zaterdag 14 maart 2009

STEM VOOR EEN ONAFHANKELIJK VLAANDEREN




Voilà, de nieuwe vlucht om in Juni te gaan kiezen is, sedert gisteren, geboekt. Ryanair rekent mij welgeteld € 0,0 aan voor mijn ticket, maar moet € 48,- in rekening brengen voor allerlei kosten, hoofdzakelijk voor de fuel-toeslag, waaruit men dus terecht mag besluiten dat de Arabische wereld voor minstens € 40,- per passagier en per vlucht er beter van wordt. Inderdaad, op een sluipende manier worden we ‘onderworpen’ aan de Islam, dat is het Arabisch voor onderwerping. Wij betalen zelfs voor onze eigen onderdompeling in de slavernij, zoals nog nooit één slaaf zijn eigen kettingen heeft moeten bekostigen….
In toepassing van de taalwet – in Vlaanderen Vlaams- zou men dus niet meer mogen spreken van de Islam, maar van de Onderwerping..Europa wordt niet ge-Islamiseerd, maar Onderworpen…
Rome-Charleroi, heen en terug, maakt ons € 48,- armer van ons mager pensioentje als zelfstandige, maar levert 2 (twee) stemmen méér op voor Vlaanderen. In de euforie van het ogenblik was confrater http://blog.seniorennet.be/vlaanderen_vrij/ vandaag dus de juiste man op de juiste plaats op het juiste ogenblik, met zijn oproep om voor Vlaanderen te stemmen. Volgaarne verspreid ik deze boodschap dus verder, in de hoop op een volgende Zwarte, maar dan ook pikzwarte zondag. Wie dit leest, neme de moeite de oproep hieronder te kopiëren, en te doen als ik: een bijzondere mail naar Uw compleet adressenbestand.
Want weet, dat de Partij der Onkreukbaren door onze zichzelf o zo democratisch noemende kleurpartijen, overal uitgesloten wordt, en dat geen enkel dagblad of tijdschrift (uit vrees voor de gevolgen?) betaalde publiciteit van het Vlaams Belang, nochtans ons Aller Belang, durft opnemen. De dijk van het ‘cordon sanitaire’ staat op springen: als U wilt zijn NVA en Vlaams Belang morgen zo goed als in de absolute meerderheid, en staan Leterme, Bart Somers en Caroline Genez voor altijd bij het groot huisvuil, waar ze thuis horen.
Ik richt mij vooral tot de West Vlamingen onder ons: de schandvlek op het Iepers blazoen van durvende vechters, is voor altijd besmeurd door de verkochte maar mislukte nobiljon Leterme. Vooral op hem en op zijn partij van schaamteloze woordbrekers moeten wij revanche nemen. Deze keer geen 800.000, maar zelfs geen 8.000 stemmen meer! En zeker geen leeuwenvlaggen meer omtrent, alleen nog de stokken, om hem en zijn trawanten als met bezemen weg te jagen!



Beste Vlamingen,

Dit is een duidelijke oproep van het Comité Vlaanderen Onafhankelijk om bij de verkiezingen voor het Vlaams Parlement op zondag 7 juni massaal voor kandidaten te stemmen die zich er toe verbinden de Vlaamse onafhankelijkheid te promoten, voor welke partij zij ook kandidaat zijn.

Het Vlaams Parlement is voor onze toekomst uitermate belangrijk. Het Vlaams Parlement en de Vlaamse Regering hebben immers de opdracht, het geld en dus de macht om een ambitieus plan te realiseren voor werk, welvaart en welzijn zodat de gevolgen van de crisis in Vlaanderen snel en efficiënt kunnen worden bestreden en een nieuw élan naar de top van welvaart en welzijn kan worden ingezet.

Vlaanderen heeft van de federale regering niets te verwachten (zie o.a. het KBC dossier). De federale regering (met de Vlamingen in de minderheid) knoeit maar wat aan maar is niet meer in staat iets zinnings te ondernemen. De federale regering heeft geen geld en dus geen macht. Er is een machtsvacuüm en een totale politieke blokkade. Het bestaan van een chronisch chaotische federale regering is bovendien schadelijk voor Vlaanderen en bedreigt onze welvaart en onze toekomst.

Vlaanderen heeft geen federale regering meer nodig. Vlaanderen moet op korte termijn als een volwaardige onafhankelijke staat in Europa zelf zijn eigen weg gaan. Een beslissing daaromtrent is urgent. De mislukking van het Vlaams Kartel en het débâcle rond de staatshervorming tonen overduidelijk aan dat alleen een onafhankelijk Vlaanderen een uitweg biedt voor een betere toekomst. Wij kunnen het: het is onze verantwoordelijkheid om het dan ook te doen.
Comité Vlaanderen Onafhankelijk
Werkendam 43 2360 Oud-Turnhout
E-post: info@vlaanderen-onafhankelijk.be
Webstek: www.vlaanderen-onafhankelijk.be
Bron: http://blog.seniorennet.be/vlaanderen_vrij/

Geen opmerkingen: