maandag 23 maart 2009

3 DWAZE MAAGDEN ZONDER LAMP


DRIE DWAZE MAAGDFEN ZONDER LAMP (*)
Even terugkomen op een ‘oude’ Phara, namelijk deze van 12 Maart, waarschijnlijk door velen meer dan een keer bekeken bij ‘deredactie.be, afdeling Videaozone. Zeg nu niet dat wij (enfin, ik toch niet) dat gedaan hebben om die 3 vrouwelijke soldaten van Allah te her bewonderen. Wij hebben andere velletjes op onze zolder hangen! lijk ze in Antwerpen zeggen. Het was ons (mij toch) meer te toch om onze Fluppe bezig te zien en om ons te ergeren aan de ‘gelachtsloze’ maar duidelijke sympathie van de moderators.
De aanleiding om het verhaal van die 3 dwaze maagden te herkauwen, is het stukje van A. Griffon (http://agriffon.blogspot.com/ ) dat ik hieronder schaamteloos herneem, met de bedoeling dat het zoveel mogelijk gelezen wordt. Want, inderdaad, er is niets mooier dan 3 dwaze maagden die in hun hemd gezet worden. Denk aan Tinneke van Heule, ons maartje in zijn hemd…Als daarbij de (overigens lieve) moderatrice deze keer roemloos ten onder gaat bij de gewiekstheid van hem die ze wilde in het zand doen bijten door de bijtende spot van de 3 opgefokte en doorwinterde mediabeesten, dan kan de vreugde niet op!
In het Evangelie hadden de 3 dwaze maagden tenminste nog hun lampen (om klaar te zien) mee, ze hadden alleen niet gedacht aan reserve-olie en zo kwamen ze in het donker te zitten en aar de titel van de parabel. Deze 3 echter hadden niet eens een lamp bij! Zodat zij alleen geflatteerd konden giechelen toen de Fluppe in de kledij van een van hen de kleuren van Club Brugge meende te ontdekken. Of ze er onderdrukt uitzagen? was de kern van hun charge tegen ‘de griezel’ van het Vlaams Belang.
Een goed ingestudeerd nummer in ieder geval! Als cabaretiers staat hen nog een mooie toekomst tegemoet. Ze zijn inderdaad niet op hun bekje gevallen. Neen, een blayw oog van tegen de kleerkast te lopen, hebben ze nog niet. Misschien na de uitzending….Leuke voorzet, waarop de Fluppe niet meer kon (mocht) reageren. We eten immers dat het diens gewoonte is, de tegenstander af temaken met…het laatste woord!
Want voor soldaten in oorlogstijd is camouflage de meest gereide weg. U denkt toch niet dat Phara 3 slonzige wenende Moeders van Smarten zou opvoeren om voor de Leeuw (van Vlaanderen) te worden geworpen? Ik zou een vliegje willen zijn bij het eerstvolgend rapport en onderhoud imman-maagden, bij hun eerstvolgende instructie-leergang naar Turkije….
En wat ik vooral zou wensen, is dat er 3 Vlaamse maagden uit een van de vele combat-verenigingen die Vlaanderen telt, eens zouden mogen geconfronteerd worden in Nl, laat ons zeggen tegen het fenomeen ‘Weer De Leeuw’, maar dan met de vraag: wij zijn onderdrukt, ziet U dat niet! Wedden dat die De Leeuw na de uitzending zijn naam verandert in ‘De Hond’, af te beelden met een enorme muil en met de staart tussen de poten….
God wat heb ik genoten. méér van dat AUB! Zelfs iedere avond, in ‘prime time’want dan zie ik de Staatsvuiligheid in actie treden. Om te onderzoeken wat al die reisjes naar Allahs landen betekenen. Zouden ze, naast instructies halen, daar allen naartoe reizen voor de gezonde lucht? Wat is de frequentie van hun thuisland-reizen en door wie wordt dat betaald? Welke zijn daar hun verplaatsingen?
Lafaards kunnen dan maar beter sterven! ( Filip Dewinter de enige redder)

Phara dacht die twee of drie halal meiden Filip Dewinter wel aankonden.
Dus liet Phara het vrijwel alleen aan de ingepakte vrouwen om het programma te leiden, dan valt het minder op dat men Vlaams Belang politici enkel uitnodigt als er kan getrapt worden, en natuurlijk worden enkel vragen gesteld in verband met migratie/vreemdelingen, islam, en niet over economie, werkgelegenheid, gezondheidszorg begroting.
Ook daar hebben Dewinter en het Vlaams Belang een mening en een standpuntover, maar die worden om links sanitaire reden nooit gevraagd.
Kansje was er op een incident, en dus goede tv volgens de nullen. Maar het lukte weer niet. Filip is daar te glad voor, te ervaren door alle boksmatchen die hij heeft gewonnen met K.O. Zijn gebruik van de uitdrukking 'charmante dames', de moslima's duidend, komt daar uit zijn mond aan als een onzichtbare oorvijg. Maar ik merkte applaus in de zaal voor Dewinter’s uitsprak en standpunten, en zelfs afkeurende geluiden voor die van de halalslaven. Het publiek liet zich niet kneden en inpakken, en ik merkte aan de reactie van Phara dat haar dat ook was opgevallen. Lieven, die zat er als spek en bonen sidekick bij, en doet enkel zijn mond open als het op zijn papiertje staat.

Wat ik opmerkte, kon concluderen, is dat de banden met de islamwereld zeer goed onderhouden worden door regelmatige reisjes naar die verschillende heiligere landen, dus geen reisje naar het Karinthië van wijlen Jorg Haider. In de halal-landen, daar krijgen ze hun instructies, volgen ze cursussen om de jihad te voeren en Europa in te lijven met de steun van de linkse collaborateurs. Aannemelijk is dat ze dezelfde moskeeën bezoeken waar bommengordels ook als halal worden geprezen vanaf de kansel of minaret. Een van de meisjes hun voornaam is zelfs Jihad !.Jammer dat ze niet het beste fragment uit het filmpje met Hans Teeuwen toonden, of hun ontmaskering bij Sonja (nochtans ook een echte rooie).
Jammer ook dat men niet wat verder inging op het feit dat een van die vrouwen maatschappijleer onderwees Nederland, met hoofddoek !
Aan Filip Dewinter lag dit niet. Onmogelijk dat dit neutraal onderwijs is.
Ik zou haar les willen bijwonen, haar cursus eens willen lezen. Maar wellicht zal geen van de ouders hierover klagen omdat die waarschijnlijk ook allemaal moslim zijn, of linkse theeslurpers als Job Cohen.
En de pastoor, de woordvoerder van Daneels, wat zat die vijg daar eigenlijk te doen. Met wat wollige poco-woorden en zinnetjes zo eigen aan de tjeven, ontweek hij het debat, lei hij zich plat als de mat waarop naar mekka gebeden wordt. En de halalmeiden liepen zonder compassie en met de glimlach over hem heen. De helpende hand van Filip om zijn tanende, stervende kerk te verdedigen tegen de oprukkende perfide islam greep hij niet.
Filip, reik ze niet meer die hand.
Lafaards kunnen dan maar beter sterven!

P.S. aan de meiden van halal: Ik mag voor jullie hopen dat jullie geen maagd meer zijn de dag dat jullie naar de hemel gaan. Jullie weten toch welk lot die maagden beschoren is, niet? Daar maakt het niet meer uit hoeveel getuigen jullie hebben wanneer de martelaars zich komen tegoed doen aan al het maagdelijke vlees dat er op ze wacht.
Zou het daar met of zonder hoofddoek zijn?
Geplaatst door A. Griffon op 10:09 0 reacties Links naar dit bericht
Labels: Daneels, Filip Dewinter, halal, islam, jihad, moslims, Phara, vlaams belang, VRT
Daarop reageerde ik als volgt:
Beste,
Heb pas vandaag Uw (prachtig) artikel gevonden.
Vind het spijtig dat er geen Instituut bestaat (nog niet bestaat) die zo’n uitzending herkauwt met telkens de commentaar tussen gelast van ‘een van ons’…
Voor mijn part mag het zelfs een objectief waarnemer zijn die deze commentaar levert.
Als de slinkse bedoelingen van de nullen maar goed uit de verf komen.
Doe zo verder, in lengte van jaren. Wie weet beleven we het nog dat bedoeld Instituut weer afgeschaft mag worden, wegens niet meer nodig..Op 7 Juni kunnen we daar al mee beginnen…..
23 maart 2009 11:22

Voor de atheïsten onder ons: jullie weten niet wat U mist door de Bijbel niet te kennen. Al ware het maar om te kunnen verwijzen naar de Koran, die er een flauw afkooksel (!) van is. Welnu, de Bijbel staatvol met moordverhalen door Het Uitverkoren Volk tegen alle soorten en formaten van vijanden, en ontelbaar zijn de stories waarin verleidelijke (Joodse) dames hun God dienen door in het bed te verzeilen van de tegenstander(s). In de lagere school kon de Meester zo heerlijk lang dergelijke ‘vijandelijkheden’ beschrijven, waarbij, om maar één voorbeeld te vermelden, Saùsom wel de meest tot de verbeelding sprekende was. Zijn macht zat in zijn lange haren, maar in gevangenschap waren die geknipt….Door de listen ener verleidelijke schone mocht hij zijn forsballen op een dag komen demonstreren in het paleis van de Koning. Daar werd hij, uit voorzorg en om veiligheidsredenen, met iedere arm aan een pilaar gebonden…die hij (pointe van het verhaal) kon omver trekken, wat nietvoorzien was, zodat gans het koninklijk paleis instortte….Zo was die les in ‘Gewijde Geschiedenis’ toen al onrechtsreeks een wijze levensles. Hoedt U voor de listen en lagen van alle Eva’s ter wereld!.....Bovenal en in het bijzonder in tijden van oorlog!
(*) Ik ben ’n Pallieterke-lezer, al bijna 50 jaar. Heb daar een goed hart gekweekt, maar mijn slecht karakter is gebleven.
De dame Esmaa Alariachiis is een van de 3
en Wikipedia (zie aldaar) is terzake
deze Halalmeiden zeer leerzaam.

Geen opmerkingen: