donderdag 5 maart 2009

ADVOCATENTAAL EN KROMSPRAAK

ADVOCATENTAAL EN KROMSPRAAK
Maestro Juris RAZA, Ahmed, Rachid, Haroon, of Mohammed of iets dergelijks van voornaam, schijnt een advocaat er zijn aan de balie ergens in Nederland….Wat meteen bewijst dat men daar niets heeft tegen allochtonen die wensen hoger op te geraken. Maar dan blijkt het spreekwoord weer bewaarheid te moeten worden: als niets komt tot iets, dan kent iets zichzelven niet…..
Bijt die kwast dan niet in de hand van wie hem voedt? Allemaal omdat er eindelijk iemand opstaat, die durft zeggen wat wij, de zwijgende meerderheid, allen denken. Simpel gesteld: aanzetten tot geweld is strafbaar. Ook bij ons. Iemand ophitsen tot het vermoorden van de medemens is altijd en overal strafbaar. Dat weet het kleinste kind. En wat zegt Wilders? De Islam en de Koran zelf zetten aan tot moord, dat moet dus ook verboden worden.
Kleine nuance. De islam en de Koran zetten hic et nunc nog niet aan tot moord. Maar wat niet is kan nog komen. Voortgaande op buitenlandse voorbeelden echter, is het beter te voorkomen dan te genezen.
Kleine nuance. En de Bijbel dan? De Bijbel hangt aan elkaar van moordverhalen….Inderdaad. De Bijbel is niet meer dan der mensen spiegel, maar zet niet aan. Hitst niet op. Heeft dat nooit gedaan, in al die duizenden jaren. De Bijbel is dan ook besloten met Het Nieuwe Testament, waarvan het eerste en grootste gebod luidt: bemint Uw evennaaste.
Kleine nuance. De Inquisitie. Volkomen juist. Maar dat is voltooid verleden tijd. En bij de Islam slachten ze elkaar iedere dag nog af….
Kleine nuance. De Kruistochten. “Meester, Meester, hij is begonnen’…..Wie was er eerst: de kip of het ei? Terwijl we nu weten dat de eigenlijke drijfveer meestal om gebiedsuitbreiding ging met de godsdienst als voorwendsel.



Maar laat ik Het Vrije Volk aan het woord

"Noem mij iemand die respect kan opbrengen voor Adolf Hitler" vraagt Raza - zelf moslim - retorisch. Wilders zaait haat tegen moslims. Hij probeert mensen met een ander huidskleur of geloof te reduceren tot dingen, tot nummers. Alsof het geen mensen zijn. Precies zoals Hitler dat deed met de joden."


The Art of taqiyya
"Noem mij iemand die respect kan opbrengen voor Adolf Hitler?", vraagt advocaat Haroon Raza retorisch. Nu wil het euvel, dat bij het stellen van een retorische vraag, in het algemeen, het antwoord erop al bij voorbaat in de vraagstelling zelf besloten ligt. Dus degene die zich van deze stijlfiguur bedient, laat voor zichzelf geen twijfel en stelt zijn intellect domweg tevreden met een tautologie: het is zoals het is en elk ander nog mogelijk antwoord komt domweg nicht im Frage.

Ogenschijnlijk vanzelfsprekend moet alles wat er vervolgens op volgt 'dus waar zijn'. Zo ook de bewering volgens Haroon Raza 'dat Geert Wilders haat zaait tegen moslims, precies zoals Hitler dat deed tegen Joden.' Maar in de regel ligt onder datgene wat mensen boven elke twijfel verheven achten, vaak een addertje verscholen. De uitspraken van Raza over Geert Wilders vormen daarop geen uitzondering.

Hij zegt: 'Wilders probeert mensen met een andere huidskleur' - welke huidskleur geeft Raza niet aan! – 'te reduceren tot dingen, tot nummers'.

Omkering van de bewijslast
Welnu hier bijt de slang zich in zijn eigen staart. Moslims kunnen volgens Raza niet los worden gezien van huidskleur, hetgeen dus volgens zijn definitie onvermijdelijk lijdt tot verschillen in ras op grond van huidskleur. En terwijl hij Geert Wilders impliciet tracht weg te zetten als racist, veroordeelt hij zichzelf bij het hanteren van deze definitie expliciet tot racist.

En dat is dan eigenlijk ook wel logisch, want anders zou hij geen moslim zijn volgens de definitie die we hiervoor in de koranische rassendoctrine kunnen ontwaren. Over de vraag of dit nu eigenlijk de bedoeling was van Raza, toen hij uit platvloerse profileringsdrang de media inschakelde, kan alleen hijzelf uitsluitsel geven.

Feit is wel dat meneer de advocaat - die ook al een van de mensen was, die het middels een uitspraak van het Amsterdamse hof voor elkaar heeft gekregen, dat justitie Geert Wilders alsnog moet vervolgen - graag aan de weg mag timmeren. Zo zegt hij: "Over vijf jaar ben ik nummer 1-advocaat van Nederland!" Toe maar, door valse bescheidenheid wordt meneer de advocaat niet gehinderd.

Het recht op weerwoord
Maar een ieder die zichzelf het recht op weerwoord niet laat ontnemen, zal zich door om het even welke advocaat van de duivel, niet op voorhand de mond laten snoeren. En zal zich dus evenmin door Raza, een volbloed shariacraat, knollen voor citroenen laten verkopen. Hij zal zijn volle verstand gebruiken en zelf onderzoeken wat waar is over de aantijgingen jegens Geert Wilders en wat er, onder de banier van list en bedrog, allemaal met de haren bij wordt gesleept.

En zo kan hij inmiddels weten, dat er ruim een miljard mohammedanen zijn, die veertien eeuwen na diens verscheiden nog steeds een schijnheilige valsmunter, rabiate Jodenhater en een van de meest omstreden grondleggers van de latere nazi-ideologie, profeet Mohammed, vijf keer per dag in opperste devotie de hielen likken.

Of je moslims nu wel of niet als een ras dient te bestempelen, experts inzake rassentheorieën zijn nog steeds niet in staat gebleken hierover een eensluidende definitie te formuleren. Feit blijft dat de koran een blauwdruk levert voor een van de meest taaie en kwaadaardigste rassendoctrines: het 'moslim über alles principe'…

De koranische rassendoctrine leert vanuit een apodictische superioriteit: er bestaat geen groter godsgeschenk dat ooit de mensheid in de schoot werd geworpen dan de vrome moslim. Een ongebreidelde grootheidswaan die door aanbidders van profeet Mohammed van generatie op generatie welhaast recessief wordt overgeërfd.

En aldus ontkiemt in beginsel in de ziel van elke nieuw geboren moslim het zaad dat, geheel conform de boodschap van profeet Mohammed, uitgroeit tot een ideologisch geloofsplicht die leert: "Ik roep u en uw leger op tot Allah, Degene die alle respect en achting waard is. Ik heb mij hiermee verlost van mijn plicht Zijn boodschap en advies over te brengen."

Oorlogsapologie van profeet Mohammed
Inch' Allah!: "Ik belegerde, plunderde en onderwierp. Mijn leer van de Heilige Oorlog brengt de zegenrijke gedachte, waarbij uiteindelijk elk ander ras het onderspit zal moeten delven.

Het is de ontzagwekkende gedachte aan het wereldwijde islamitische Rijk: degenen die zich haar niet onderwerpen, zijn gedoemd, allen die haar in vrome vastberadenheid aanvaarden, zullen uiteindelijk tot de totale wereldheerschappij zijn uitverkoren. Ik verkondig u de leer van de Gewapende Jihad, die uit erbarmen aan elke niet-moslim het recht voorbehoudt zichzelf te islamiseren of anders, te elimineren, oftewel *aslim taslam.

Een goddelijke act van opperste genade en voorzienigheid mij rechtstreeks gezonden uit de boezem van Allah: als een zegepraal die gepaard zal gaan met een tot dusver ongehoord wapengekletter. Opgeluisterd met een daverend trompetgeschal waarmee de Westerse beschavingsorde en elke andere staat van duisternis met een krachtige klaroenstoot van de wereld zal worden weggevaagd."

Het vergt bepaald geen bovenmatig historisch besef, om voor onszelf vast te kunnen stellen, welke megalomane griezels zich aan deze islamofascistische geloofsdictaten doorheen de tijd allemaal schatplichtig waanden. Het mag daarom als een gotspe van opperste orde worden beschouwd, dat nu net een van de vele "duivelsadvocaten" van de profeet en Jodenhater Mohammed, moslims anno nu vergelijkt met de Joden van toen die door Adolf Hitler met miljoenen tegelijk over de kling zijn gejaagd.

Onderwijl timmert de advocatuur van Allah gestaag aan de weg. Zij weet zij zich geflankeerd door een fanatiek oprukkende myriade van letterknechten en salafisten en grijpt ten faveure van de sharia elk mogelijk precedent aan, op grond waarvan zij de pijlers onder ons democratisch rechtsstelsel vandaan kan zagen!

*aslim taslam: 'als je je overgeeft, word je niet gedood', ook te vertalen als 'indien je moslim wordt, blijf je behouden'. (Utrecht lezing Hans Jansen; bekijk film vanaf min. 0:7.00 t/m 0:7.25)
Bron Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: