donderdag 12 juli 2018

5045

*
5045 - NIEMAND IN EUROPA WIL DE GEWONE ALLEDAAGSE WAARHEID HOREN
*
Trump start Navo-top met aanval op Duitsland
*
Vandaag 11/7 om 10:07
*
Twee keeer Duitse roots... Komt het ooit nog ‘gut’ tussen die twee?
*
De Amerikaanse president Donald Trump heeft in Brussel meteen fors uitgehaald naar Duitsland. De relatie van Berlijn met Moskou is volgens hem ongepast.
Duitsland is volgens Trump volledig van Rusland afhankelijk voor zijn energievoorziening en zo een ‘gevangene van de Russen’, zei Trump in het kader van de Navo-top. ‘Het is erg ongelukkig dat Duitsland een grote deal sluit met Rusland over de nieuwe gasleiding Nord Stream 2. Wij moeten hen beschermen tegen Rusland, maar ondertussen geven ze wel miljarden en miljarden dollars aan Rusland. Dat is ongepast.’
*
Trump klaagde ook aan dat Duitse politici voor Russische energiebedrijven gaan werken nadat ze de politiek hebben verlaten. Ook dat noemde hij ongepast. Duitsland wordt volgens hem volledig gecontroleerd door Rusland.
Trump maakte de bedenkingen tijdens zijn eerste gesprek op de Navo-top - met Navo-secretaris-generaal Jens Stoltenberg - en zette daarmee meteen de toon. Dat de Amerikaanse president tijdens zijn ontmoeting met Stoltenberg het thema van de lastenverdeling binnen de Navo zou aansnijden, was verwacht. Maar de forse uithaal naar Duitsland is ongewoon.
Uitgaven
De VS zijn het al een hele tijd beu dat zij het gros van de Navo-rekeningen moeten betalen. De afgesproken drempel van 2 procent van het bruto binnenlands product (bbp) voor defensie haalt zo goed als niemand. ‘Dat nemen we niet meer’, zei Trump.
Duitsland zit aan 1,24 procent. Het plan van Duitsland om de uitgaven op te trekken naar het vooropgestelde Navo-doel van 2 procent van het bbp tegen 2030, is voor hem niet genoeg. ‘Duitsland is een rijk land. Ze kunnen dat morgen al doen.’
Het wordt een Navo-top vol verrassingen en onverwachte wendingen. Niemand weet met welk plan en met welke doelstellingen de Amerikaanse president naar Brussel is gekomen.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste
*
Al doen de zwaar oprukkende ‘populisten’ nog zo hun best, bij de politieke Machthebbers van dit Eurabië, zit men nog altijd radeloos met de handen in het haar, door het wegdeemsteren van hun ebbenhouten Halfgod Mo ô Bama. God bestaat niet meer, dus wordt er druk gezocht naar vervangers… Hoe zou men daar dan ook maar één positief woord over President Tromp over de lippen krijgen. Zij spreken zelfs niet over een President Trump (2 keer met Hoofdletter), maar zo minachtend mogelijk over president (kleine letter) Trump. Die op de Navo Top over hun ‘ongemakkelijke waarheden’ rondloopt met
Merkel, met ’n gezicht als een donderwolk…
*
Het is weer eens, als naar vaste gewoonte, roddeltante Schandaria die de kat de bel aanbindt. We hadden het kunnen denken. Echt de zoveelste les in vulgaire vooringenomenheid op de hen eigen manier. Zodanig vooringenomen, dat iedereen tussen de lijntjes door gemakkelijk snapt wat men daar stevig verborgen wilde houden. Namelijk dat Trump als diidesemd zakenman geen tijd wil verliezen door er doekjes om heen te winden. En dat juist tegen hen, de mummies, die gewend zijn te leven van de doekjes…
Merkel aan de schandpaal?
Dakannie! Want dat zou groepsbelediging zijn.
Dat is al jàààren bezig, dat veelzijdig dubbelspel met Rusland, dat nooit had mogen bekend worden. Moeten ze toch geweten hebben, dat Trump van alle details op de hoogte is, want hij en de Poet zijn toch beste maatjes! Hert spel van Merkel ligt nu open en bloot op de tafel. En geloof mij: het is geen mooi gezicht. Maar dat mens i dan ook halfslachtig, Rechts en Slinx tezelfdertijd. Tot in de toppen van haar tenen. Maar wel met twee linkerhanden. Ze moet maar dirven!
Enerzijds als goede vriendjes duistere zaakjes doen met de Poet en ondertussen anderzijds achter de rug van vriend en vijand, dapper profiteren van die domme Amerikanen om, in geval van, zonder ook maar éé cent te betalen, onder hun vleugels te mogen schuilen. Met Profeet-Messias Obbama zou dat nooit waar zijn geweest. Die zou, zoals altijd, gezwegen hebben dat het kraakt, om – knipoog - in ruil voor nog een paar miljoen Jihadisten meer naar Europa te mogen versluizen…
En al die tijd dan maar ruzie stoken om zoveel mogelijk van de ‘lidstaten’ bondgenoten in het harnas te jagen tegen Rusland. In de vermetele hoop daarmee de sympathie te verwerven van de islamwereld… Tot de rijpe appel hen in de schoot valt.
Benieuwd wat er in Ryad, Ankara of in Teheran hierover gedacht wordt. Want daar zitten ze nu met hun onverkoopbaar gasvoorraden. Dus nu nog wat meer gestook bij ‘de vrienden’ van de Nato om hen, in het voordeel van een nakende oorlog, tegen Poetin op te zetten.
En zie, daar is meteen de volgende reden om anti Rusland te zijn. Want stel U voor, die begint in Kaliningrad zijn verdediging voor te bereiden. Je reinste insubordinatie. Want nu dreigt men te moeten kiezen voor of tegen de veiligheid van het bondgenootschap met Amerika.. Met het Clinton Wife aan de knoppen was het al lang koekenbak geweest en lag half Europa nu al in puin. Genocide op alle Christenen inbegrepen.
Ha ja, want de massa voor de her-volking staat al met vele ongeduldige miljoenen, klaar om in te springen.
Gelukkig voor ons aller welzijn, is Trump iemand van de rechte lijn. Die zich houdt aan de gemaakte afspraken. Ook al omdat ‘America Firdt’ daar baat bij heeft. Met hem geen geflikflooi, om het even wat Merkel en Macroni (en vooral onze Nationale Sjarel) daarover denken. Klinkt het niet, zo botse het. Waarheid Boven Al!
Was men hier ’n beetje totaal vergeten! Wat alleen maar de diepere ziel van de islam bevestigt. Namelijk nooit, lijk in de slangenkil, het achterste van de gespleten tong laten zien. Hier bij ons en op onze kosten zichzelf ‘verrijken’ en ondertussen het mes in Uw rug planten. Inch’Allah.
Ach! Hadden we nu nog maar het Hasseltse jeneverwonder en Socialist Willibrod Claeskenszoon als Navo-Baas en secretaris-generaal, in plaats van die Jens Stoltenberg. Claeskenszoon, die wist met buitenlands aardgas luchtig om te springen. Gaten in de lucht! . Dat heeft ie al vele jaren geleden bewezen, door dagdagelijks per schip en over zee, hele scheepsladingen gas uit Algerië naar Zeebrugge te versassen. Goedkoop en aan huis geleverd. Nooit gezien, in die tijd toch niet. En prijsgunstig dat zoiets was. Goed voor het milieu en nog beter voor de maritieme tewerkstelling. De exacte bijzonderheden va de deal zijn toen wel achterwege gebleven, maar ‘de commers droei’ als nooit tevoren! Helemaal op socialistische leest geschoeid. Net als dat later ook gebeurde met de Agusta deal. Zakkelorim en we klappen er niet meer over.

*
Als dat nu finaal maar goed afloopt met die Navo Top, nu de punt er af is gezogen…. De Navo….

Geen opmerkingen: