maandag 19 september 2016

3698



7/1068 * - Er is schoolverzuim en schoolverzuim – De taal is gans een volk maar nu zijn er in Vlaanderen zoveel volkeren als er talen zijn -
.
DEEL 2
18 SEPTEMBER 2016
H. JOZEF CAN CUPERTINO, Z. JAN VAN SINT-OMAARS
*
3698 - MASSAAL SCHOOLVERZUIM OM MEE TE VIEREN AAN HET ISLAMITISCH SLACHTFEEST
*
Lege klaslokalen….
*
*
Het hoge woord is er uit: wat we beleven is de … ’islamitische apartheid’. Een benaming bij E.J. Bron waarmee ik helemaal niet akkoord ben. Omdat het woord Apartheid voor ons, Vlamingen anders dan voor Nederlanders, ook en zelfs in de eerste plaats een positieve bijklank heeft van ‘gescheiden leven in vrede’, zoals het ooit was in Zuid-Afrika bij ons blanke Broedervolk waarmee we ons zo verwant gevoelen. Om de eenvoudige reden dat wij Vlamingen moeten lijden onder een dwingelandij, daar waar het Boerenvolk van Zuid-Afrika zich had kunnen handhaven. Zij hadden de Franstaligen (vòòr even later de Engelstaligen) er uit gewerkt en wij Vlamingen wilden hen maar al te graag achterna…. Want hadden wij ’n bewondering voor die ‘Stellenbosche Kerels’ die net als wij die streden voor onze vele Vlaamse velden… Ach ja, “Bobbejaan beklim die berg, om die Rooinek te vererg. Hoera vir die boer, hoera”.
*


*
Ik zeg wel dat het begrip Apartheid ‘was’ en dat is in de compleet Voltooid Verleden Tijd, en is bedoeld niet als ‘was’ maar als ‘is geweest’. Dat was lang voor het communistisch gezinde beleid van Nelson Mandela daarin plotseling de achteruitstelling van de Zwarte Medemens dacht te zien. Waarna de moordpartijen uitbraken tegen al wie, blank of zwart, van betere komaf was. Allez, Marx op zijn best, want alle bezit, vooral dat van anderen, moest  vogelvrij verklaard werden. Zuma zum kotzen.
Zijn de ‘arme Zwartjes’ daar nu veel beter van geworden? Hebben ze stromend water?  Hebben ze elektriciteit? Zijn de levensomstandigheden in die ‘Township’ nu zo veel beter geworden? Ik zou eerder zeggen: integendeel. Op alle reportages vandaar zien we alleen maar ellende, armoede en onmenselijkheid.  Met helemaal bovenaan de stinkend Rijke Wreedaardige Elite, die op hun manier gewoon de plaats hebben ingenomen van die verfoeilijke Blanken, nadat ze er het woord uitbuiting hebben aan toegevoegd.
*


Wat wij beleven met de muzelmannen, is in feite bedoeld als de omgekeerde Apartheid. De greep naar de macht van een nieuwe kunstmatige mensensoort die aan de macht gekomen is door het aantal. Met daarbij vooral geholpen door de Elite van Linkx, maar dan op de fundamenten van een zogezegde ‘religie’ die 1400 jaar achterloopt. Ach, Nelson Mandela wat was die in de tweede helft van zijn leven bijna een Heilige! Op voorwaarde dat we net als bij Marx, de eerste helft waarvan letterlijk het bloed afdruipt, overslaan.
Het resultaat van ondergrondse stromingen laat zich dan ook raden en is nu te zien in de landen waar het vroegere beleid van ‘tirannen’ zoals Kolonel Khadafi, Sadam Houssein en Assad aan de Macht (en aan de vetpotten) waren.
Meer dan 100 jaar geleden deden de Bolsjewieken net hetzelfde in Rusland. En daar waren geen Zwarten bij betrokken.
Raar, hé!!!!
*
Het zijn niet alleen wij….

Ook zij worden in de Apartheid geduwd…
  
GEPLUKT BIJ
*
&

*
Haagse PVV stelt vragen over lege lokalen tijdens Offerfeest: 'Het is gewoon ongelijke behandeling'

DEN HAAG - De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft vragen gesteld over de lege klaslokalen tijdens het Offerfeest. Omroep West meldde maandag dat veel islamitische kinderen een dag vrij hebben aangevraagd om dit islamitische feest te vieren. Bij onder andere de Kameleon in Den Haag en de Haagse Koningin Beatrixschool hoefden de ouders echter geen briefje in te leveren.
'Volgens artikel 13 van de Leerplichtwet is dit gewoon verplicht. Het is ronduit schaamteloos dat schooldirecteuren openlijk de regels aan hun laars lappen en dit voorbeeld willen geven aan hun leerlingen', vertelt PVV-raadslid Elias van Hees in het radioprogramma Studio Haagsche Bluf bij Radio West. 'Dit is gewoon ongelijke behandeling en een vorm van islamitische apartheid. Een deel mag immers zomaar thuisblijven, maar de rest niet.'

Kinderen hebben per jaar recht op 10 extra vrije dagen, mits daar een goede reden voor is. Vrij vragen voor een religieus feest als het Offerfeest hoort daar ook bij. Maar dan moet dit wel minimaal twee dagen van tevoren aan de school zijn doorgegeven.
'Laffe schandaligheid ten top'
Van Hees: 'Dat gebeurt dus blijkbaar niet op de Kameleon en de Haagse Koningin Beatrixschool. Als er niets op papier staat, hoe kan de afdeling leerplicht dan controleren hoe het zit met het schoolverzuim? Ouders die in december met hun kinderen te vroeg op skivakantie gaan, worden aangepakt door de gemeente met een forse boete. Het is toch raar dat er in deze gevallen geen controle is? Het is de laffe schandaligheid ten top.'
Eerder lieten zowel de Kameleon als de Koningin Beatrixschool aan Omroep West weten dat de ouders niet speciaal een briefje hoefden in te leveren, maar er is wel geregistreerd.


*

*
Het Slachtfeest is weer voorbij. De eerste plicht voor iedere moslim, bloed doen vloeien door middel van het mes in de keel, is weer eens voorbij. Zij hebben, naar het woord uit hun Heilig Boek, weer eens ten volle genoten van brekende ogen waaruit het Leven wegtrekt. De herinnering daaraan moet nu weer een vol jaar meegaan.
Wat niet belet, dat hun Eerste Lijns-gedrogeerden verder kunnen blijven oefenen op mensen waarvan zij zeggen dat het Christenen of ‘Ongelovige Honden’ zijn. Liefst zo laf en zo primitief mogelijk. Net als gisteren in New York op plaatsen waar veel mensen komen. Door middel van snelkookpannen vol metaalsplinters verstopt in vuilnisbakken langs de straatkant. Die zelfs de ijverigste politieman begrijpelijker wijze onverlet laat. Alhoewel de islam en vuilnis als ‘soort zoekt soort’ sedert altijd blijken goed samen te gaan.
*

PS
Om te eindigen nogmaals over de 7de Dag.  Waar ik hoorde uit een bepaalde progressieve hoek, dat Het Kapitaal bijlage niet genoeg deed voor onze eigen jongeren die ‘niet gestudeerd hebben’. Tiens, dacht ik. En wat dan met die o zo dure Schoolplicht tot 18 jaar die ons het bloed van onder onze nagels perst? Nadat de ‘verrijking’ zal voltrokken zijn zal er dus een teveel zijn aan ‘nutteloze eters’. Die kunnen dan opgeruimd worden zoals voorgetoond in Auschwitz.
*

*
Kortom. Er is schoolverzuim en schoolverzuim – De taal is gans een volk maar nu zijn er in Vlaanderen zoveel volkeren als er talen zijn. Waaruit in de eerste plaats mag blijken dat ‘progressiviteit’ het Paard van Troye is geweest om Vlaanderen voorgoed te knechten…

*

*

Geen opmerkingen: