woensdag 11 juli 2018

5044


5044 - OPEN JE OGEN VOOR JE UW EIGEN HOOFD IN DE GOOT ZIET LIGGEN
*
Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’
10-07-2018 14:07
*
Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’
Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.
De beruchte Sheikh Yusuf Al Qaradawi voorspelde ooit dat ‘de islam zal terugkeren naar Europa en over het Westen zal heersen. Die verovering hoeft niet door het zwaard te gebeuren. Er is namelijk ook een stille verovering.’ En dat is exact wat er de afgelopen jaren in de EU met het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten aan het gebeuren is.
Vooral de Moslim Broederschap helpt moslims bij het stapsgewijs inlijven van Europa in het Islamitische Kalifaat. Yehezkeli zegt dat journalisten alleen de waarheid hierover kunnen ontdekken door een andere identiteit aan te nemen. ‘Ik moet ophouden Zvi te zijn, en Abu Hamza worden.’ Met behulp van de geheime dienst kreeg hij valse Syrische identiteitspapieren voor zijn reis naar Turkije, en vandaar naar Europa.
Samenwerking Turken en moslimbroeders ‘grootste bedreiging voor het Westen’
Turkije is reeds verloren, zo stelt de journalist. De ‘stille’ jihad heeft er middels dictator Erdogan – die met zijn hand vaak de typische Moslim Broederschap groet brengt- definitief gewonnen. Nergens ter wereld is de moskee dichtheid hoger dan in Turkije. De seculiere democratie is en wordt in pijlsnel tempo afgebroken en vervangen door een islamitische dictatuur.
‘Erdogan bepaalt wie hij van de miljoenen vluchtelingen naar Europa laat gaan. Met hen stuurt hij de islam mee. Zij moeten hun dankbaarheid tonen door hem loyaal te zijn... en door de regels van de islam en de Moslim Broederschap in Europa te verspreiden.’ De 47 jarige Yehezkeli noemt de samenwerking tussen Turkije en de Moslim Broederschap dan ook de ‘grootste bedreiging voor het Westen’.
Nadat hij als Syrische ‘vluchteling’ Abdullah Alatrash in Berlijn was aangekomen, en hem zonder ook maar één achtergrondonderzoek naar zijn identiteit onmiddellijk asiel was verleend, kreeg hij van een Arabisch sprekende, uit Gaza afkomstige medewerker van het immigratiebureau zelfs de tip om zijn familie via Griekenland naar Duitsland te smokkelen.
Vrijwel alle moslimmigranten hebben islamisering Europa als hoofddoel
De undercover journalist dook vervolgens diep in de moslimgemeenschap in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. Syrische migranten vertelden hem daar openlijk dat ze in opvangkampen in o.a. (het door de NAVO ‘bevrijde’) Kosovo door de Moslim Broederschap waren geradicaliseerd, en nu de totale islamisering van Europa als levensdoel hebben. Over 20 jaar moet de Sharia in Duitsland zijn ingevoerd. Er wordt weliswaar wat verzet van de Europese bevolking verwacht, ‘maar er is geen ontsnappen aan, ze zullen de realiteit moeten accepteren.’
Yehezkeli kwam er achter dat deze droom, die voor iedere vrijheidslievende Europeaan een gruwelijke nachtmerrie is, niet slechts door enkelen wordt nagestreefd – integendeel. Werkelijk alle moslims die hij sprak, ook degenen die in Europa zijn geboren en getogen, streven naar het omverwerpen van de democratische EU-staten door de islam en de Sharia. ‘Wij zullen hun leraren zijn. Wij zullen hen naar onze religie leiden,’ kreeg hij letterlijk te horen.
Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’
Op het station van Berlin Schöneberg sprak hij af met een extremisme expert, die per se anoniem wilde blijven vanwege de vele doodsbedreigingen die hij had gekregen nadat hij in diverse Duitse en Europese media openlijk had gewaarschuwd voor de opkomst van de radicale islam.
‘Maar je leeft toch in een vrije samenleving?’ wierp Yehezkeli tegen. Het antwoord van de expert: ‘Vrij voor degenen die hun mond houden, ja... ISIS is hier, de Moslim Broederschap is hier, Al Qaeda is hier... Ikhawan (de MB) zegt dat ze geen explosieven nodig hebben om de islam in Europa in te voeren. Nee, zij proberen via de media hun religie te promoten.’
En toen onthulde hij dat ‘er geen enkel overleg met kanselier Angela Merkel plaatsvindt zonder dat de Moslim Broederschap daaraan deelneemt, en op de eerste rij zit. Dit zijn mensen die de afgelopen 4 jaar een grote wereldwijde campagne hebben gevoerd om de Europese samenleving ervan te overtuigen dat geweld in naam van de (islamitische) religie niets met die religie te maken heeft.’
ISIS houdt, op zeker moment op te bestaan, maar het echte gevaar schuilt nu juist in de islam zoals die door bijvoorbeeld Erdogan, maar ook door Europese moskeeën en via het internet wordt verspreid. ‘Dat is het grootste gevaar. Niet in de komende een tot twee jaar, maar wel in de volgende 20, 30, 40 jaar. In de komende generatie zal er een groeiend aantal jonge Duitsers zijn geboren die zich tegen alles keren wat Duits is.’ Hetzelfde geldt voor de rest van West Europa, zolang de massa immigratie en islamisering niet actief wordt bestreden.
Komende generatie hier geboren moslims zal ism aan Europa opleggen’
De komende generatie Europeanen dreigt dan ook hetzelfde mee te gaan maken als Erdogan in Turkije heeft gedaan: het ‘zuiveren’ en compleet overnemen van de media, de politiek, de rechterlijke macht, het onderwijs, de politie, het leger, en alle overheidsinstellingen. Tegelijkertijd worden mensen die zelfs maar verdacht worden hiervan tegenstanders te zijn ontslagen, vastgezet of ‘opgeruimd’. Nu al worden overal Koranscholen geopend, waarin alle kinderen gedwongen worden geïndoctrineerd met de totale overheersing van de ‘ware islam’ over alle aspecten van het leven, en over alle mensen.
‘De Moslim Broederschap is een nest vol extremisten,’ vervolgt de journalist. ‘Niet langer Qatar, maar Ankara is hun centrum. De samenwerking tussen de Broederschap en Turkije is op dit moment de grootste bedreiging voor de Westerse wereld.’ En met behulp van Erdogan is het deze moslimextremisten nu ook stapsgewijs aan het lukken om de islam niet alleen aan Turkije, maar aan heel Europa op te leggen. (1)
Helaas beseffen hier enkel nog de –weliswaar sterk in opkomst zijnde- vrijheidspartijen hoe ernstig deze dreiging voor ons, onze kinderen en onze toekomst is, en wordt de islamisering van ook ons land nog altijd geen strobreed in de weg gelegd door het overgrote deel van politiek Den Haag.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
*
Her is van ouds gekend. De wereld wil bedrogen worden. En om bedrogen te worden, kan niemand beter in den aap gelogeerd zijn, dan bij de islam. De islam is zo’n ouderwetse nieuwigheid van meer dan 1.400 jaar oud uit de tijd dat de Dieren nog konden spreken. Die zeggen ‘de Religie van de Vrede’ te zijn, maar zij schrijven dat wel neer als ‘Wrede’. Een kniesoor die let op dat kleine verschil, want – weeral bedrog – het is maar als ze je het geschreven voor leggen, dat het kleine verschil duidelijk wordt. Maar dat heeft U ondertussen misschien al aan den lijve ondervonden. Wees dan blij dat U het nog kunt voort vertellen. Mes in de rug. Kallashnokov geratel. Antrax. Splinterbommen. Drugs. Tricks. Broek van ’t Gat. U kiest maar. Altijd prijs. Allahu Akbar en wie niet hoort moet voelen.

Vriend Xander heeft hierboven veel woorden nodig gehad om net hetzelfde te zeggen. Al dringt hij daarmee door tot in de hoogste intieme regionen van de bedriegerij.
Wel bekome het U, aandachtige en verduldige Lezer. Ik kan alleen maar aanraden deze tekst niet ver te leggen buiten Uw handbereik. Het zou verplichte lectuur moeten worden boven alle tapkasten van het Openbaar Uitgangsleven. Zo in de zin van dat Wettelijk Voorschrift over
*
Het is onlangs nog gelukt, onder leiding van Amerika (!!!) in Duitsland met de dé-Nazificatie, net zoals het vroeger ook gelukt is in Spanje, met de ‘Reconquista’ (islammerij an 711 tot1492), de ‘Heroveringr onder Leiding van de Katholieke Kerk. Toen lukte het na 700 jaar van totale islamisering, buiten o.a. vooral Catalonië en Baskenland En neen, zachtaardig zal het er wel niet aan toe zijn gegaan. De toverkollen Merkel en Clinton wezen gewaarschuwd!
*
Zachtaardigheid.! Dat was ook niet het geval in 1302, precies op deze 11de Juli, op een dg als vandaag. Waar de Vlamingen hun rechten heroverden. Om ze daarna voor meer dan 700 jaar opnieuw te verliezen. Precies dezelfde tijd als het Iberisch Schiereiland nodig had om de islammerij af e schudden. Het getal 700 kan niet symbolischer zijn…
*
Vandaag en morgen is er goed volk in huis. Vooral die éne die is komen overgevlogen helemaal van de overkant der Oceaan, met de Air Force One. Ik noem geen namen, anders vliegt heel de Hel weer naar mijn keel. De Euro-figuranten zijn in alle staten. Want D. T., zo heet die man, weet wat hj wil. Niet de Naaste Buur , Vadertje Rusland, is de vijand, maar de ‘volgelingen’ van de pedofiele woestijnroverhoofdman van 1400 jaar geleden.
Het heeft geen zin te feesten omdat dat nier politiek correct is. Dat kan pas veranderen nadat ons eigen Parement met ruime meerderheid afstand heeft genomen van de slavernij. Het staat zó te gebeuren als de twee Vlaams Nationalistische Partijen de steun krijgen van de Christen Democratie. Waardoor dit jaar we de laatste Vlaamse Hoogdag beleven als een onderdrukte meerderheid
De Gravenkapel in de O.L. Vrouwkerk in de Gulden Sporen Stad. Gebouwd rond 1370.
En zie: daar verschijnt nogmaals dat magische getal 7000. We moteen er eindelijk iets aan doen. Van uitstel komt afstel…
*

Geen opmerkingen: