woensdag 7 september 2016

3665



5/722 * - Franse Moeders op Corsica pakken Het Beest bij de horens – Onverdoofd slachten van Wilders, DeWinter en Gaia door de kabinetschef van de CVP, een zekere Youssef Kobo -
.
DEEL 3
Woensdag 7 september 2016
Zon 7u06-20u14
H Hilduard
Sint-Hilduard verbiedt de linnen broek en kiel
*
3665 - ALS DE MAAT VOL IS, BIEDEN  ALLEEN NOG DE NATUURWETTEN REDDING
*

Parijs 2016
*
*
Neen, op Sardinië waren het geen kletsende vrouwspersonen, maar Dames met klasse die, kort en goed, op hun strepen stonden. Als de Overheid jaren aan een stuk in gebreke blijft, moeten ze wel.
No passeran’ is en begrip uit de Spaanse Burgeroorlog uit de jaren ’30, maar deze uitdrukking laat niets aan de verbeelding over. Zo was het ooit ‘in’, om ‘Yankee go home’ op de muren te kladden. Waarmee ik maar gezegd wil hebben dat de Europese Burger nooit gebrek aan inspiratie heeft gehad. Als hij of zij tenminste niet in slaap is gevallen.

*


GEPLUKT BIJ
*

*
Ouders blokkeren ingang kleuterschool voor moslima's
door Jurgen van der Hoeven

Vrouwen met een hoofddoek tijdens een protest in het Franse Avignon. Foto: AFP.
*
Vijf islamitische vrouwen is de toegang tot een kleuterschool geweigerd, omdat ze een hoofddoek droegen. Ouders hielden de vijf vrouwen tegen toen ze de kleuterschool in Bonifacio, op het Franse eiland Corsica, binnen wilden gaan. De politie moest tussenbeide komen om de boel te sussen. Dat melden lokale media.
Personeel en leerlingen op Franse scholen mogen geen religieuze symbolen dragen. Dat verbod geldt echter niet voor ouders. De spanningen tussen moslims en andere bewoners zijn toegenomen, onder meer nadat een jihadist op 14 juli van dit jaar in een vrachtwagen 86 mensen doodde in Nice.
Eerste schooldag na zomervakantie
Het incident in Bonifacio vond maandag plaats op de eerste schooldag na de zomervakantie. De vijf vrouwen werden tegengehouden door een groep ouders. De ouders stelden niet blij te zijn met het feit dat hun kinderen een standje krijgen als ze christelijke kruizen dragen.

Zo’n dertig dorpen en steden voerden in de afgelopen tijd een verbod in op de boerkini, maar de Franse rechtbank  kwam tot de conclusie dat het boerkini-verbod in strijd is met de fundamentele vrijheden van mensen.
Verboden
De niqab, een sluier die het gezicht van een moslima volledig bedekt, is sinds 2011 niet meer toegestaan in Frankrijk. In het land is scheiding van godsdienst en staat vastgelegd in de wet. In 2004 werden meerdere verboden op openlijke religieuze symbolen ingevoerd op publieke plekken en plekken van de staat
*

*
Voor geval U liever toestanden zoals in Calais ziet, dan moet U nu een of andere klacht indienen in het voordeel van die moslim mama’s. Want overtuigd zijnde dat U wil eindigen met Uw hoofd in Uw armen, kunt U er niet rap genoeg bij zijn.
Het moet inderdaad hoopgevend werken om te weten, dat de bijl zal gehanteerd worden door knappe geleerde bollen, i.p.v. door halve wilden. Die dank zij Uw protesten, als kind, school zijn kunnen lopen.
A propos, heeft U al nagedacht hoe die hoerenboel in Calais ooit zal opgeklaard worden? Of wacht men gewoon tot heel Donker Afrika is uitgezwermd om van heel Het Avondland één groot Calais te maken?
Daar begint het aardig op te lijken, want de ferry-diensten op de Middellandse Zee wordt met de dag uitgebreid. En op de Afrikaanse stranden is de aanvoer onoverzichtelijk. Allemaal goed geklede weldoorvoede wezens die daar zonder blaren op de voeten zijn overgewaaid. Net als afgevallen bladeren van de bomen, die net voor de Winter, in hoopjes zijn samen gewaaid, om verscheept te worden naar het Land der Blanken.
PS
De algemene inspiratie op deze blog voor dat onwezenlijk ‘onverdoofd slachten van mensen’ komt regelrecht uit CD&V-kringen. Meer bepaald uit de mond van ene Youssef Kobo, kabinetschef  Bianca Debaets (CD&V), Brussels staatssecretaris, die dergelijke ‘eindbestemming’ op de sociale media uitschrijft voor Geert Wilders, Filip DeWinter en VDBossche van Gaia. De man komt uit de stal van ‘Markske’ Beke (Leopoldsburg) die hem iemand met ‘high potential’ noemde. Een uitdrukking op dezelfde hoogte als ‘Plus est en Vous’. Die we allemaal kennen. De man is wel moeten ‘terugtreden’ maar niet uit de partij gezet. Waaruit mag besloten worden, dat de Tsjeven denken hem als reserve-speler later nog goed te kunnen gebruiken…..
*
*

Geen opmerkingen: