zaterdag 3 september 2016

3653




5/681 * - de boete-gang van Diksia is ingezet – Gregoriaanse Gezangen en Barbarossa -
.
DEEL 1
Zaterdag 3 september
Zon 7u00-20u23
H Gregorius de Grote
Als het op Sint-Gregoor regent, lang zijn we ermee gezegend
*
Deze Paus Gregorius I (540-604) leefde en stierf in Rome nadat hij jarenlang in Constantinopel, thans Istanbul, de eigenlijke hoofdzetel van het Christendom  had gewerkt. Aan hem zijn we niet alleen de Gregoriaanse Gezangen verschuldigd, maar ook onze jaartelling.
In die jaren stond Rome namelijk onder zware druk van de invallende Longobarden waarover in Italië tot op heden in veel sagen en legenden die roverhoofdman Barbarossa een bloedige rol speelt. Van Roodbaard naar Blauwbaard moet het dus een kleine stap geweest zijn….

*
3653 - DEXIA WORDT DE EERSTE REKENING
CASH GEPRESENTEERD
*

Sieraad op de maat van het ACW
*

*
In Coburgia, waar het ACW samen met de hele CVP door zijn Marxistische connecties een der grote sterkhouders is kunnen worden, blijft het oorverdovend stil. Maar de Heilige Huisjes sidderen van ingehouden woede. Er wordt er zelfs aan gedacht, om de Revolutie van 1830 te hernemen, tot de Noorderburen van de kleinste tot de grootste, allemaal in de pan gehakt zijn. Want stel U voor, Dexia, het knuffelbeertje van de Parijse Haute Finance, verslagen als het is op het veld van on-eer, wordt door de vuige Ollanders zelfs als lijk nog mee-geplunderd.
Gerechtigheid is dus ten delen geschied. Maar de schuldigen lopen na al die jaren nog altijd vrij rond. Ze hebben zelfs de pretentie om na de verkiezingen, om het even de uitslag, opnieuw aan de knoppen te zitten. En omdat ze rekenen op de onverdeeldheid onder de Vlaamse partijen, bakken ze nu al platte broodjes met de Waalse Roden. Dat, uiteraard in ‘s Lands belang en met de dood in het hart.
Enfin, ze zijn in niets veranderd en zelfs aan de schandpaal genageld, blijven ze hun hoogmoed volgen.
*


GEPLUKT BIJ

*
Dexia moet 200 miljoen terugbetalen aan beleggers
Dexia moet in Nederland circa 200 miljoen euro betalen aan beleggers die hun broek scheurden aan beleggingsproducten. Dat is het gevolg van een uitspraak van de Hoge Raad der Nederlanden, het hoogste rechtsorgaan in Nederland. Zo meldt belangenorganisatie Leaseproces.
De uitspraak in de zogenaamde aandelenlease-affaire komt er na jarenlang procederen. De aandelenlease-affaire is ontstaan nadat banken 700.000 leaseproducten aan Nederlandse consumenten hadden verkocht. Bij deze producten werd belegd met geleend geld, vaak zonder dat de klant dit wist. Na de beurscrash aan het begin van deze eeuw bleven honderdduizenden afnemers met een grote restschuld achter.
Dergelijke contracten werden afgesloten via tussenpersonen. Maar die beschikten niet altijd over de nodige vergunningen. De Hoge Raad rekent het de aanbieders - zoals Dexia - nu zwaar aan dat zij toestonden dat advisering via deze tussenpersonen zonder vergunning plaatsvond. Het gevolg van de uitspraak van de Hoge Raad is dat gedupeerden hun volledige inleg inclusief wettelijke rente kunnen terugkrijgen en dat hun eventuele restschuld wordt kwijtgescholden, aldus Leaseproces, dat voor meer dan 10.000 gedupeerden procedeerde.

Volgens Leaseproces betekent de uitspraak voor Dexia dat de restbank circa 200 miljoen euro moet uitbetalen. Bij Dexia was niemand bereikbaar voor commentaar.
*


*
De twee boegbeelden, Martens en De Haene, van deze arrogantie-partij zijn – goed voor hen – al een tijdje van het toneel verdwenen, maar hun troonopvolgers zijn van hetzelfde misdadig ondermaatse kaliber. Samen met de meer uitgesproken Linkxen, zijn ze verantwoordelijk voor het kapot regeren van dit land. Dat ze daarnaast nog gemeend hebben, hun eigen voetvolk te moeten bestelen (Arco) is hemeltergend onvergeeflijk.
Moest Coburgia de Rechtsstaat zijn, die het beweert te zijn, dan zaten de kopstukken van al hun neven-organisaties ook al lang in de gevangenis tussen de andere criminelen.
Vandaar dat hier op deze blog al jaren geschreven wordt, niet over de christelijke Volks Partij (wat ze lang niet meer zijn), maar over de Criminele Volks Partij. Ze kunnen dus al hun logo’s bewaren en hoeven niet in de schaduw van www.bewerging.net te kruipen.
Precies alsof die van het ACW zich daar veilig mogen voelen.
Gods molen maalt langzaam, maar zeker.

*

*



Geen opmerkingen: