dinsdag 27 september 2016

3722



6/919 * - Moslim-Turken op vriendenbezoek in Amerika – De repressie tegen de Vlamingen was ’n verkapte staatsgreep Model Erdogan -
.
Deel 1
DINSDAG  27 SEPTEMBER 2016
*n
H. Vincent de Paul, patroon van de wezen en de armenzorg,
Z. Elisabeth van Gulik
*



Een kunstschilder komt op een landwegel een boerekarre tegen, getrokken door en schimmel. “Wat een prachtig beest”, zegt hij, “ik zou het graag eens schilderen”. – “Geen sprake van,” zegt den boer, “mijn paard is wit en het blijft wit!”
*
3722 - ZEER GODVRUCHTIGE  TURKEN MET EEN SPECIALE MISSIE OP ZENDING IN AMERIKA
*

*
*
Waarschijnlijk is er in de programmatie de reclame-karavaan van het Clinton-Wijf iets te hoog gegrepen. Turken, die ineens blijken uit de lucht te zijn gevallen, schieten en steken mensen omver  lijk op de kermis. Ze doen dat meestal terwijl ze zogezegd zijn gaan ‘shoppen’ in de vele grootwarenhuizen waar het krioelt van het volk.  En daar ontmoeten ze dan ‘mensen’ die ze liever niet zien. Waarop bij de moslimse Turken er een waas voor de ogen komt en hun bloed begint te koken. Dan slaan hun stoppen door en van ’t een komt ’t ander.
Hun vakbond is tevreden met het resultaat. Maar nog meer financieel tevreden is Het Hoofd van die bond, want de afspraak met de reclame-jongens van het Clinton-Wijf om tumult te veroorzaken, werd nagekomen. Net zoals de afspraak waarbij de politie hopen Zwarten afknalt over heel Amerika. Allemaal bewijzen  dat alleen ZIJ in staat is om de Burgers te beschermen tegen dat soort onheil.
Wat is ‘t, Walter, weer niet akkoord? Ja, jong, ’t is erg. Maar wa wilde? Met de dag worden in Amerika de Presidents Verkiezingen spectaculairder. Daar worden fortuinen tegenaan gesmeten. Wie meest geld heeft, koopt op die manier de volksgunst en dus de meeste stemmen. Zo ziet ge maar? En, Walter, als ik nog iets mag zeggen: we gaan hier dezelfde weg op. Brood en spelen, meer moet ge de mens niet voorspiegelen om in de gunst te komen.

Vriend Xander maakt daar, zonder evenwel te overdrijven, wel een beetje misbaar over, maar het geheel, waarmee toch in totaal zo’n 50 mensen gedood of verwond raakten, werd al-bij-al aan de magere kant gehouden. Bij hem geen tremelo’s, geen jammerklachten, geen gesnotter. Ach ja, die dingen worden ook zo alledaags tegenwoordig, dat men er bijna zijn hand niet meer voor omdraait. Niet meer aandacht dan voor het schietkraam op de kermis, of de tent voor ‘bollo smitto’ met tennisballen naar een of andere grijnzende minister-smoel. Voor slechts één Euro en altijd prijs!
’t Is allemaal niet zo erg. ’t Is immers weer maar in Amerika en Clinton kan er, als ze oplet, zelfs nog garen uit spinnen ook om alle vuurwapens verboden te krijgen. Al zou het toch een beetje àl te sarcastisch zijn om daar in het slachten van kiesvee omwille van het spektakel, opzet in te zien.
Maar het is toch raar. Erdogan en Obama zijn enerzijds goede maatjes maar zoals we allemaal weten, diene Erdogan is langs geen kanten te betrouwen. Die pleegt zelfs ‘Staatsgrepen’ tegen zichzelf. Waardoor hij dan achteraf wel 50.000 ‘zuiveringen’ kan laten uitvoeren.
Met dit cijfer komt hij ongeveer op dezelfde hoogte als in Coburgia, tijdens de ‘’Repressie’ van na Wereld-Oorlog II tegen de Vlamingen. En neen, die zijn er achteraf nooit meer in geslaagd dat soort ‘zuivering’ te boven te komen.


*



GEPLUKT BIJ
*

*
Weer schietpartij in Amerikaans winkelcentrum
*
Dader moordpartij in winkelcentrum afgelopen zaterdag was Turkse moslim immigrant
In een winkelcentrum in Houston is vandaag een man door de politie neergeschoten nadat hij met een vuurwapen op auto’s had geschoten. Daarbij raakten zeker 7 mensen gewond. De schietpartij komt slechts enkele dagen na de terreuraanslag door een Turkse immigrant in een winkelcentrum in de staat Washington. Daarbij kwamen 5 mensen om het leven. Op 17 september stak een moslim 10 mensen neer in een winkelcentrum in St. Cloud (Minnesota), een aanslag die door ISIS werd opgeëist.
De politie in Houston heeft bevestigd dat meerdere gewonden met spoed naar ziekenhuizen zijn vervoerd. Berichten dat de dader door de politie zou zijn doodgeschoten, zijn nog niet bevestigd. (1)
Het Amerikaanse ministerie van Homeland Security sluit inmiddels niet uit dat de 20 jarige Turkse immigrant Aracan Cetin, die afgelopen zaterdag vier vrouwen en een man doodschoot in de Cascade Mall in Burlington (Washington), uit terroristische motieven tot zijn moordpartij kwam. Tot nu toe werd beweerd dat Cetin enkel persoonlijke redenen had. Zo zou zijn ex vriendin in het bewuste winkelcentrum hebben gewerkt.
De bomaanslagen in New York en New Jersey vorige week werden eveneens uitgevoerd door een moslim immigrant, Ahmad Khan Rahami. (2)

Xander
*




*

En nog altijd probeert men (de politiek en de media) vaststaande en objectieve  gebeurtenissen te vergoelijken en te verdoezelen. Door te verzwijgen dat de islam de werkelijke uitvoerende dader is. Door te suggereren dat de dader ’n psychopaat zou zijn. ’n Geestesgestoorde of in zeldzame gevallen, ’n ge-radicaliseerde ‘jongere’. En begot: ze hebben nog gelijk ook. Want die mensen zijn niet meer normaal. Ze zijn mentaal gestoorde en gehersenspoelde levende zombies die verlangen door politiekogels te sterven. Om bij Allah hierboven als ‘martelaar’ hun rechten op te eisen op maar liefst ineens 72 beeldschone dagverse maagden. Wat in de  moslimwereld ’n hele eer betekent voor hen en voor al hun familieleden.
En zo draait de wereld islam voort, met een vleugje romantiek en vooral met veel verbeelding….
**

*

*



Geen opmerkingen: