vrijdag 9 september 2016

3668



4/491 * - Over kettingzagen op het islam-front – DS geeft geen krimp -
.
DEEL 1
Vrijdag 9 september
Zon 7u09-20u09
H Gorgoon
Mooie Gorgoon, 40 dagen schoon
*
3668 - ECHTE MOSLIMS WILLEN MET HUN TIJD MEEGAAN EN VERKIEZEN KETTINGZAGEN
*

Kleine onderhoudskosten – enorme resultaten. Geen nek die U weerstaat.
*
*
En nog maar eens De Schandaard… Geen wonder, want die blijken nog altijd geen opiniërend hoofdredacteur, zoals De Morgen, in huis te hebben.
Vlaanderens schand-gazet die zonder één woord van afkeuring, dus met volle instemming, als multi-mensen onder elkaar, schrijft over de mystiek van nog meer islammerij.
O pardon. Het zijn geen islam-aanvallen, het zijn gewone doordeweekse terreur-aanvallen.  Die zijn, in onze streken, van alle tijden, dat weet toch iedereen. Stel U zich even voor dat de ‘gematigde islam’ dat zou kwalijk nemen, dat het werk van hun top-criminelen... niet wordt toegejuicht. DS zou dus die top- criminelen willen gelijk geven, want een groepsbelediging is onvergefelijk en is maar uit te wissen met bloed.
We worden het in De Schandaard uitgelegd van naaldje tot draadje, zodat we ons bijna in de plaats van die arme drommels zouden stellen, die aanslagen plegen haast om den brode. Of omdat ze denken hier niet welkom te zijn…
Als we hun beweegredenen beter begrijpen, zal dat de integratie ten goede komen.
De binnenpretjes bij zij die zich onze vijanden noemen, kunnen niet op.
*


GEPLUKT BIJ

*
Zoon van haatprediker: “We moesten Belgisch winkelcentrum aanvallen met kettingzaag”
*
De zoon van de radicale imam van Dison (bij Verviers) heeft verontrustende verklaringen afgelegd vanuit de gesloten instelling waarin hij geplaatst werd nadat hij in een videoboodschap had opgeroepen tot “het vernietigen van alle christenen”. “Ik werd vanuit Syrië aangespoord om een Belgisch winkelcentrum aan te vallen met een kettingzaag.”
De zeventienjarige jongen wilde eerst iets rechtzetten: hij zou nooit opgeroepen hebben tot het vermoorden van alle christenen. Zijn woorden zouden foutief vertaald zijn: met het woord “nusayris” had hij het niet op “christenen”, maar op “alawieten”, een geloofsgemeenschap binnen de islam.
De Syriëstrijders uit Verviers zouden volgens de jongen ook voortdurend berichten sturen naar de geradicaliseerde jongeren die in ons land achtergebleven zijn. “Ze zeggen dat we niet naar Syrië moeten komen, maar sporen ons aan om aanslagen te plegen in België en in de rest van Europa.”
Die “instructies” zijn soms akelig specifiek, zo blijkt. “Ze wilden dat we een aanslag zouden plegen op een Belgisch winkelcentrum, of een andere plaats waar veel mensen samenkomen”, verklaarde de zeventienjarige aan de speurders. “Om zoveel mogelijk slachtoffers te maken en om zoveel mogelijk angst te zaaien bij de bevolking moesten we geen mes of kalasjnikov gebruiken, maar een kettingzaag.”
*

*
Heeft U in dit lang verhaal in DS ook maar één woordje gevonden van afkeuring?
Kijk dat is precies wat ik bedoel. De media zijn precies dezelfden als hun broodheren, de politici, die bang zijn om … “klanten” (kiezers) te verliezen.

*
*

Geen opmerkingen: