donderdag 5 maart 2009

WILDERS VERWEER

WILDERS VERWEER
Aangezien er tussen Zuid- en Noord Nederland nog tot verder order voorlopig staatsgrenzen staan, zullen we gewoon wat in Staats-Nederland gebeurt, opslaan op onze vast schijven. Met later, in voorkomend geval, de datums en de namen te wijzigen, kan dat dan dienen voor ons. We zullen zelfs in het voordeel zijn, want er zullen al Gerechtelijke Precedenten bestaan die we als leidraad kunnen gebruiken. Tenzij de rechtstaal bij ons ondertussen weer niet meer het Nederlands zou zijn, maar het Frans, of, God-betere-het, het Arabisch….
Tenzij van onze eigen Grote Verstanden eindelijk hunne Eurocent zal gevallen zijn. Na de verkiezingen van 7 Juni e.k. bijvoorbeeld.
Moszkowicz: Hof verdraait uitspraken Wilders
donderdag 5 maart 2009 07:31
Het gerechtshof in Amsterdam baseert zich op onvolledige en verdraaide uitlatingen in de vervolging van Geert Wilders. Aan de PVV-leider zijn uitspraken toegeschreven die hij nooit heeft gedaan.
Bram Moszkowicz vecht de aanklacht tegen Geert Wilders aan
Dat staat in het verzoekschrift dat zijn advocaat Bram Moszkowicz heeft ingediend bij het gerechtshof, zegt Wilders tegen De Telegraaf.
Moszkowicz wil de vervolging ongedaan maken en verzoekt daarom de procureur-generaal bij de Hoge Raad om 'cassatie in het belang der wet' in te stellen tegen het bevel.
Citaten
'Dit is een heel principiële kwestie die het belang van mijn zaak overstijgt,' zegt de advocaat van Wilders.
Moszkowicz heeft fouten die het gerechtshof in zijn ogen heeft gemaakt op een rijtje gezet. 'Hij deelt daarmee een mokerslag uit,' zegt Wilders in de krant.
Cassatie
Wilders vindt dat het hof de plank volledig mis slaat. In de aanklacht staat dat Wilders gezegd zou hebben 'geen islamieten meer in Nederland', terwijl hij zelf zegt dat hij in werkelijkheid zei 'geen islamieten meer Nederland in'.
De PVV-leider hoopt dat de stap van Moszkowicz leidt tot cassatie. Bovendien zegt de advocaat dat een van de klagers geëmigreerd is en daarom niet-ontvankelijk verklaard had moeten worden.
Door Maartje Willems
Slechts één enkele reactie van de vele. Want Elsevier filtert niet, zoals de meeste bladen doen in Vlaanderen…..@ Charles op donderdag 5 maart 2009 12:25

Wilders zegt niet zomaar, dat de koran verboden moet worden. Zo wordt het weer gebracht door de linkschmensch.
Hij zegt, dat die op dezelfde gronden al Mein Kampf verboden moet worden. Dat is toch een nuanceverschil.

Persoonlijk vind ik dit soort verboden niet nodig. Liever zou ik zelfs liever de koran als verplichte leesstof instellen. Dan gaat een gezond iemand daar vanzelf van walgen.

Overigens is Mein Kampf in Turkije een bestseller en ook in andere islamitische landen favoriete leesstof.
Vergeet niet, dat de groot-moefti van Jeruzalem, een vriend van hitler, diens werk destijds wilde afmaken.

http://www.vecip.com/default.asp?onderwerp=301

Iets dergelijks wordt gesuggereerd over de vergelijking met de Donald Duck.
In feite zei hij, dat als je de haatpassages uit de koran scheurde, je een boekje overhoudt met de dikte van de Donald Duck.
Bron Elsevier Mail.

Geen opmerkingen: