maandag 23 maart 2009

KAUF NICHT BEI JUDEN


KAUF NICHT BEI JUDEN

Duitsland 1933
=
Frankrijk 2009: bekijk deze opnames
Antisemieten halen Israëlische producten uit de supermarkt van Carrefour
***********************************************

Redaktie, Ik denk dat de beelden voor zich spreken. De geschiedenis herhaalt zich en iedereen kijkt toe: Duitsland 1933 en Frankrijk anno nu, maar voor Frankrijk kan men inmiddels ieder land in Europa invullen. J. H. Kruijer
________________________________________
Naschrift: het is niet bekend of er betaald is voor de weggehaalde producten, maar gezien het doel van de 'actie' is dat onwaarschijnlijk. Maar zelfs als er wel betaald zou zijn: het binnenmarcheren van een supermarkt, het houden van een zitdemonstratie en toespraken waarin wordt opgeroepen tot een boycot tegen bepaalde landen valt niet onder het demonstratierecht. Een supermarkt is een geen publiek eigendom, maar particulier eigendom. De eigenaar stelt zijn bedrijf slechts open voor klanten, niet voor demonstranten.

Carrefour heeft net zoveel recht om demonstranten de toegang te weigeren als het recht heeft om marktkooplui die in de winkel van Carrefour concurrerende producten willen aanbieden te weren. De politie dient in zo'n geval op te treden om Carrefours eigendomsrechten te beschermen.

Strikt genomen hebben de demonstranten bij handhaving van eigendomsrechten slechts het recht om de schappen met Israëlische producten leeg te kopen. Dus netjes afrekenen aan de kassa a.u.b en geen zitdemonstraties en geen toespraken. Die houd je maar op publiek terrein.

Of Carrefour überhaupt geprobeerd heeft om iets te ondernemen, of dat het de politie was die in gebreke bleef is ons niet bekend. Maar Carrefour moet niet vreemd opkijken als de volgende keer alle alcoholische dranken en niet-halal vlees uit de schappen worden verwijderd.

Feit is dat links sinds eind jaren zestig de definitie van 'vreedzame actie' en het 'vrije recht van demonstratie' voortdurend heeft weten op te rekken.

Lees The Cashing-in: The Student Rebellion uit Capitalism The Unknown Ideal er maar op na.

J.H. Kruijer 20 maart 2009
In Het Vrije Volk.

Voor dagelijkse oorlog ophitsing van de Arabische wereld tegen Israël en het Westen: zie ook en de aldaar uitgeschreven wachtwoorden.

http://www.europalestine.com/

Vooraleer U verder leest, of afsluit:

U heft toch gekeken naar de plundering van deze Carrefourwinkel die aangekondigd werd bij het begin van het artikel in Het Vrije Woord (hierboven)? Het zijn beelden die niet moeten onderdoen voor het weekoverzicht van Cinema Pathé ten tijde van Hitler-Duitsland wanneer de ‘spontane’ Jodenhaat tot uitbarsting kwam.

De video is hallucinant en voorspeltn niets goeds voor niemand. De bruine haatbaarden en de opgezweepte bruine vrouwen (zonder kopvod?!) in groene T-shirts met zwart opschrift (de Arabische kleuren) PRO PALESTINA en BOYCTT ISRAEL die de rekken leegplunderen en de winkel overweldigen, zijn zo goed als zeker een vooruitblik op wat ons te wachten staat….zodra de Muzelmannen zich een beetje in de meerderheid beginnen te voelen, en van zodra hen dan een vinger (wereldwijd) in de weg wordt gelegd.

Inderdaad, het gaat om de voorbereidingen van een Grote Oorlog, waarvan ZIJ zoals de mannen en de vrouwen in die Carrefour, de vooruitgeschoven pionnen zijn, en waarvan het Westen weigert de werkelijkheid te zien.

Inch’Allah, Filip! Uw boek moest 30 jaar vroeger gepubliceerd zijn, en daarvoor draagt de Führer van de Afgeleefden een afgrijselijke verantwoordelijkheid. Want die kan niet zeggen: ‘dass habe ich nicht gewusst’!

Geen opmerkingen: