donderdag 29 september 2016

37299/1749 * - Geert Wilders over zijn Verloren Land - Brussels Airlines naar de Lufthansa – De Trump vuurtoren aan het Einde van de tunnel -

DEEL 1.
DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2016
HH. Michaël, Gabriël, Rafaël: Aartsengelen.

Jeroomke is aan ’t boffen in de schole. “Mijn grootmoeder hee,” zegt hij, “ze heeft zij ne zware gouden ketting rond heure hals” – “Awel”, zegt Mielke, “mijn grootmoeder, hee, awel ze loopt zie los.”
*

*
*
*

Heeft U deze video bekeken? Hij is helemaal gratis en bloedstollend. Daarin zult U er niets over vinden in de Media. Die houden zich namelijk uitsluitend bezig met frivoliteiten en politiek-correcte beeldvorming. Er bestaat dan ook geen enkel excuus om onderstaande speech van Geert Wilders in de Nederlandse Kamer over te slaan. En bedenk daarbij, dat alles wat geldt voor onze Noorderburen, ook ipso facto geldt voor Coburgia. Met dit ene grote verschil: in Coburgia mogen deze dingen niet luid-op gezegd worden. Tenzij, natuurlijk, door het Vlaams Belang, en die mensen worden stelselmatig gewoon weggehoond door het hele halfrond, door partij-leden der ‘Staatsdragende Partijen’, wier grootste verdienste is het Land naar de bliksem te hebben geregeerd. Nu weer met het vertrek uit Zaventem van de enige vliegtuigmaatschappij die we ooit gehad hebben.
Blijft nog over: de éne Treinmaatschappij met de pompeuze naam N.M.B.S. Die is ook het eigendom van Vadertje Staat, dus van niemand en van iedereen. Maar die draait al sinds haar ontstaan in 1835 met verlies. En dat verlies is met de jaren (dank zij de vakbonden) alleen maar groter geworden dan het Land zelf. Zonder miljarden-subsidies per jaar zouden de treinen al decennia lang hebben… stil gestaan. Iets dat natuurlijk onze reputatie ferm zou geschonden hebben.
Geef de laatste mogelijkheid om orde op zaken te stellen voor het Openbaar Vervoer, zowel Trein- Tram- als Busverbindingen in privé handen en daarna draait de boel als een lierke. De treinen zullen tot op de seconde op tijd rijden, de reizigers zullen gelukkig zijn en de Maatschappij zal winst maken. Maar er zal wel moeten gewerkt worden.
Voor de Vliegmaatschappij is het te laat om in te grijpen. Die is voor altijd zelf gaan vliegen. Naar Düsseldorf of Leipzig, de pakjesioenst DHL (13.000 jobs verloren) achterna. Onze Luchthaven, t.t.z. wat er van rest, zal nog ’n beetje draaien op ‘lowcost’ buitenlandse maatschappijen met bijna uitsluitend – wegens de lagere loonkosten – buitenlands personeel.
Maar de vakbonden zullen daar onmiddellijk zeer goed bij varen. Hun ledenlijsten zullen aangroeien tot in het oneindige. Kassa! Kassa! Kassa! Met daaraan gekoppeld de recht evenredige Staatssteun. Wat zorgt voor een veilige oude dag van de Syndicale Bobo’s.
Waarop, kort nadien hun klomp, samen met de kruik zal breken of barsten, uit reden dat beiden niet langer meer te water kunnen gaan.
*


*
Na deze volbrachte taak: einde van de Vakbonden. Einde van de werkgelegenheid, einde aan de welvaart en dus Einde van de Belgica. Alles kapot geregeerd door onze Staatsdragende Partijen die er meteen het loodje kunnen bij neerleggen.
*
Moet dat nu échte allemaal op die manier verlopen, voor dat Vlaanderen ofwel zelfstandig en onafhankelijk wordt, bevrijd van de aftroggelarij der ‘transfers’ naar Francofonia. Of beter nog, klaar gestoomd wordt voor de Vrije Herenigde Republiek der Nederlanden? Met Zaventem zowel als Bruxelalba-bla-bla in puin?
Het doet er mij trouwens aan denken (en voor vrezen) dat net als bij iedere geboorte van mens of dier, dat inderdaad gepaard gaat met veel zweet, bloed en tranen….
*

*

GEPLUKT BIJ

Mevrouw de Voorzitter,
We raken ons land kwijt. Voorgoed als we niet heel snel wakker worden. De open grenzen en de onwil om de identiteit van ons land te verdedigen hebben Nederland ziek gemaakt. Doodziek. De terreurdreiging is groter dan ooit. Nederland is geen veilig land meer. We hebben honderdduizenden mensen ons land binnengelaten zonder ze te vertellen dat het ons land is. En daar betalen we nu de prijs voor.
Maar Nederland is toch echt van ons. Veel mensen hebben naast hun Turkse of Marokkaanse paspoort ook nog een Nederlands paspoort. Maar een deel van hen gedraagt zich niet als Nederlanders. We kunnen het elke dag zien. Ze respecteren ons land niet. Ze hebben lak aan onze waarden, aan onze identiteit, aan wie we zijn. Ze gedragen zich steeds vaker als overheersers, criminelen, profiteurs, ze halen het bloed onder onze nagels vandaan, ze tarten het gezag, dansen op politieauto’s, schelden ons uit, kijken op ons neer, spugen op ons en trekken zich nergens wat van aan. Ze hebben ons paspoort maar ze horen niet bij ons. Ze zijn geen Nederlander.

En ik zeg tegen al die mensen die zich misdragen: Nederland is ons land. Het is van ons. Niet van jullie. En als je je niet gedragen wil, als je ons terroriseren wil, als je hier een klein-Turkije of klein-Marokko van wil maken, dan zal je dat niet lukken. Want is dit is ons land. Waar we tolerant zijn maar niet tegen diegenen die ons land kapot maken. Waar we respect hebben voor ieder individu maar niet voor mensen die geweld gebruiken en ons terroriseren.

Wij zijn Nederland en dit is ons land. En dat we gaan terugveroveren. Vanaf vandaag. We gaan niet meer toestaan dat onze vrouwen en dochters door jullie worden lastiggevallen. Dat onze wijken worden geterroriseerd. Onze winkels bestolen. Dat ouderen ’s avonds geen ommetje meer durven te maken. Dat van balkons eieren en glazen naar ons worden gegooid. Dat onze uitkeringen worden misbruikt door gasten in dikke BMW’s. Dat Nederland wordt kapotgemaakt. Wij pikken dat niet meer.

Genoeg is genoeg. Vanaf vandaag vechten we terug. Keihard. Geen buurthuizen of uitkeringen meer, geen slachtofferrol en geen begrip meer. Wat mij betreft pakken we iedereen die twee paspoorten heeft en een misdrijf pleegt het Nederlandse paspoort af en zetten ze ons land – ja ons land – uit. Als het kan met hun hele familie. En waar nodig zetten we, als de politie het niet meer aankan, ook ons leger in om de straten van Nederland veilig te maken en jullie eruit te verjagen. Wij gaan winnen. Niet jullie maar wij, 100%. En waarom? Omdat dit land van ons is.

Mevrouw de Voorzitter,
Al twaalf jaar lang verkondig ik op de algemene beschouwingen, en tevens in vrijwel elk debat, buiten dit parlement en eigenlijk over de hele wereld dat het geïmporteerde probleem islam heet. En dat die islam door de massa-immigratie binnen onze poorten is gebracht. En dat de Westerse regeringen waaronder ook de onze daar de afgelopen decennia medeplichtig aan zijn geweest, met hun weerzinwekkende ideologie van open grenzen.

Al twaalf jaar lang plaats ik hoop en optimisme tegenover de naargeestige capitulatie-cultuur van de machthebbers. Die maar niet willen luisteren. Of in verkiezingstijd ineens gouden bergen beloven maar na de verkiezingen met hun aartsvijanden gaan regeren en voor nieuwe ellende, terreur en asielrecords zorgen. Die altijd kiezen voor hun eigen macht in plaats van voor Nederland. Dronken van hun eigen gelijk, overtuigd van hun eigen superioriteit. Wie kritiek heeft en de islamisering als probleem durft te benoemen noemen ze extreemrechts, of tokkies, populisten of nazi’s. De criticasters worden bedreigd, verketterd en als het even kan ook voor de rechter gebracht. Ook ik voorzitter. Overmorgen, op vrijdag, als de rest van de collega’s in hun bed liggen na te genieten van dit debat, sta ik weer in de rechtbank. Half Europa staat in brand, onze premier roept Pleur Op naar Turken, Europese regeringsleiders zoals de Slowaakse premier Fico zeggen gewoon dat ze niet meer moslims in hun land willen, het mag allemaal. Maar ik moet me vrijdag weer verantwoorden bij de strafrechter voor iets wat miljoenen mensen denken en vinden. Terwijl de terreurdreiging in Nederland nog nooit zo hoog is geweest als nu, terwijl bijna 80% van de Nederlandse Syriëgangers Marokkaan is, wordt een gekozen volksvertegenwoordiger vervolgd vanwege uitspraken over Marokkanen. Grote woorden hier over de vrijheid van meningsuiting, maar dat is de realiteit. Het is de wereld op zijn kop.

Vz, we zitten aan het einde van de zwarte zomer van de jihad. Voor het geval men vergeten was waar de aanhangers van Allah en Mohammed allemaal toe in staat zijn en waar onze open grenzen toe leiden zet de gebeurtenissen van afgelopen zomer nog even op een rijtje. Ik vind dat de slachtoffers dat verdienen. Ik vind ook dat de Kamer en Nederland dat moet horen. Ieder incident want het is een schokkende realiteit. De waarheid van deze zomer. Ieder week, soms iedere dag, soms twee keer in een dag, de jihad in Europa, de jihad in het Westen.
Voorzitter, wat gebeurde er allemaal…
*
*

*
De Geert loopt al jaren storm tegen een blinde muur van haat. Een muur, ook van misprijzen, omdat hij het niet met zoveel woorden zegt, dat zijn toehoorders, het hele parlement en de totaliteit der Regeringskringen, niet mogen, niet kunnen en niet willen luisteren naar de Stem van Het Volk, maar naar de Stem uit Amerika. Een stem van dictators, erger dan die van achter het IJzeren Gordijn die onbereikbaar ver, als een spook door de lucht waart.
Uit die richting komen, gefundeerd op de verbrande resten van ‘Mein Kampf’ komen de golven aangerukt die als een tsunami over onze landen razen. De Nederlandse, net zoals alle andere Nationaliteiten die al eeuwen ons Avondland bevolken, moeten aangelengd en vermengd worden met bruine, zwarte, gele en groene componenten, om aldus afgevlakt, de willoze massa te vormen die alleen nog met gebogen ruggen als werkslaven mogen dienen.
*

Als er aan het einde van de tunnel al een lichtje blinkt, zijn het de veel belovende lichtflitsen van een vuurtoren die nog moet tot President verkozen worden.
Als er daarvoor nog tijd zal zijn om dat ooit te beleven. Iedere dag, iedere minuut komt de Fatale Ontknoping dichterbij. Men maakt elkaar af lijk negers onderling, of zoals in Syrië, de ene moslim de andere, of onze samenleving wordt opgeschrikt door aanslagen, overvallen moorden en massa-slachtingen. Satan is razend, omdat zijn bedoelingen vallen als de raven op een galgenveld.
De aarde beeft en we houden allen de adem in. Nu moet het gaan gebeuren. De Drie Aartsengelen van Het Laatste Oordeel, Michaël, Gabriël en Rafaël, niet toevallig vandaag hun Naamfeest, steken de bazuinen en wachten alleen op een teken van Zijn hand.
We kunnen alleen nog stamelen, dat we onze geesten neerleggen met Zijn wil.
De profundis clamavi ad te Domine… Heer, redt ons, want wij vergaan.

*

*

Geen opmerkingen: