zondag 22 juli 2018

5060

*
5060 - DE AYA SOFIA IN KOEKELBERG
De Aya Romana in Koekelberg, het Istanbul aab de Zenne…
*
Brusselse regering erkent nieuwe moskeeën maar weigert parlement inzage in erkenningsdossiers
*
De Brusselse regering heeft eergisteren 20 Juli opnieuw twee islamitische gemeenschappen (moskeeën) erkend. Het gaat om
de Raahma-moskee in Brussel Stad
en
de Annasr-moskee in Koekelberg.
*
In totaal telt het Brusselse gewest nu 19 erkende moskeeën.
Deze erkenningen sluiten aan bij de aanbevelingen van de parlementaire onderzoekscommissie van de Kamer naar de aanslagen van 22 maart. Daarin werd niet de strijd tegen moslimextremisme en islamterreur prioritair gesteld, maar wel de erkenning van zoveel mogelijk moskeeën. Een verslag mee goedgekeurd door onder meer de N-VA.
Volgens de Brusselse regering heeft de erkenning een positief effect op de integratie en verhoogt de transparantie en de mogelijkheid tot toezicht. Dat dit absolute nonsens is bewijst het geval van de Grote Moskee in Brussel, al decennialang erkend. In de onderzoekscommissie naar de aanslagen in Brussel van 22 maart 2016 bleek dat van daaruit miljoenen werden gespendeerd aan het uitdragen van een extremistische islamideologie in dit land.
Blijkbaar beseft de Brusselse regering ook zelf dat er onder de erkende moskeeën in de hoofdstad heel wat extremistische moskeeën zijn. Of is er een andere reden waarom de Brusselse regering pertinent weigert de erkenningsdossiers en de adviezen openbaar te maken? Eerder reeds vroeg Brussels Vlaams Belang fractievoorzitter Dominiek Lootens deze dossiers op, maar tot op vandaag weigert de Brusselse minister-voorzitter Vervoort in te gaan op deze vraag.

Opnieuw zal het Vlaams Belang de erkenningsdossiers van de 19 erkende Brusselse moskeeën opvragen. Indien de Brusselse regering opnieuw weigert in te gaan op die vraag zal hieraan het nodige juridische gevolg worden gegeven.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
En daar blijft het dan bij. We babbelden wat. We maakten ’n plas. En alles bleef zoals het was. En neen, het zijn deze keer geen ‘sansculotten’, maar veel erger. De venteb draen lange rokken tot op de grod en de vrouwen zijn onherkenbaar gemaskerd. Een ding is er goed aan. De tussensoorten maken niet veel kans om te overleven.
Dr toekmst is dus zonneklaar voor iedereen die het wil zien.
Volgens mij had een of ander Grondwettelijk Hof zich al van in den beginne moeten uitspreken als de islam al dan niet, een ‘godsdienst’ is. Of als dat godsdienstig tintje maar opzetten om een veroveringsoorlog te voeren. Op voorwaarde dat die Rechters niet uitgekocht waren geweest, was het oordeel niet moeilijk te voorspellen. Kop er af, of ons aan hen onderwerpen, heeft niets te zien met geen enkele ‘God’, want het is des duivels.
Gaat daarmee ‘ns naar den oorlog, om negertjes te bekren!
Ten tweede, in de Grondwet inschrijven dat er in al die ‘gebedshuizen’ alleen een van de twee nationale talen mag weerklinken. In woord en beeld. De ‘preek’ zou moeten op tape opgenomen worden, en tot op elke letter nagagaan door de Staatsvuiligheid, die dat wel doet door het afluisteren van bijeenkomsten van Vlaams Nationalisten.
Aangezien de Overheid dat heeft nagelaten in het verleden, en daarbij iedere dag volhardt in de boosheid, is kwaad opzet en medeplichtigheid dus bewezen. Op landverraad staat, in oorlogstijd, de doodstraf. Met wat we beleven is het iedere dag oorlog aanhuis…
*
Na WO I en vooral na WO II hebben alle niet-Flaminganten, de Belgicisten er alles aan gedaan om het Vlaams Bewustzijn bij de Burgers te vermoorden of te broodroven. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maar telkens is de Vlaming weer rechtgestaan, lijkl de nieuwe IJzertoren in Diksmuide, hoger en sterkder dan ooit. van uit het puin herop gerezen..
Wat nu aan de gang is, met de totale islamisering van Europa, past de Belgicisten samen met de Anti-Christenen, als gegoten. Ze bedoelen, met de truc van Luie Sjarel, d.i. het laten begaan, zowel de Kerk als het Flaingantisme uit te roeien.
En onze politiekers, Vlaams Nationalisten, zeggen veel, maar doen niets. Of toch maar zeer weinig.
Een beetje wakker schudden bij de volgende verkiezingen? Ja, ik ook blijf dit denken. Maar of het ooit al helpen? Verkiezingsbeloften? Is goed voor Amerikanen. Wijn Europeaen, zijn anders. Van leven van den hoop…
**
*
Ik hecht meer geloof aan hetgeen de Pastoor vroeger leerde, ‘dat het Geloof zonder de werken, dood was’.
Geen woorden maar daden!!!! Zij , de Roden, zongen het ons voor. En wij stonden erbij en keken ernaar.
Het wordt dringend verzamelen blazen voor een beslissende laatste en Tiende Kruistocht naar ons eigen land!
Gedaan dus met de andere wang aanbieden. Er moet op geklopt worden. En op de tafel geklopt!!!!!!

Geen opmerkingen: