zondag 4 september 2016

3654




6/1014 * - Bevrijdingsdag St Jan  - Brussel hoofdstad niet alleen van de criminaliteit, maar ook van de ISLAM als politieke partij – Het Offerfeest -
.
DEEL 1
***
Zondag 4 september
Zon 7u01-20u20
H Rosalia
*
04/09/?: Risorgimento, lees ‘de ‘Hereniging’ van Italië die duurde van 1820 tot 1870, feest dat symbool staat voor de opstanding van de eenheid onder één en dezelfde overkoepelende Leiding. Een van de 3 Nationale Feestdagen.
4 september 1944 is ook de dag dat in de straten van ons klein dorpje de eerste Canadese en Poolse tanks verschenen nadat ze op 6 juni in Normandië waren geland. Als kind hadden we de dagen voordien de laatste weinige Duitsers hun biezen zien pakken met alles wat wielen had, tot kinderwagens toe. We waren niet naar school gemoeten en van rond de middag zat iedereen in de schuilkelder. Tot  even na 4 uur langs alle kanten werd geroepen dat ‘ze’ daar waren. Ineens moest iedereen op straat om van dat overdonderend wonder van dichtbij te genieten.
Neen, voor de wreedheden van de oorlog moesten we niet meer vrezen. Temeer echter voor die der Vrede, zoals weldra (in mijn omgeving) tot ieders verbazing zou blijken.
*
3654 - HET MAG U ZEKER NIET VERWONDEREN BRUXELLABAD IS DE GEBOORTESTAD VAN DE ISLAM ALS POLITIEKE PARTIJ
*

Vooral onder deze rotskoepel geen verkeerde gedachten….
*
*
De oprichting van die nieuwe politieke partij is blijkbaar in het grootste geheim geschied. Tenzij zulks natuurlijk door de ‘media’ werd doodgezwegen. Maar nu, ter gelegenheid van het komende Offerfeest, treedt ze in de openbaarheid. Omdat ze meent op eigen poten te kunnen staan en zo de ‘verrijkers’ te kunnen verenigen tegen de volgden nationale bollekes kermis. Met een eerste strijdpunt die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat: de islamwetten staan torenhoog alle andere. Dat het over ‘on-verdoofd slachten’ gaat, is daar het breekpunt van. Die veroveringstaktiek is namelijk gegrondvest op de islam-leer der ‘Gebroken Ogen’, d.w.z. het vergeestelijkte genot van het stervend slachtoffer te kunnen volgen binst het leven wegvloeit. Erger dan bij de beesten, die slechts doden om zelf in leven te blijven. Of uit bronstigheid. Een oefening op dieren, om voortdurend over tijd en eeuwigheid, de slachthonger op mensen te blijven voeden.
Dat daarbij beroep wordt gedaan op het verdraaid uitleggen van een der oudste verhalen uit de Joods-Christelijke Bijbel, typeert ten volle de bedot-plicht, de taqyilla, vastgelegd in de stichtingsakte van de islammerij, de Koran. Het is niet alleen vuile na-aperij van de Aartsvader Abraham, maar veel meer het zich toe-eigenen van de Joodse leer om, niet wetende dat het om een testcase ging,  in alles de Wil van de Heer van leven en dood nauwgezet te volgen.
Dat de Joodse Bijbel schetst slechts zeer zijdelings de pijnlijke rol van dat offerdier, maar legt de nadruk op het bewijs van de meest strikte gehoorzaamheid, namelijk zelfs zijn eigen zoon (op het nippertje) niet ontziet, wordt door de Islam juist gebruikt  om een onmenselijke bijkomstigheid in de verf te zetten. Het maakt van elke islammer bijna een psychopaat, die geniet van het lijden van zijn onschuldig slachtoffer.
En wat meer is: het ogenblik om  met de geboorte van deze nieuwe ‘Partij’  naar buiten te komen, is goed gekozen. Want de strategie kadert niet alleen in het eerstvolgende ‘Offerfeest’, maar ook volop in de deining rond het heropenen van het Politieke Jaar.
Let U even ook nader op de exacte betekenis van het woord ‘Feest’, het op de voorgeschreven manier doden van een levend wezen, dergelijk  ‘Offer’ is voor elke moslim een feest…..
*


GEPLUKT BIJ

*
Politieke partij ISLAM promoot thuisslachtingen, GAIA razend
*
Dierenrechtenorganisatie GAIA onderneemt stappen tegen de politieke partij ISLAM omdat die “misleidende informatie verspreidt die mensen aanzet tot illegale praktijken”. ISLAM verdeelde tienduizenden pamfletten waarin staat dat thuis slachten wettelijk mag.
ISLAM is vooral actief in Brussel en heeft daar ook verkozenen. In aanloop naar het Offerfeest verdeelt de partij pamfletten over het ritueel slachten van dieren.
“Sinds enkele weken verdelen we tienduizenden pamfletten in heel België”, zegt ISLAM-ondervoorzitter Michel Dardenne. “Het pamflet legt uit dat elke burger een dier thuis mag slachten.” Daarbij wordt verwezen naar de Belgische en Europese wetgeving.
Michel Vandenbosch, voorzitter van GAIA, is niet te spreken over het initiatief. “We ondernemen zeker stappen, maar onderzoeken nog welke”, zegt Vandenbosch. “Het is schandalig dat deze partij mensen aanzet om thuis te slachten en dus om een misdrijf te plegen. Het is een zoveelste bewijs dat fundamentalisten niet bereid zijn om de wetgeving na te leven.”
Het ritueel slachten van dieren moet altijd in een erkend slachthuis gebeuren.
Bewust verwarring zaaien
“Een boer mag bijvoorbeeld wel een dier thuis slachten voor eigen consumptie, maar ook dan moet het dier worden verdoofd. Die politieke partij poogt nu bewust verwarring te zaaien onder de moslimgemeenschap”, aldus de GAIA-voorzitter.
Ook Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) tilt zwaar aan het initiatief. “Ik veroordeel in strenge bewoordingen deze bewuste misleiding”, zegt Weyts.
Het Offerfeest valt dit jaar op 12 september, heeft de Moslimexecutieve beslist. Het Offerfeest wordt gevierd ter nagedachtenis aan Ibrahim, die bereid was om zijn zoon te offeren, maar uiteindelijk een schaap slachtte.
*

*
Het is dus maar al te duidelijk, dat de ‘Moslim Executie Raad’ uit is op de confrontatie tussen hun eigen wetten en die van de samenleving waar ze zijn binnengedrongen en vaste voet denken te hebben.
Anders gezegd, ze hebben ons gedwongen om een gezamenlijk front te vormen: de Coburger wettelijkheid en de Vlaamse Bevrijdingsstrijd. Met als verdienstelijk toemaatje, dat die Coburger wetten, door zogezegd Vlaamse ministers moeten verdedigd worden.
Maar we wisten dat al lang: telkens de islam denkt slim te kunnen spelen, zijn ze blind voor hun eigen misrekeningen. De Geschiedenis bulkt letterlijk van de voorbeelden, en Sultan Erdogan is daar het voorlopig laatste bewijs voor.
Islam is lijk een verkrachte jonge vouw die 1400 jaar geleden zodanig vernederd werd, dat ze de rest van haar leven in bloedige barensnood moest doorbrengen, zonder ooit maar één werkelijke geboorte te mogen mee maken…..
Maar moet de rest van de wereld dat daardoor bekopen?
*
*

*



Geen opmerkingen: