zaterdag 28 maart 2009

DUITSE FITNA IS KOMENDDUITSE FITNA IS KOMEND
Zou het kunnen dat ‘de zwijgende meerderheid’ eindelijk aandurft te spreken?
En wat als er, als verwittiging, weer bommen afgaan? Of mensen ritueel geslacht worden? Zullen de ogen van de ‘politiek correcte Grote Geesten’ die Europa leiden, dan eindelijk opengaan? Of wacht men op de vonk die het alles verterend vuur doet ontstaan?
Eerder zou ik denken dat die Grote Geesten zich nu al inleven in de woerstijn-atmosfeer: de kop in het zand steken….
E.J. Bron 27 maart 2009

Na ongeveer twee maanden durende filmopnames gaat de islamkritische film van de Duitse Pro-Beweging, die door Turkse media al de ”Duitse Fitna” wordt genoemd, in het kader van een persconferentie in Keulen op 31 maart in première.

De 13 minuten lang durende film, die als reclamefilm voor het anti-islamiseringscongres op 9 mei a.s. werd geproduceerd (http://www.kongress.pro-nrw-online.de/), moet naar het voorbeeld van de Nederlandse islamcriticus Geert Wilders taboethema’s zoals de onverenigbaarheid van de islamitische ideologie met onze grondwet verduidelijken. Maar ook de schandalige gebeurtenissen van 20 september jl. in Keulen passeren nogmaals de revue.

Turkse media zoals het, dicht bij de AKP staande, dagblad ”ZAMAN” (dat ook in Duitsland gratis wordt verdeeld) hebben al voor de openbaarmaking van de islamkritische Duitse Fitna-film gewaarschuwd. Hierover zegt Pro-Köln voorzitter Markus Beisicht:

”Voor ons, als overtuigd democraten, zijn essentiële delen van de islamitische ideologie onverenigbaar is met onze grondwet. De radicale immigratie-islam staat haaks op ons mensbeeld en op onze democratie. Een voorbeeld is de ongelijke behandeling van man en vrouw. En bij alle hoffelijkheid tegenover de mensen uit andere culturen dient toch duidelijk gezegd te worden: de islam mag noch in Duitsland noch in Europa de nieuwe dominante cultuur worden.
Het gevaar van de islamisering is niet alleen een Duits, Frans, Nederlands of Vlaams probleem, het is veelmeer een totaal Europees probleem. Overal in Europa eisen niet tot integratie bereid zijnde immigranten meer en meer concessies aan hun religie. Wat ze eisen, is tolerantie, wat ze willen, zijn islamitische parallelsamenlevingen midden in onze steden. Parallelsamenlevingen, waarin geldend recht geïgnoreerd en onze cultuur met voeten getreden wordt.
In plaats van de gemeenschappelijke Europese fundamentele waarden tegen deze uitwassen te beschermen, geeft de politieke klasse in de Bondsrepubliek onder de dekmantel van godsdienstvrijheid en verblind door multicultiwaan toe aan de eisen van de islamisten. Van de eigen bevolking verlangt men echter dat ze vrijwillig en onder het opgeven van haar identiteit een minderheid in het eigen land wordt.
Hiertegen mobiliseren wij de mensen, ook met dit filmproject. Geert Wilders heeft ons overigens op indrukwekkende wijze voorgedaan hoe men met een islamkritische film bij de burgers kan scoren.”

(E.J. Bron: de hele film kan men op dinsdag a.s. zien op de website www.pi-news.net)

Bron: www.pi-news.net

Bovenstaand artikel werd uit het Duits vertaald door:

E.J. Bron in Het Vrije Volk
in

Geen opmerkingen: