zondag 25 september 2016

37177/1111 * - Turkije spreekt totaal onverwacht met de verkeerde tong -
.

DEEL 2
H. Gerolf van Merendree,
Z. Boudewijn van Boekel.
*
3717 - WIE GELOOFT DIE MENSEN NOG? MAAR ONZE VERLICHTE GROTE VERSTANDEN LATEN NIET AF
*
Met steun uit Amerika….

Heksen Sabat op komst?
*
*
De Turken, gluiperige moslims tot in het merg van hun beenderen, als ze allemaal zijn zodanig zegezeker, dat ze openlijk hun dubbele moraal, nou ja, moraal, uitbazuinen. En zowel de NAVO als de E.U. tuinen daar gewoon in. Omdat ze tegen beter weten in, blijven streven naar een planeet-wijde omwenteling die onze Westerse Beschaving willen veranderen in een islamo-Linkx wereld-kalifaat van de Halve Maan. En zolang de Zwarte Ongeluks Kater in zijn Witte Huis daar nog bevelen kan blijven uitzenden, gaat dat onverminderd door. Met uitzicht, zo denken ze, dat het Clinton Wijf binnenkort, wat God verhoeden voor een andere acht jaar, de fakkel zou overnemen.
Het is dus goed dat de Turkse Minister van Defensie zijn tong voorbij heeft geklapt, want nu staat onze Linkxe Westerse Elite meteen met de billen bloot. Maar net als volleerde criminelen die op heterdaad zijn betrapt, of een overspelig koppel, geven ze geen kik. In de overtuiging dat de afschuw wel vanzelf zal gaan liggen.
*
Met de billen bloot…..
*


GEPLUKT BIJ

*
Turkse minister Defensie: Wij vechten niet tegen ISIS, maar tegen Assad
*

NAVO steunt imperialistische veroveringsoorlog van Turkse moslimdictator Erdogan. Van deze aanklacht is geen woord overdreven, want de feiten in Syrië spreken voor zich.
Europese politici willen er nog steeds niet van weten, zelfs niet nu minister van Defensie Fikri Isik het openlijk heeft toegegeven: Turkije vecht niet tegen ISIS, noch tegen andere terreurgroepen, maar steunt het Free Syrian Army, dat president Assad omver wil werpen. Door dit feit totaal te negeren steunt de NAVO, en daarmee ook Nederland, niet alleen de Turkse uitroeiingsoorlog tegen de Koerden, maar beschermt het zelfs ISIS en Al-Qaeda. De afgelopen jaren werd ons wijsgemaakt dat Nederlandse F-16’s bombardementen uitvoerden op ISIS, maar ook daar kan nu dus een heel groot vraagteken bij worden gezet.
‘De Turkse minister van Defensie Fikri ISIS verklaarde woensdag tegen de media dat Turkije niet van plan is om tijdens zijn militaire operaties in Noord Syrië grondtroepen tegen ISIS en andere terreurorganisaties in te zetten. Het beperkt zich op dit moment tot het gebruiken en steunen van het Free Syrian Army,’ aldus de officiële krant Daily Sabah. Kortom: de Turken zijn Syrië binnengevallen om de twee belangrijkste binnenlandse krachten die tegen ISIS vechten, het Syrische leger en de Koerden, te vernietigen.
Herstel islamitisch Turks-Ottomaanse Rijk begonnen
De Westerse media proberen het grotendeels nog steeds naïeve Europese publiek ervan te overtuigen dat de Russen de slechte partij zijn in Syrië. Maar Moskou steunt nu juist het Syrische leger in zijn strijd tegen ISIS, Al-Qaeda en de door het Westen gesteunde moslimrebellen van onder andere het Free Syrian Army, omdat er feitelijk geen enkel verschil bestaat tussen de doelstellingen van deze verschillende jihadgroepen, namelijk Assad afzetten en Syrië veranderen in een radicaal islamitische Shariastaat – volop gesteund door de NAVO.
En nu de Turkse invasie van Syrië eenmaal een feit is, en Erdogan een begin heeft gemaakt met het met militaire middelen herstellen van het islamitische Turks-Ottomaanse Rijk, gaat hij daar nooit meer weg. Nihat Ali Ozcan, strateeg bij de Economic Policy Research Foundation in Ankara, zei dat het Erdogans doel is om ‘jarenlang duizenden Turkse soldaten in Syrië in te zetten, en de risico’s van een mogelijke militaire confrontatie met Syrische troepen te vergroten.’
Volgende doelwit: Irak
De Turkse invasie is dan ook niet bedoeld om ISIS te verslaan, maar om de Koerden, de afgelopen jaren één van de belangrijkste krachten tegen de moslimterroristen, te vernietigen, en daarna alsnog Assad af te zetten. Erdogan verklaarde afgelopen maandag dat de Syrische strook die door het Turkse leger bezet wordt, zal worden vergroot naar 5000 vierkante kilometer, een gebied zo groot als onze grootste provincie, Gelderland.
Inmiddels heeft de Turkse dictator het ook over zijn volgende doelwit: Irak. ‘We kunnen Irak onder de huidige omstandigheden niet alleen laten,’ zei hij afgelopen maandag. ‘De Turkse inval in noord Syrië heeft geleid tot stabiliteit en vrede, en wij respecteren de territoriale integriteit van Syrië.’ (1)
NAVO steunt ‘vredestichter’ dictator Erdogan
Kortom: de liegende en moorddadige tiran, die alle kenmerken van de in de Bijbel geproteerde ‘Assyriër’ en moderne ‘koning van Babylon’ -die de wereld in de meest verwoestende oorlog ooit zal storten- begint te vertonen, presenteert zich valselijk als een vredestichter, en wordt daarin door zowel Europa als Amerika vrijwel kritiekloos gesteund.
We herhalen het voor de zoveelste keer: ook hieruit blijkt onomstotelijk dat het Westen exact dezelfde fouten maakt als in de jaren ’30, toen Hitler zijn gang mocht gaan, en zijn invasie van Sudetenland zelfs beloond werd met een vredesverdrag.
Herstel: wat het Westen nu doet is nog veel erger, omdat het de moslimdictator in Turkije actief militair ondersteunt in zijn islamitisch-imperialistische veroveringsplannen, en hem zelfs lid wil maken van de Europese Unie. Wie had na de Tweede Wereldoorlog ooit kunnen denken, dat ons continent nog eens zó diep zou vallen. 
Xander
(1) Shoebat
*


*

Waar De zit hier de Leeuw?
*
De islam, met steun van de Amerikaanse big business, probeer met wapengeweld wereldwijd de toon te zetten. Wat niet buigt, moet barsten. Zo bepaalt de  ‘Opec’ de wereldprijs van de ruwe olie en van andere fossiele brandstoffen, maar achter die OPEC-landen schuilen in hoofdzaak de USA en Saudi-Arabië. Lees: islam-invloed.
Als monotheïstische ‘religie’ verpakt breekt het islam-systeem overal met gemak in: de moderne Globalistische Beweging staat immers, nadat ze grotendeels de Christelijke Godsdienst omver heeft geregeerd, de godsdienstvrijheid voor.
Godsdienstvrijheid in Liberale zin echter wil zeggen tot op zekere hoogte, waar er moet gekozen worden tussen God en de Mammon, d.i. de geld-duivel.
*

*
Het hol van de Geldduivel is momenteel in Straatsburg (Frankrijk) bij het ECB, de Europese Centrale Bank, onder de deskundige leiding van Christine Lagarde, socialiste/criminele in hart in nieren. Haar zaak van afgewende Staats-monten samen met Bernard Tapie van FC Marseille geraakt maar niet voor de Rechter. En tot zo lang blijft ze de lakens (en de subsidies) uitdelen van de E.U aan vrienden en magen.
Toppunt van goed geldbeheer bij de ECB is… het waardeloos maken ervan. Door een positieve interest ook te voorzien in onder nul... Om ons geld, d.i. onze spaarpot ‘uit te zetten’, worden we niet beloond, maar gestraft.
Eerlijk gezegd, een flink staaltje van socialistische ideologie. Maar zoals Godfried Bomans, een veel te vroeg gestorven Nederlands schrijver het ooit zei:
Agge mô leut êt
*
*

*


Geen opmerkingen: