woensdag 14 september 2016

3683



5/698 - de E.U op zoek naar ‘Einsatzgruppe‘-Moet Hongarije uit de E.U. gezet worden? -
.
DEEL 1
*
Woensdag 14 september 2016
Zon 7u17-19u58
H Notburga, patrones van de vroedvrouwen en dienstboden
*
3683 - EEN NIEUW EUROPEES LEGER VAN STAALHELMEN ALS VOORBEREIDING OP DE EERSTKOMENDE WERELDOORLOG?
*
Nein, vielen Dank, Herr Juncker,


Noch lange lederen jassen noch de daarmee samengaande staalhelmen sind ‘erwüscht’.
*
*
We zijn dus bijna weer terug bij de Poolse veldtocht van Hitler in 1939. Andere tijden, andere plaatsen, andere leiders. Bij deze maken we nader kennis met de onderscheiden partijen, met name met Harald Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement. Die dreunt, samen met Marine La Plume, Geert Wilders en Gerolf Annemans, als een stormram door de E.U.-instellingen.
Stel U voor dat het Duivelspaar Erdogan/Merkel (of een van hun tweeën) als de verpersoonlijking van een nieuwe Hitler over een leger van Nieuwe ‘Stahlhelmen’ zou beschikken, dan zuchten we binnen de kortste keren onder een nieuwe ‘Bezetting’-leven zoals tijdens de jaren ’40-’44.
En er zou een nieuwe ‘Blitzkreig’ losbreken, hetzij om Erdogan binnen te halen, ofwel om hem buiten te houden. Vandaag kan daarover met zekerheid niets over gezegd worden. Maar eens of anders, het zou Rusland altijd op het verkeerde been kunnen zetten.
Laat het duidelijk zijn: de E.U. wil alleen en eigen leger om ermee te jongleren voor of tegen de islammerij-globalisatie. Maar voortgaande op de gevoerde welkomst-politiek, staat het bij voorbaat als een paal boven water vast, wie zal onderdrukt worden.
Leiders met Führer-allures ongewenst. De slechte herinneringen liggen ons nog te vers in het geheugen.
*


GEPLUKT BIJ

*

*

Harald Vilimsky (links) met Marine Le Pen en Geert Wilders.
(Vertaling: E.J. Bron)
Een duidelijke afwijzing van de door de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, bedreven militaire centralisatie van de Europese Unie.
“Juncker´s plannen om een EU-leger in het leven te roepen komen over als de moedwillige poging om brand met benzine te blussen”, verklaarde Harald-Vilimsky, de leider van de FPÖ-delegatie in het Europees Parlement en secretaris-generaal van de FPÖ, vandaag. “uiterlijk sinds het Brexit-referendum zou het voor iedereen toch duidelijk moeten zijn dat Brussel niet nog meer centralisatie nodig heeft, maar minder”, aldus Vilimsky.
De voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, wil volgens mediaberichten komende week voorstellen voor een nauwere militaire samenwerking voorleggen, aan het eind waarvan een gemeenschappelijk EU-leger moet staan. Vilimsky daarover: “Wat willen Juncker en zijn stalen helm fractie dan doen met dit leger? Tegen wie dient het eigenlijk ingezet te worden?”
Gericht aan het adres van Juncker zei Vilimsky: “Machtshonger is geen politiek concept.” Juncker en zijn overstromende centralisatiewaan zouden aan de actuele crisis van de EU en daarmee aan het vertrouwensverlies van de bevolking in de Europese Unie hebben bijgedragen. “Daarom hoort Juncker als voorzitter van de Europese Commissie allang afgelost te worden”, aldus Vilimsky.
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(
www.ejbron.wordpress.com)
*

*
Er kleeft, indien het slecht afloopt, een groot gevaar aan te amoureuze internationale contacten. De violen stemmen is wel goed, maar als ‘t straks verkeerd uitdraait, zal men rap de stok vinden om de hond te slaan.
Aan Geert Wilders zou men kunnen verwijten, dat hij intiem bevriend was en daardoor ’s Lands Belangen heeft geschaad. Zo werd het aan Vlamingen kwalijk genomen dat ze tijdens de bezetting der Nazi’s, lid waren geweest van een zuiver Culturele Vlaamse Vereniging van literatuur of muziekliefhebbers. Bach en Beethoven, dat waren immers toch Duitsers!!!!! Waar er geen... Frans werd gesproken.
Het volstaat op Google het woordje ‘epuratie’ in te geven om daarvan meerdere voorbeelden te vinden.
Vooral als er opnieuw, lijk na de Bevrijding, dagbladen in Vlaanderen verschijnen als La Flandre Libre, onzaliger gedachtenis.
In Nederland was de naam Mussert van de NSB en in Frankrijk die van Maréchal Pétain, de ‘Held van Verdun’, ook een voorbeeld die ‘right or wrong’ zo’n weinig benijdenswaardig lot ondergingen.
In laatste instantie nog de asem opgevangen van de BuZa van Luxemburg, die pleit om Hongarije uit de E.U. te zetten. Die zijn zwarte kas moet dringend eens opgevraagd worden…

*

*


Geen opmerkingen: