan ‘De Échte Duitsers’, of ‘Écht Duitsland’.
Natuurlijk is ‘Deutschland über Alles’ het duidelijkst. Maar gezien het vroegere misbruik, vandaag de dag tock wel een brug te ver. In ieder geval, om alle mistoestanden of mistverbanden te vermijden, wordt de nadruk liefst gelegd op het ‘Verenigd Europa zonder Gestapo, zonder Stka’s, en zonder V1 of V2…
*

Geen opmerkingen: