maandag 30 maart 2009

LIEVE ALLOCHTONEN VOOR LINKS


LIEVE ALLOCHTONEN VOOR LINKS
Waarschuwing.
Onderstaand artikel is stralende diamant-pure propaganda uit het lijfsblad van de Partij der Onkreukbaren. Aandachtige lectuur kan dus Uw geestelijke gezondheid schaden, met als gevolg racistische neigingen en het onderdrukken van Uw natuurlijke behoefte aan vrije meningsuiting..
Wat ook zou kunnen, is dat U instemmend knikt, want nieuw zal deze materie voor niemand zijn.
Ik hoop voor U, Uw kinderen, Uw kleinkinderen en hun kinds kinderen, dat U op 7 Juni de juiste beslissing zult nemen. En denk er aan, als U in het kieshokje staat, dat daar een groot oog in een driehoek, zoals vroeger in de Vlaamse huiskamers hing, toekijkt: God ziet U. Hier vloekt men niet!...
Allochtonen stemmen rood


30.03.2009 10.41u - Het stemgedrag van allochtone leerlingen in Brussel wijkt sterk af van het stemgedrag van autochtone leeftijdsgenoten. Dat blijkt uit een studie van Céline Teney en Dirk Jacobs (ULB). Zij ondervroegen laatstejaarsstudenten die in 2007 voor het eerst gingen stemmen en aangaven voor een Franstalige partij te stemmen. De onderzoekers wilden ook nagaan of en in welke mate het stemgedrag bepaald wordt door origine. De resultaten bevestigen wat iedereen al wist, maar we zetten de cijfers nog eens op een rijtje.

Céline Teney en Dirk Jacobs vergeleken vier categorieën: kiezers van Congolese, Marokkaanse, Turkse en Belgische origine. Wat blijkt? De MR doet het niet goed bij allochtone kiezers. Linkse partijen halen in die hoek wél veel stemmen. Jongeren van Congolese origine stemmen vooral op het cdH, de partij van Joëlle Milquet (12,9 % meer dan het gemiddelde). De PS moet het vooral hebben van Marokkaanse (+ 16,5 %) en Turkse kiezers (+ 17,8 %). Bij Belgische jongeren scoort de partij opvallend slechter (- 10,7 %).

“Nu de verkiezingen in aantocht zijn, zullen deze resultaten de hoofdkwartieren van de partijen ongetwijfeld stof tot nadenken geven”, besluiten de onderzoekers. Dat zal wel. “De sterke score van PS en cdH bij de bevolking van allochtone herkomst, verklaart wellicht voor een groot deel de houding die deze partijen innemen in het regularisatiedossier”, merkt De Standaard scherp op. “De partijen die voor een brede regularisatie zijn, zijn exact de partijen die hopen dat die nieuwe Belgen hun electoraal resultaat kunnen versterken.”

Inderdaad. Dat geldt trouwens niet alleen voor Franstalig België, maar ook in Vlaanderen. De grenzeloze tolerantie van socialisten en groenen voor vreemdelingen, asielzoekers en illegalen is niet alleen het gevolg van ideologische verdwazing, maar ook en vooral van platte electorale berekening. Het ‘vreemdelingenlegioen’ moet de uitgedunde rangen en de bressen in hun traditionele kiespubliek weer opvullen. En daarvoor zijn álle middelen goed.

Geen opmerkingen: