dinsdag 3 maart 2009

TREK EEN STREEP DOOR BELGIE

Onderstaande cryptische boodschap is afkomstig van de TAK-vrienden.
Pas op! We mogen geen staatseigendom beschadigen…
Maar een beetje vroegtijdig de puinen helpen opruimen, dat mag toch? Is zelfs kostenbesparend voor de Nieuwe Staat die er zit aan te komen….
Meisjes en jongens: hou het ludiek, want deze voorwerpen (plaatnaamborden) zullen binnenkort op de antiek- en rariteitenmarkt veel geld waard zijn. .Als curieusum om in de tuin te planten bijvoorbeeld. Er mag er geen een blijven staat, want de franscouillons zijn bekwaam ze voor zichzelf te gebruiken. Door ze desnoods te overschilderen. Met hun nieuwe slogan :”Eldorado der Nederlanden”….
Deze keer zou Kamagurka nuttiger werk kunnen doen met zijn tractor en witsel-strooimachine….Een streep van 5 meter breed, déinfecterend voor iedereen die Vlaanderen binnenkomst van uit dat Eldorado…

Trek een streep door België
Over iets minder dan 100 dagen trekken we naar de stembus. Terwijl dialoog na dialoog mislukt, terwijl Franstalig België aanspraken blijft maken op stukken Vlaanderen en de ene na de andere operatie beschadiging opzet, zijn er nog steeds politici die aan België blijven vasthouden. Het wordt de hoogste tijd dat ook zij een streep door België trekken.
Om hen dat duidelijk te maken, lanceren we met TAK de campagne "Trek een streep door België". Bedoeling is om tussen nu en 7 juni op zoveel mogelijk plaatsen de taalgrens in de "verf" te zetten en letterlijk een streep door België te trekken. Surf zeker eens naar de voor deze aktie opgezette webstek trekeenstreepdoor.be voor een volledige beschrijving van de aktie en vooral spring zelf in de wagen richting taalgrens en help ons de streep door België te vervolledigen...

Geen opmerkingen: