woensdag 18 maart 2009

VERZWEGEN BILATERALE VERDRAGEN



Ik bid de hemel dat er nog een paar van dergelijke feitjes (zie hieronder) aan het licht komen vòòr de verkiezingen, want wat geldt voor Nederland, zal wel gelden voor de meeste landen van Europa. Zou dat niet helpen om de ogen te openen van veel kiesvee, die nu uit kuddegeest stemt op de smoelen van de kleurpartijen….
Veel wordt duidelijk! De Muzelmanse onbeperkte ‘kinderzegen’, de altijd frisse aanvoer van ginds op onze kosten opgevoede Turken of Marokkanen, de zo geroemde ‘integratie’ die maar blijft mislukken, enz…
Neem daarbij de ‘losse administratie’ in die landen, meestal geschreven in macaroni-slierten, die wie weet, dezelfde kindjes in verschillende gezinnen laat ‘geboren’ worden – want, begot: wie let daarop! Toen wij klein waren, moest ons moeder ook dikwijls een buurjongen of buurmeisje van tafel naar huis wegsturen: er was er een teveel als ze de koppen telde…Blijkens ongecontroleerde (en oncontroleerbare) geruchten bestaat dat susteem van denkbeeldige aanwezige kinderen in de klaslokalen nog altijd in Wallonië. Zou goed zijn voor het toekennen van hogere subsidies, wat toch een lovenswaardig doel is.
Heilige Lewie van Leuven! Gij hebt ons wel leren leven met ‘kraaien op een stort’, maar in Uw almachtige linkse wijsheid hebt U nagelaten ons destijds een oplossing te geven. Nu zult ge dat wel niet meer doen, want zij die talrijke ‘kraaien’ blijfven gij en Uw spitsbroeders op Uw knusse zetels geplant….
Tenware dat kiezers met een eigen gezond verstand (!) straks op 7 Juni de oplossing zelf gevonden hebben….


Kamer wil stop kinderbijslag Marokko



Een Kamermeerderheid van CDA, VVD en PVV wil de kinderbijslaguitkering
Stopzetten voor kinderen die in Marokko en Turkije naar school gaan.

Dat bleek in een debat met staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken. Het debat werd gehouden naar aanleiding van berichten over fraude. De VVD wil verdragen met Turkije en Marokko over de export van uitkeringen stopzetten.
Omdat de huidige verdragen niet eenzijdig kunnen worden opgezegd, wil het CDA voor om een nieuw bilateraal verdrag te sluiten met Turkije en Marokko, waarbij de export van uitkeringen gehandhaafd blijft, met uitzondering van de kinderbijslag

Bron De Wereldkrant

Geen opmerkingen: