donderdag 1 september 2016

3648



5/703 * - als de stoppen beginnen doorslaan – Indianen in het reservaat & Irakezen in 1979 bij Golfbrekers -
.
DEEL 3
***
Donderdag 1 september 2016
Zon 6u57-20u27
H Egidius
Sint-Egidiusregen komt altijd ongelegen
*
3648 - ZITTEN WE ECHT ALS RATTEN IN DE VAL IN EEN MULTICULTURELE OPEN GEVANGENIS?
*
(Uit ‘Golfbrekers’)

Irak, vòòr 1979.
Ach, hadden die maar niet, zoals de Indianen  al die immigranten toegelaten. Daar leven die nu in reservaten….
*
*
Bij ons beweegt er wat. Da’s al iets. Maar…
Als de stoppen beginnen door te slaan, dan hangt er willens nillens  vuiligheid in de lucht..
Wat U hieronder leest, met veel deernis (en vooral vooringenomenheid), is het verslag van nà de eigenlijke feiten.
Het ligt er vingerdik op, dat er iets verzwegen wordt, namelijk de reden waarom dit incident er gekomen is. Niemand, en zekerlijk niet een brave Limburger, gaat zo maar zonder reden uit zijn bol.
Zelf waren we daar niet bij, maar dat soort zaken hebben we 20 jaar geleden al meer dan genoeg in het AZ Antwerpen meegemaakt. Waar toen iedereen beschaamd zweeg en de andere kant opkeek als dat soort ‘verrijkers’ aan de balie herrie stond te verkopen.
En ja dat verpleegstertje achter glas kon dat allemaal wel aan. Hulp had ze echt niet nodig, zei ze achteraf, want ze was daaraan gewend geraakt. Reden van dat geraas? Gisteren had de bezoeker geen tijd gehad om op de afspraak te zijn, en was dus maar, zonder verwittigen vandaag gekomen. En hij eiste nu voorrang met het argument van overmacht.
Die familie moest dus toch wit van woede, aanschuiven, helaas achteraan en fulmineerde verder in het Arabisch (?) waar niemand nog een snars van begreep. Ze verlieten wel het gebouw nadat de Politie even met een half oor aan de deur was komen meeluisteren.
Nog een geluk dat daar geen hoernalisten bij waren geweest….       
*


GEPLUKT BIJ

*
Hij spuwde op ons en riep: 'Doe die vod van je kop'
Een school in Leopoldsburg heeft een vader een toegangsverbod gegeven omdat hij tijdens de inschrijvingen drie vrouwen van Turkse afkomst aanviel. Een gehandicapte vrouw duwde hij tegen de grond, tegen haar zus met hoofddoek riep hij "dat ze die vod van haar kop moest doen". "Racisme tolereren we hier niet", reageert de directrice.

"Doe die vod van je kop! En als je geen Nederlands spreekt, ga dan maar terug naar Turkije." Dat kreeg de 31-jarige Hilal te horen van een andere ouder, toen ze haar zoontje Mohammed (6) ging inschrijven in z'n nieuwe school in Leopoldsburg.

De vader in kwestie duwde ook Hilals gehandicapte zus omver, spuwde op hen en schopte naar iedereen die hen probeerde te helpen. De directrice, die alles zag gebeuren, grijpt kordaat in: "Dit is puur racisme. Die man komt onze school tot nader order niet meer binnen."
*


*
Kijk, er zijn, net zoals met de Pokemon-gekte, limieten die niet kunnen overschreven worden.
En als de Overheid geen blijf meer weet met de uitwassen, moeten niet de gevolgen maar de oorzaken aangepakt worden.
Maar ja, als de uil niet zien en wil, is goede raad als water op een eend.
Er is één partij die al 30 jaar en meer, inzake het open-grenzenbeleid uitdrukkelijk wijst op de daaraan verbonden gevaren. En wat doet de Overheid? Ze legt die partij het zwijgen op. Ze verbant hun Gekozen naar de sanitaire afzondering, precies alsof die drager zijn van een dodelijk virus.
En nu komen, zoals in Leopoldsburg, de gevolgen als zovele tsunami’s op ons af. Naast boerkini’s, het demonstratief dragen van sluiers, het binnenslepen van buitenlandse onderlinge vetes, het vergoelijken van de islammerij, slaat de ‘verrijking’ verder toe met keukenmessen, nep-pistolen en echte aanslagen.
Tot de ontwrichting overgaat in onderwerping… De video hierboven is een van de vele illustraties hoe het zo ver is kunnen komen….
En als de Indianen nu hun ‘Regendans’ opvoeren om de bevrijding van hun land af te smeken, of niet: het Clinton Wijf wil hun plaats innemen. Zij, een opgeblazen van medicatie stijf staande oude vrouw wil, als levende mummie, dat Grote Land leiden, zij die als jonge ambitieuze jonge vrouw zelfs haar eigen huisdierhusband niet aan de lijn kon houden…. 
*
*

*

Geen opmerkingen: