zondag 15 maart 2009

ISLAMISERING OF EUROPEANISERING


ISLAMISERING OF EUROPEANISERING
Uit het maandblad van het Vlaams Belang eens te meer een paar pareltjes die in ons aller belang zijn, maar door de Oude Media ‘vergeten’ worden. Indachtig het spreekwoord dat ‘de kraaien het uitbrengen’ helpen wij bij deze een paar pareltjes den volke kond te doen.
Elk zegge het voort!
GESUBSIDIEERDE ISLAMISERING
Tot op heden werden in Vlaanderen zeven locale islamitische gemeenschappen erkend. Uit het antwoord op een vraag van Vlaams Parlementslid Wim Van Dijck blijkt dat tegen april nog eens zeventien moskeeën in aanmerking zullen komen voor erkenning en dus voor financiële ondersteuning door de overheid. De uitleg van de Vlaamse Regering dat met de subsidiëring van moskeeën een ‘Vlaamse islam’ zal ontstaan, is complete onzin. De ondersteuning en financiering van de islam zal niet leiden tot de europeanisering van de islam, maar wel tot de islamisering van Europa.

Gesubsidieerde hangmat

Wallonië krijgt jaarlijks miljarden euro’s van Vlaanderen en Europa. Een mens vraagt dan zich af wat er met al dat geld gebeurt en hoe het ondertussen gesteld is met de economie bij onze zuiderburen. Recente werkloosheidscijfers geven alvast een ontnuchterend antwoord:
4.702 Walen trekken al meer dan twintig jaar een werkloosheidsuitkering.
5.765 Walen stempelen langer dan vijftien jaar,
10.502 langer dan tien jaar en
22.707 langer dan vijf jaar.
De cijfers roepen ook in Wallonië vragen op. Zo stelde Willy 8orsus, Waals parlementslid voor de MR de werking van de FOREM (de Waalse VDAB) in vraag.
Borsus zelf zit trouwens niet in de statistieken. In 2006 had hij naast zijn parlementsmandaat nog 27 andere mandaten, waarvan 10 betaald.



CORRUPTIE EN HYPOCRISIE
Anne-Marie Lizin had het wat te bont gemaakt met liet gebruik van haar Visa-kaart van het ziekenhuis waar ze voorzitster van de raad van bestuur was. Ze betaalde er onder andere 23 buitenlandreizen mee, naar eigen zeggen omdat ze in de polItiek op de hoogte moet zijn van wat erin het buitenland gebeurt. Nu werd ze door de PS aan de deur gezet. We vragen ons echter af waarom de PS nu pas ingrijpt als de misbruiken al in 1999 begonnen. En wanneer volgt een onderzoek naar Michel Daerden en zijn zoon voor het gesjoemel met hun revisorenkantoren? En wanneer begint het onderzoek naar advocaat Marc Uyttendaele, echtgenoot van Laurette Onkelinx, die verdacht veel overheidsopdraditen binnenrijft? Zou de PS ineens de partij van de propere handen geworden zijn? We vrezen van niet. In juni zijn het verkiezingen en de PS probeert zich nog gauw een zuiver imago aan te roeien. De PS is niet alleen een corrupte maar ook een bijzonder hypocriete partij.

Geen opmerkingen: