dinsdag 13 september 2016

3685


5/743 * - islam offert ook mensen op het Slachtfeest – Peiling RTBF & La Libre – Caterpillar heeft gevonden wat het zocht -
.

DEEL 1
Dinsdag 13 september 2016
Fruitmaand
Zon 7u15-20u00
H Tobias
*
3685 - OVER HET ORGELPUNT VAN HET TOPPUNT VAN EEN OFFERFEEST
*

Schuldig? Neen, medeplichtig.
*
*
In HLN leest U over een speciale soort ‘reality show’ over waar het islamitisch slachtfeest fundamenteel voor staat. Met rillingen over Uw rug tot in het merg van uw beenderen ervaart U daar waar deze ‘religie’ op het einde van deze nachtmerrie voor staat.
Op een schijnbaar ander vlak moet onze radeloze ‘Overheid’ nu wel, samen met ons, vaststellen dat niet alleen de ‘integratie’ schandelijk is mislukt, ze moet ook toegeven dat ze nog iedere dag opnieuw scheepsladingen van dezelfde soort achterlijke moordenaars gaat oppikken op de Afrikaanse stranden.  Dat is al lang geen schuldig verzuim meer, maar misdadige medeplichtigheid.
Later zullen daarover hele bibliotheken geschreven worden, mocht het inderdaad waar zijn dat Linkx in heel het Noordelijk Halfrond verschrompeld, dood en begraven is. Mede vanzelfsprekend hun medeplichtigen, alle ‘Partijen Staatsdragers’ zoals we die in Coburgia van in 1830 kennen. Zij die niet alleen uit egoïsme en geldgewin het land kapot hebben geregeerd, maar meteen sedert de laatste decennia de ondergang van onze 2 000 jaar oude Beschaving hebben gewild. Vooral niet luisteren naar hun woorden, maar kijken naar hun daden.
Om in de optimistische toon van HLN verder te gaan: het neusje van de zalm over de ‘cultuur’ van onze ‘Verrijkers’ die ons allemaal als ‘gematigd’ worden door de strot geduwd, hebben we het nu wel gehad.
Ja Ja, de soort ‘medemensen’ als Almacy, buitenkant wel ‘belgisch’ (is in Antwerpsen geboren dus is ze Antwerpse) , maar binnenkant puur verzuurd Turks Fruit. Voor wie het schoentje past, trekken die het aan. Met wie men verkeert, wordt men vereerd.
*


GEPLUKT BIJ

*
iS slacht 'spionnen' af als schapen op het Offerfeest
*
De terreurgroep IS heeft gisteren weer een gruwelvideo naar buiten gebracht. Die start met een compilatie van vroegere beelden, gaande van de executies van de Amerikaanse journalisten James Foley en Steven Sotloff tot een passage met de in Parijs omgebrachte Molenbeekse terrorist Abdelhamid Abaaoud.
Maar het orgelpunt is een nieuwe terechtstelling, die letterlijk in een slachthuis plaatsvindt. Vijftien zogezegde spionnen worden daar als beesten binnengedreven, met messen gekeeld, boven roosters gehouden tot ze leeggebloed zijn en dan met kettingen opgehangen aan het plafond - alsof het schapen zijn die ritueel worden geslacht voor het Offerfeest. Specialisten beklemtoonden al dat de video zowat de ergste moet zijn die IS al heeft gemaakt. (GVV)
*


*
U las een tijdsdocument in de roddeltante-krant Het Laatste Nieuws, zo afstandelijk mogelijk geschreven zonder de minste emoties. Om zeker geen stelling te moeten nemen? Of om de ‘theologen’ van de moslim-executie raad niet te mishagen? Misschien vreesden ze wel voor ‘groepsbelediging’ van de kant van alle ‘gematigde’ moslims die als vijandelijke onderzeeërs ondergedoken leven.
Wil dan ook terugdenken aan al de mooie (valse) woorden rond het aan de gang zijnde ‘Offerfeest’ waar de dieren door beesten als beesten worden afgeslacht. Met roosters op de vloer tot ze uitgebloed zijn. Om vervolgens aan vleeshaken te worden opgehangen. Om er gemakkelijker de ‘slachtafval’ uit te kunnen verwijderen….
Wie uiteindelijk na het slachtfeest van dit jaar nog de ‘armoede bestrijding’ door globalisatie blijft voorstaan zou van nu voort met een on-uitwisbaar Kaïns-teken op het voorhoofd moeten rondlopen die de aandacht wegtrekt van wat hij of zij zegt. En die we dus gemakkelijk, op de Dag des Oordeels, zullen kunnen uithalen.
 PS
RTBF & La Libre hielden een volkstelling, ‘Opiniepeiling’ genoemd. En ja de Partijen die de Staat torsten, hangen zo goed als in de touwen. Maar de anarchisten van Linkx samen het Vlaams Belang, voor de gelegenheid in één adem genoemd, nemen stilaan hun plaatsen over. Van volksverlakkerij gesproken!
PS 2
De PS, in samenspraak met Sjarel Michel en dus met BDW, keffen nu achteraf heel luid tegen de Amerikaanse ‘smeerlappen’ van bazen voor de sluiting tout court van Caterillaar in het hart van Wallonië . Met maar liefst het verlies van 7.000 banen. Ongehoord zult U zeggen? Tja, en wat doet U dan met die 29 stakingen in de laatste 18 maanden in dat bedrijf? Het ergste is daarbij, dat ze t.o.v. de hele wereld spreken namens heel Coburgia. Zodat wij Vlamingen meteen in hetzelfde kwade lucht komen te staan als dat stakersvolk.

*

*



Geen opmerkingen: