dinsdag 13 september 2016

3680



5/594 * - Jonge felle ‘Verrijkers’ in bevoorrechte AZC in Duitsland – Ideeëngoed VB wordt van op de zijlijn uitgevoerd -
.
DEEL 2
Maandag 12 september 2016
Zon 7u14-20u03
H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers
De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt
*
3680 – DUITS RAADSEL WAAROM JONGE MOSLIM ‘VERRIJKERS’ ZO GEGEERD ZIJN DOOR MERKEL
*
Leeft er bij Merkel een oude gedachte?

Ook de Nazi’s hadden speciale eenheden die als ‘Einsatzgruppe’ grote zuiveringen doorvoerden achter het Front.
*
*
In voorgaand stukje ging het over de gestage gluiperige aanvoer van vijandelijke troepen. Maar wat Merkel nu doet in Duitsland, doet de deur dicht. Daar worden concentraties van alleenstaande jonge moslims aangelegd en gekoesterd. Achter de hand gehouden?
En onze Verlichte Grote Verstanden gaan gewoon verder met hun gevecht tegen de bierkaai. Want weet, zij weten in onze plaats dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Integendeel, het kadert allemaal in die grote globalisatie-droom. En dat mag wat ongemakken kosten….
*


GEPLUKT BIJ
*

*
Geplaatst op 11 september 2016 door E.J. Bron

(Vertaling: E.J. Bron)
In het dorp Appen in de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein zal nog een asielonderkomen gebouwd gaan worden. Vluchtelingenwerkers vrezen dat er alleen maar alleenstaande mannen in het nieuwe onderkomen zullen komen te wonen, omdat gemeentes meer belastinggeld krijgen als zij geen gezinnen opnemen.
Voor de verdeling van de “immigranten” is het districtsbestuur verantwoordelijk, bericht “shz.de”.
Asielcoördinator Ulrich Rahnenführer is bezorgd dat het de politici en bureaucraten er hoofdzakelijk om gaat om over de ruggen van de belastingbetalers heen zoveel mogelijk geld van de staat te krijgen.
Hij verraadt namelijk dat gemeentes “hogere subsidies van de deelstaat” krijgen als zij alleen maar alleenstaande mannen opnemen.
“In de onderkomens moeten ook gezinnen ondergebracht worden”, eist Rahnenführer. Anders zou dit ten koste gaan van de “integratie”.
Bovendien zou de standplaats “niet optimaal” zijn gekozen, omdat in de onmiddellijke nabijheid van het asielonderkomen een nieuwe kleuterschool wordt gebouwd.
Afdelingschef Rainer Jürgensen zei “de bedenkingen en bezwaren te kunnen begrijpen.” Men zou de kosten “in de gaten houden”, zei hij.
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*

*
Uiteraard zijn de tijden veranderd. 100 jaar (of zelfs 70 jaar geleden) moest de burger de natte vinger omhoog steken, of de vlucht der vogels analyseren, om een idee te hebben wat er te gebeuren stond. Zelfs de eerste dagen na 10 Mei 1940 ging het leven gewoon door, terwijl de Stuka’s in de lucht gierden.
Binst mijn legerdienst vertelde me een oud-gediende gamellen-boeffer dat de helft van de kazernekoer bij de vlaggengroet als naar gewoonte vroeg in de morgen op zaterdag 11 Mei, leeg werd gemitrailleerd. Zelfs de dagen nadien bleef het N.I.R omroepen dat paniek niet moest. Alles was onder controle de 1ste Minister Pierlot zou later de menigte toespreken. Speech die hij toen ook nog zou besluiten met ’Pour les Flamands la même chose’.
Dank zij het Internet weet iedereen nu veel meer. Het valt alleen niet erg mee met wat men daarmee aanvangt.
Tenzij er in de harten van de mensen een klein hoekje bestaat, waar er zich vaste kiesintenties beginnen te vormen…  Zelfs de Antwerpse Grote Gids voelt al nattigheid.
Ja mensen, alhoewel het Vlaams Belang overal angstvallig wordt buitengehouden, neemt hun ideeëngoed stilaan de leiding van geheel het Land. Een land dat aldus voorbereid wordt op ieders onafhankelijkheid.
Tot spijt van wie het benijdt.

*


Geen opmerkingen: