dinsdag 13 september 2016

3678


5/768 * - Nine/Eleven – ‘Etat d’urgence’ ook in Coburgia? Of eerder een verkiezingsmanoeuvre? – Verwijzing naar de onzalige repressietijden -
.
DEEL 5
Zondag 11 september 2016
Zon 7u12-20u05
H Vinciana van Wintershoven
*

*
15 jaar na 11/9 is deze datum een gewone dag bij ons, maar 9/11  en dan in het Amerikaans, is daar een dag als het Laatste Oordeel. Die Dag der Verschrikking is meteen de start van de wereldwijde bewimpeling van de vreselijkste misdaden aller tijden der islamitische veroveringsoorlogen. Het begon met ‘Al Quada’, gevolgd door ‘de Taliban’, ‘Boko Harem’ en nog zoveel andere, allemaal beschreven als de moslimdaden van een zekere ‘Marc’, waarvan de familienaam Dutroux niet mag vermeld worden.
Dutroux, dat is Vandeputte in ‘t Nederlands, en Di Rupo in het Italiaans, en dat is, als men over de islammerij spreekt, zelfs niet meer alleen maar de voornaam ’Marc’, maar Markske’ geworden, de sympathieker klungelaar  bij FC de Kampioenen.
Het wordt tijd dat de wereld ontwaakt, voor de islam onze Beschaving helemaal ondersneeuwt.
*
3678 - VERSCHIJNT DE SCHANDAARD BINNENKORT ALLEEN NOG IN HET ARABISCH MET ALLEEN MAAR PRENTJES?
*

*
*
Waarom Hollande in Frankrijk niet ten gronde wordt verguisd door zijn ‘geloofsgenoten’ in Coburgia is mij een raadsel. Daar werd de ‘Noodtoestand’ al maanden geleden ingevoerd als L’État d’Urgence, dat heel wat milder klinkt maar wel op hetzelfde neerkomt. Als het kind maar ’n naam heeft. De Noorderburen hebben daar al lang geen bezwaar meer tegen, omdat ‘noodplan’ ook wijst op ‘noodhulp’. In beide landen werkt het perfect, en niemand spreekt er nog over. Tenzij natuurlijk aan de kant van de ‘slachtoffers’, de laffe bendeleden der islam-moordenaars.
Ja, kunnen opgepakt worden vroeger dan de aanslag: het werkt zo te zien zeer productief. Maar bevorderend voor het globalistisch vrijdenkerswereldje zal het wel niet zijn. Integendeel, als dat zo verdergaat, zullen de Moslim-Broeders zich nog verplicht zien het land te verlaten…
Vandaar dat De Schandaard een tandje bijsteekt om te islam te verkondigen. Met weer niet één neutrale of negatieve bedenking daarbij.
Integendeel.
Maar voor mensen met een goed hart en een slecht karakter is er goed nieuws. De tweede soort islammers (Iran, het vroegere Perzië), die lichtelijk van mening verschillen met de eerste soort islammers maar alle twee fundamenteel even wreedaardig zijn, verkoopt dit jaar last in Mekka bij de Hadschie’.
So far, so good, want het is niet ons probleem. Het venijn zit hem echter in het staartje, en is dat de Ayatollahs samen met hun bondgenoten, in Noord-Korea en atoommacht zijn. Een derde speler in het veld, waar Obama en Poetin tot hiertoe de enige twee waren.
Maar Iran houdt zich gedeinsd en Noord-Korea gewaagt zeker niet van deze overeenkomst, dat ‘hun’ geleerden eigenlijk Iraniërs zijn, die daar ongestoord hun gang kunnen gaan.
Over die duivelse combinatie horen we al een paar jaar niet veel meer….
Wil ik nu zeggen, dat Mekka en Medina het lot van Hiroshima en Nagasaki zullen ondergaan? Het is te mooi om waar te zijn….
Enfin, nu eerst naar de wervingstaal der Schandaard.
*


GEPLUKT BIJ

*
Hadj begonnen onder strenge veiligheidsmaatregelen
*
Onder strenge veiligheidsmaatregelen zijn ongeveer anderhalf miljoen moslims in het Saoedische Mekka, de geboortestad van de profeet Mohammed, aan de jaarlijkse hadj-rituelen begonnen.
In de vroege ochtend verlieten de in witte gewaden gehulde bedevaarders de zowat acht kilometer van Mekka gelegen tentenstad Mina. Daar brengen zij de nacht door om zich zondagochtend naar de berg Arafat te begeven voor een reeks gebeden. Het leeuwendeel van de gelovigen komt uit het buitenland; aan de hadj nemen zowat 100.000 Saoedi’s deel.

Verbod Iran
Over de organisatie van de bedevaart is, na de massapaniek die er vorig jaar uitbrak en die bijna 2.000 doden eiste, grote onenigheid tussen het soennitische Saoedi-Arabië en het sjiitische Iran. Teheran heeft de Iraniërs dit jaar verboden de hadj te ondernemen.
De hadj is één van de vijf zuilen of pijlers van de islam. Elke moslim moet minstens één keer in zijn leven de bedevaart ondernemen, althans wanneer zijn gezondheid en/of zijn financiële toestand dat toela
*


*
Voilà, weer een paar woordjes bij in onze Arabische woordenschat.
Over het drama dat daar verleden jaar gebeurde, en over de bulldozers die de duizenden lijken in massa-graven kipten, geen woord.
Geen woord dat het op straffe van verhanging zonder meer verboden is om in een van die twee steden te komen, als men geen moslimmer zou zijn. Uit schrik van aanslagen?
Daar hoeft men niet eens een of andere ‘Noodtoestand’ uit te roepen. Daar zijn zelfs geen bedelaars, want zonder ophef, voordien allemaal ‘ausgetotet’ naar Nazi-Islamo model.
*

*

*

*



Geen opmerkingen: