dinsdag 13 september 2016

3679


10/1645 * - de islam verplaatst zijn aanvalstroepen naar het Noordelijk Halfrond – Feest van het 3-daagse Offerfeest – De voortsluipende invasie -
.
DEEL 1
Maandag 12 september 2016
Zon 7u14-20u03
H Guido van Anderlecht, patroon van de kosters en de koetsiers
De gerst zaaien met Sinte-Wijt  is de gerst met zakken kwijt
*

Toen was het ook erg. Tot ook toen Poolse en Hongaarse Christelijke Ruiters ter hulp snelden…..
*
12/9/1683: Einde Turkse belegering van Wenen.  De inval der  Turken was vastgelopen voor de Poorten van Wenen en leden daar de smadelijkste nederlaag uit hun geschiedenis. Nu ziet Sultan Erdogan, volgens zijn eigen zegsman in Beringen (Limburg), bij zijn volgelingen het grootste militair genie aller tijden, de zaken oneindig veel groter aanpakken. Duitsland, het land van dat ander militaire genie en Turkije reiken elkaar nogmaals, de hand lijk in den Groten Oorlog ’14-’18, deze keer met de zegen van Mohammed en Obama, zijn Vertegenwoordiger op aarde. Het doel deze keer: heel het Noordelijk Halfrond, van de Evenaar tot de Noordpool en van Oost naar West.
.

.
Via de warme bakker herinneren onze croissants voor altijd aan de verslagen Turkse Halve Maan. Dat gebak is niet alleen een zoete herinnering, maar ook een warm vooruitzicht op het lot van het duo Merkel/Erdogan.
*

Het Duivelskoppel van de volgende Wereldoorlog
*
3679 – DE BAZUINEN VAN HET EINDE DER TIJDEN KONDIGEN ZICH AAN
*
Uit de oude doos….

Maar dergelijke dingen moeten dringend worden opgepoetst
*
*
Hun nederlaag voor de poorten van Wenen, ongeveer 500 jaar geleden, was toen het begin van het einde. De  ‘Reconquista’, stelde in 1492 op het Iberisch Schiereiland ook al een einde aan de 800 jaar durende Moorse bezetting. En nu zijn we weer bijna zo ver. Groot verschil: deze keer komen ze veroveren op uitnodiging van de Overheid…. Is veel minder gewelddadig, maar veel efficiënter….

De wrede horde der Heilige Strijders, voorhoede van het modern moslim-terreur, verlaat heden ten dage hun druppelsgewijs hun eeuwigdurend ‘kalifaat’ in het Midden-Oosten. Ze zijn daar na ruim 6 jaar roven, moorden en branden,  schandelijk verslagen. Met veel meer trompetgeschal dan voor de Poorten van Wenen of in Andalusië... Om door wat nog rest, bij ons een nieuwe en grootste poging te wagen. Ze willen van het Europees Avondland één groot ‘Offerfeest’ maken. Worden ze hier niet liefelijk opgevangen door hun vooruit geschoven 5de Colonne, die na jaren stilte, zich eindelijk kunnen beginnen toeleggen op het ‘radicaliseren’. Daarbij dapper bijgestaan door de waanverkopers van de Linkxe wereld-verbeteraars. Zo zouden ’Syrië-Strijders’ zelfs binnenkort ‘Home Land Fighters’ kunnen genoemd worden. Altijd ‘onder de radar’, in groep, met zwarte moslimvlag, verkeerdelijk nog altijd als IS aangeduid, want er is geen Islamitische Staat meer.
In onze Media, zullen er, na jaren verdoezeling voortaan meer en meer militaire termen moeten aangewend worden. De miljoenen ‘Verrijkers’ zullen daar dan beetje-bij-beetje stilaan ‘de vijand’ worden. Gesteld dat die, zoals onder Erdogan al het geval is, verboden  zullen zijn. Maar iemand die dat nu al voorspelt wat in de sterren staat geschreven, is een ‘racist, een vuile rechts-extremistische populist, ja misschien zelfs wel ’n Vlaams Blokker.
Ja, de Waarheid kwetst en daarom reageren de progressievelingen zo heftig. Linkx wil immers pas debatteren, als op voorhand de verzekering vast staat dat de wereld naar hun pijpen zal dansen.
En weeral waren de voortekenen zeer duidelijk. ’n Beetje protest over de primitieve ‘eetgewoonten’ van de ‘Verrijkers’, zou een beperking zijn van hun ‘ waardigheid’.
En zie, die decadente Westerlingen zijn er weer eens ingetuind. Veel blè blè geblaat maar weinig wol.
Maar allez, we hebben ondertussen bijgeleerd dat die arme schapen, eenmaal ze gestresseerd op de slachtvloer aangekomen zijn, het slagersmes niet mogen in zicht krijgen, maar laffelijk achter hun rug de kop richting Mekka de keel dienen te worden overgesneden. Net als aan de lopende band. Midden de afgrijselijke stank van bloed en drek….
Volgens hun primitieve dierenkennis zijn die smakelijke hapjes op poten, van de ene milli-seconde op de anderen, zo dood als een pier. Het wordt uitgelegd, als zouden die arme dieren, door beesten van mensen afgeslacht, bijna blij moeten zijn dat ze feestelijk ‘geofferd’ mogen worden ter ere van hun eigen beulen.
Maar het blijft een feit, dat de traditie om levende wezens levend de keel te moeten oversnijden van vader op zoon wordt doorgegeven. Het wordt onderwezen in hun Koran-scholen. Moslims wentelen zich met wellust bij de gedachte, en hebben het blijkbaar nodig om als in trance te doodstrijd van hun ‘offer’ te volgen in diens brekende ogen. Vandaag schapen slachten als willoze lammetjes, morgen als murw geslagen medeburgers. Het zit hen in de genen.
Terwijl er in heel de Beschaafde Wereld over verdoofd of onverdoofd wordt gelabbekakt, sijpelt de vijandelijke strijdmacht verder binnen in gans het Noordelijk Halfrond.
*


GEPLUKT BIJ
*
*
Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’
Duitse AfD waarschuwt voor burgeroorlog, zet voor verkiezingen 2017 in op stopzetten massa immigratie en euro-project, en terugkeer naar E.E.G. – Peiling: 82% Duitsers wijst Merkels immigratiebeleid af – Brits ministerie verwacht aanslagen op kerken en christenen

De grenzen zouden en moesten openblijven van ‘onze’ leiders, met nu al rampzalige gevolgen: duizenden ISIS strijders zijn zeer waarschijnlijk al in onze landen, wachtende op het sein om terreuraanslagen te gaan plegen.
Arabische en Westerse inlichtingendiensten slaan alarm nu vele duizenden ISIS strijders spoorloos blijken te zijn verdwenen. Alleen al uit Tunesië kunnen 700 jihadisten niet meer worden gevonden, waarschuwt een Arabische official. Daarom is er een gezamenlijk steunpunt opgericht om de terroristen te traceren. Een aantal van hen zal nog in het Midden Oosten en Noord Afrika zijn of naar Turkije zijn gereisd, maar waarschijnlijk zijn velen van hen reeds in Europa. En daar zullen ze niet stil blijven zitten, maar wachten op het sein voor de grote terreuroorlog tegen de vrijwel weerloze Europese bevolking.
Dat de EU, met de Duitse bondskanselier Angela Merkel op, onze grenzen zo lang mogelijk geopend houdt en welbewust grote aantallen moslimterroristen binnenlaat, is al lang geen complottheorie meer. Hooggeplaatste veiligheidsofficials, zoals de leiders van de Franse en Duitse binnenlandse veiligheidsdiensten, waarschuwden hier eerder dit jaar al voor. Bovendien had ook ISIS zelf het meerdere malen openlijk aangekondigd, nog vóórdat de grote moslim migrantenaanval op Europa van start ging.
Volgens de Arabische official hebben tal van landen in het Midden Oosten, Noord Afrika en Europa, waaronder Frankrijk, Duitsland en België, lijsten uitgewisseld met daarop de namen van vermoedelijke ISIS strijders. De samenwerking tussen de veiligheidsdiensten van deze landen is het afgelopen jaar flink verbeterd, maar dat neemt niet weg dat de dreiging van aanslagen en andere terreurdaden nog steeds groot is. (1)
Agressieve jonge migranten dreigen burgeroorlog te veroorzaken

De voorzitter van de Duitse anti-islam partij Alternative für Deutschland, Frauk Petry, waarschuwde gisteren tijdens een toespraak voor een burgeroorlog in Duitsland, nu de criminaliteit dankzij de massale instroom van moslimmigranten explodeert. Dat blijkt tenminste uit ontelbare onafhankelijke berichten, want de regering Merkel weigert al enige tijd officiële statistieken hierover te publiceren.
Petry noemde ook de ‘vervolging van christelijke vrouwen’ in AZC’s en andere opvanghuizen voor asielzoekers. ‘Hoe meer onopgeleide en vaak agressieve jonge mannelijke immigranten uit Noord Afrika komen, des te meer zal de situatie escaleren. Wij willen geen burgeroorlog in Duitsland. Wij zijn de partij van de sociale vrede.’
Ze wees er nog eens op dat ook uit officiële cijfers blijkt dat het leeuwendeel van de asielzoekers niet uit oorlogsgebieden komt en daarom geen vluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn. Een groot deel van de mensen die beweerden uit Syrië te komen, zijn in werkelijkheid uit zeker 27 andere landen afkomstig. Nu dit feit begint door te dringen tot de Duitsers, wijst volgens een recente TNS/Spiegel peiling inmiddels 82% het ‘Wir Schaffen Das’ wees-welkom beleid van Angela Merkel af (3).
Einde aan euro-project, terugkeer naar E.E.G.
Voor de verkiezingen van volgend jaar zet de sterk in opkomst zijnde AfD in op het beëindigen van de massa immigratie, het stopzetten van het faliekant mislukte euro-project en een terugkeer naar de oorspronkelijke E.E.G., en het invoeren van directe democratie, zodat de burgers mee moge beslissen over voor hun land en samenleving ingrijpende besluiten. (2)

Britten verwachten aanslagen op kerken
Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwde afgelopen week dat kerken makkelijke doelwitten zijn voor aanslagen door moslimterroristen. Aanleiding is de recente onthoofding van een Franse priester door twee islamitische migranten in juli. Christenen moeten volgens het ministerie extra waakzaam zijn, vooral voor moslims met messen, bijlen en andere steekwapens, maar ook vuurwapens. In een brochure worden tips gegeven hoe een kerkgebouw snel geëvacueerd kan worden, en hoe verdachte personen moeten worden benaderd.
Sommige Britse katholieke geestelijken hebben inmiddels al de opdracht gekregen niet langer hun priesterkragen in het openbaar te dragen, omdat het gevaar dat ze door moslims worden aangevallen inmiddels te groot zou zijn. (4)
*
*
Ze komen er aan, dat is wel duidelijk. Het wordt zelfs niet eens meer verzwegen. De toon van onze Overheid en hun slippendragers van de media rapporteren steeds vriendelijker in de verkeerde richting. Maar ze doen, buiten steeds meer versprekingen, hun uiterste best om dat te camoufleren. Ziet U, ze passen zich gewoon aan aan de islamitische ‘bedotplicht’ van de Koran om ons in slaap te wiegen.
*

*
En als er al eens ’n woordeke vooruitgeschoven wordt over ‘Noodsituatie’ dan wordt dat steeds als naar Linkxe gewoonte, bestreden met omgedraaide argumenten. Om ‘Turkse toestanden’ te vermijden verwijzen de Blauwe Geschelpten naar… Turkse toestanden.
Dat is de ketel die de pot verwijt dat die zwart ziet. Weeral die verwarring tussen oorzaak en gevolg….
En ondertussen gaat, woordeloos, de geruisloze invasie verder. Het is zelfs nog nooit in de Geschiedenis voorgekomen, dat begeleidende ferry-diensten met oorlogsbodems in het leven worden geroepen, om dagelijks nog meer vijandelijke troepen aan land te brengen.
*

*



Geen opmerkingen: