maandag 16 juli 2018

5049

5049 – NET ZOALS IN ITALIË IS DEZE EUROPESE UNIE AAN VERVANGING VAN DE LEIDERS TOE
*
Juncker straalbezopen op NAVO-top – Het is afgelopen met de EU
Geplaatst op 14 juli 2018
*
Het heeft toch nog enkele dagen geduurd tot dat aan het licht kwam dat de voorzitter van de Europese Commissie, een van de hoogste vertegenwoordigers van de Europese Unie, straalbezopen deelnam aan de laatste NAVO-top en zodoende deze instelling definitief belachelijk maakte.
Contra magazine
Talrijke video´s van hieraan voorafgaande belangrijke ontmoetingen lieten een wankelende en lallende voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, zien. Deels was het ook nog lollig wanneer Juncker de andere staatslieden knuffelde of een draai om de oren gaf. Ook al werkten daarbij zijn benen vaak niet zoals hij zelf wilde, tot nu toe kon men negeren dat de Europese leider van een westelijke waardegemeenschap een levensgenieter is.
Uiterlijk sinds zijn jongste optreden op de NAVO-top weet men dat de levensgenieter Juncker een echt, uitgesproken alcoholprobleem heeft. Ieder van ons heeft dat gezien. Ieder? Nee. Natuurlijk niet menig kwaliteitsmedium, dat zich afvraagt of het geen ziekte zou kunnen zijn. Daarbij wordt niet de alcoholverslaving als ziekte bedoeld, maar Juncker´s zogenaamd acuut geworden ischiasprobleem. De perswoordvoerder van de voorzitter van de Europese Commissie en de kwaliteitspers beschouwen ons allemaal als achterlijk. Dan zouden namelijk hun dromen van de o zo fantastische Unie uiteen spatten wanneer er aan het hoofd van deze instelling een alcoholverslaafde man zou staan. Dat kan toch niet. Dan maar beter een leugen bedenken.
De man die aan de top van de Europese Commissie staat is een zuiplap. Dat is wel duidelijk. Deze man, die niet door de Europese volkeren werd gekozen, vertegenwoordigt ons bij belangrijke ontmoetingen en maakt ons met zijn alcohol-excessen belachelijk. Een ieder die in deze Europese Unie gelooft, een ieder die heel veel offers bracht en brengt voor de Europese eenheid, een ieder die zich ingezet heeft om een succes te maken van de Europese Unie, spuugt hij met zijn gedrag in het gezicht.
De anderen, die al lang niet meer geloven in een EU-succesproject, die al op het punt staan uit de Unie te treden, willen uittreden of van plan zijn uit te treden om veel meer eigen, nationale wegen te bewandelen, die worden hierin gewoon bevestigd – met zulke spelers heeft de Europese Unie geen toekomst. Juncker is slechts het symbool van deze ongelukkige EU-verwerkingsgemeenschap. Hoe erg moet het met de hele zaak gaan wanneer de baas zich vol moet laten lopen om de dag door te komen.
Juncker leidt de EU als een Brusselse kroeg en niet als een instelling die ook autoriteit tegenover andere machten uit moet oefenen als het bijvoorbeeld gaat om belangrijke onderhandelingen op het terrein van de economie of in dit geval militaire samenwerking. Juncker is onprofessioneel, ondraagbaar en rijp om af te treden. Helaas is de schade die “de dronkenlap uit Brussel” heeft aangericht niet zo snel weer goed te maken.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
De Rechtse ‘Populistische Nieuwe Regering in het Nieuwe Italië heeft op uiterst korte termijn al duizend keer beter gepresteerd dan deze EU-regering in meer dan 50 jaar. Sedert Het Verdrag van Rome (1957) en de E.G.K.S. Juncker leidt de EU als een Brusselse kroeg Mag niemand verwonderen, want toen zat voor ons Land de Slinxe koning PAUL HENRI SPAAK aan de knoppen. Slinx, Schots, Scheef en bovendien ééntalig Frans sprekend. En de wereld keek toen bewonderend toe.
Dik en rond, verpersoonlijking van de heerlijke Linxsigjeid
*
Spijtig voor al dat slangengebroed, maar in Antieke Tijden werd daarover gezegd ‘Tempo Fugit’.
De Tijd vliegt snel, gebruikt hem wel… Wat de Linxen, de middensoort en de Meloenen van Jos Ghijsels nooit aan gedacht hebben. Het zou immers hun tijd wel duren…
Als die nu straks worden afgestraft door onder de kiesdrempel te belanden, dan is dit zonder daarvoor gerechtelijk bestraft te zijn geworden.
Neen, er komt geen Tweede Nürnberg, want buiten Trump en Poetin zijn ze alemaal ion hetzelfde eddeke ziek. Naasdt de zatlapperij, het graaiïtis.
*
En nu we toch over Italië bezig zijn, toch even het beeld van Benito Mussolini naar de voorgrond brengen. Die was een Super Socialist, die door zijn tegenpolen, de Graaier-Socialisten, als uitvinder van het fascisme heeft bedacht. De ‘Faces’ dar is de samengebonden bundel pijlen der Romeinse Legioensoldaten. Die zijn ook met eigen ogen te zien aan de villa op het eiland Elba, waar Napoleon Buonaparte ooit genoot van een soort Penitentiair Verlof.
Toen in 1943 Italië van kamp was gewisseld, werd Mussolini door de Rode Partizanen standrechtelijk geëxecuteerd, samen met Claretta Petacci, die met haar lichaam har Grote Geliefde probeerde te redden. Nadien werd de tas die Mussolini zorgvuldig beschermde, nooit meer teruggevonden. Want die bevatte een berg van compromitterende briefwisseling met andere Staashoofden. Maar geen geld. Niet één Liere en al zekerlijk geen enkele Deutsche Mark.
Er is dus meer dan één reden, om Donald Trump (en Salvini met hem) straks ook als ‘fascist af te schilderen… Ik bedoel, om voor Slinx hun eigen naam weg te geven…
*
Mussolini is nooit mijn beste vriend geweest, zijn aanhangers uit mijn Italiaanse jaren ook niet, want zij waren aan de verkeerde kant van het verhaal, iemand met karakter. En dat die graag de vrouwtjes zag? Ja, en dan?
*





Geen opmerkingen: